Total Recall
Cytat:Zaczynam wątpić, że przebije chociaż 200 baniek na świecie.

No nie wiem, ponoć trzy cyce mają być widoczne w całości, nawet w PG-13 (pewnie przez pół sekundy), to powinno zagwarantować sukces kasowy ;)

Odpowiedz
Na początku wciskają, że to nie do końca remake filmu Verhoveena, ale wierna adaptacja Dicka. Ale w opowiadaniu nie kojarzę kobiety z trzema cyckami. Zresztą w ogóle, skoro akcja nie dzieje się na Marsie to skąd się wzięły u kobiety trzy piersi? Skąd ta mutacja?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(03-08-2012, 21:22)Lawrence napisał(a): skąd się wzięły u kobiety trzy piersi? Skąd ta mutacja?
Przyszłość. MOdyfikacje genetyczne. Zaawansowane "upiększanie" ciała. Temat tak oryginalny, jak kolejny remake made in Hollywood.

Odpowiedz
Też mi upiększanie. Dodatek tak potrzebny jak drugi fiut :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
O nie, drugi penis mógłby być całkiem praktyczną modyfikacją, pod warunkiem pelnej funkcjonalności.

Odpowiedz
No, u bliźniaków syjamskich z pewnością.
--
Laozi

Odpowiedz
Zależy czym zrośnięci, Eng i Cheng mieli po jednym członku, zdaje się. Każdy miał też swoją żonę, z tego co pamiętam. Dobry temat, ciekawszy niż remake Total Recall.

Odpowiedz
[Obrazek: lolemq.jpg]

:)

Odpowiedz
Żałosne 26 mln w pierwszy weekend, ale na rynku zewnętrznym pewnie będzie znacznie lepiej. Poza tym mojo podaje budżet w wysokości 125 mln, a nie 200.

Odpowiedz
Na imdb jest 138. W każdym razie i tak się nie zwróci.

Odpowiedz
(02-08-2012, 18:41)Galadh napisał(a): Krwawa łaźnia rozpoczęta:

http://www.rottentomatoes.com/m/total_recall_2010/

Obecny stan to 20% i średnia 5.1 po 25 recenzjach. Wspomniałbym, że Ebert dał 3/4, gdyby nie to, że jego opinia niedawno straciła już dla mnie jakiekolwiek znaczenie... och, czyżbym właśnie to zrobił?

Zastanawia mnie, ile to właściwie może zarobić. Zaczynam wątpić, że przebije chociaż 200 baniek na świecie.

Cholernie mnie to cieszy. Może na jakiś czas zatamuje to potok remaków, które są planowane.
Co do Eberta - szkoda, że po śmierci Siskela facet zaczyna tracić kontakt z rzeczywistością.

Odpowiedz
(05-08-2012, 20:15)Albertino napisał(a): Na imdb jest 138.
W rzeczywistości podobno nikt nigdy tak naprawdę w Hollywood nie zna rzeczywistego budżetu filmu i wszystkiego tego typu statystyki są przybliżone i trochę na oko. Toteż obie liczby mogą byc prawdziwe.

Odpowiedz
Cytat:Toteż obie liczby mogą byc prawdziwe.

No nie, nie mogą, bo budżet jednak jest jeden.:)

http://thecinemasnob.com/2012/08/05/midnight-screening-total-recall.aspx

Tutaj kolesie gadają o wrażeniach z filmu. Z tego co mówią, ten film jest jeszcze głupszy, niż się spodziewałem.

Odpowiedz
http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/original-total-recall-three-breasted-actress-embarrassed-170817981.html
(08-08-2012, 12:52)military napisał(a):
Cytat:Toteż obie liczby mogą byc prawdziwe.

No nie, nie mogą, bo budżet jednak jest jeden.:)
Ale my prawdziwego budżetu nigdy nie poznamy, więc obie liczby są równie prawdziwe.

Odpowiedz
A, w sensie że każda z nich może okazać się prawdziwa. Zrozumiałem, że obie mogą być prawdziwe jednocześnie.:) Spoko koko, drobne nieporozumienie.

Odpowiedz
Ciekawa i zabawna lektura:

http://www.popmatters.com/pm/post/161743-the-10-most-bothersome-aspects-of-the-total-recall-remake

Odpowiedz
Film w kinach leci w 2ch wersjach. I czemu nie mogliby tak robić z każdym? Dzieci chodziłyby na ocenzurowaną a reszta...

[Obrazek: totalrecallxxx.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A co tu jest ocenzurowanego? Zakryte trzy ewidentnie sztuczne cycki? Przecież to jest jeszcze głupsze niż Wiseman i jego wyobrażenia kultowych filmów. Trzeba mieć problemy z postrzeganiem rzeczywistości, jeśli uważa się tak mało warty detal za powód do puszczania dwóch wersji filmu w kinie (to przytyk do reżysera i producentów, nie ciebie, Sham ;)). To upośledzenie rzędu wypuszczania wersji "unrated" filmu z dorobioną CGI krwią i bluzgami dogranymi na przerwach między kręceniem kolejnych scen.
--
Laozi

Odpowiedz
Wątpię, żeby jakoś się różniły diametralnie, skoro obie wersje mają PG-13 i zostały wyreżyserowanego przez mongoloida o nazwisku Wiseman :)
--
Laozi

Odpowiedz
Tylko że wersja z odsłoniętymi cyckami leci nie w USA, ale na świecie. Podobna sytuacja jak z Ghost Writerem, gdzie w USA leciała totalna cenzura z flugami podmienionymi na słowa PG-13 a reszta świata dostała film w oryginalnej formie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon