Trailery filmowe.
no cholera wie jak bedzie wygladal film - czy jak odsuną gości od FX do zwykłej roboty, to czy film będzie miał klimat tej pokazówki...

Odpowiedz
- remake duńskiego filmu z 2004 roku ale wart uwagi chociażby ze względu na obsadę :P.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Już ktoś zamieszczał ten zwiastun. Bardzo fajnie zrobiony, bo zaskakujący. W sumie przez to czekam na film. ;)

Odpowiedz
No i to kolejna okazja by zobaczyć Natalie na dużym ekranie! Trailer ciekawy, po pierwszej połowie nawet byłem nieco znudzony, ale od wejścia Maguire'a jest coraz lepiej (ciekawe czy film też będzie na takiej zasadzie - oryginału nie widziałem).

Odpowiedz
Jim Sheridan reżyseruje, zdjęcia Frederick Elmes + boska Natalie Portman i Gyllenhaal grają. Wszystko pięknie i rewelacyjnie.

...ale DLACZEGO? Susanne Bier zrobiła bardzo przyzwoitych "Braci".
...DLACZEGO REMAKE? Z taką ekipą można byłoby nakręcić naprawdę dobry film z oryginalnym scenariuszem. :roll:

a tak w ogóle.
Natalie Portman będzie grała postać Connie Nielsen :)

Odpowiedz
--> nowy film Lasse Hallstroma "Hachiko : A Dog's Tale"

bardzo lubię pierwsze filmy tego reżysera, ale od "Niedokończonego życia" coś zaczęło się u niego psuć. Jak dowiedziałem się o czym będzie ten film, nie mogłem się jakoś przekonać i po zwiastunie nic się nie zmieniło - po prostu bazować będzie pewnie na tym, że to taka niewiarygodna, ale mimo wszystko prawdziwa historia... Zobaczymy

Odpowiedz
Zwiastun Janosika to tradycyjnie dno. Kamerzysta z wesela i "epickość" tworzona przy pomocy czterech aktorów. I muzyka - tandetnie holiłudzka, nadęta, nie pasująca do rozmiarów opowieści. Przynajmniej w amerykańskich filmach do takiej muzy podkłada się sceny, w ktorych dwie setki naparzają się z tysiącem. U nas pięciu goni jednego. Montaż zupełnie nieskładny, nic nie mówi o filmie (seksujący się Janosik, a potem zastrzelona kura?). Do tego ewidentny dubbing, słabszy niż ten, który 50 lat temu zafundował światu Leone w westernach. Dno.

Odpowiedz
Znowu komedia?... Zwiastun fajny, ale raczej nie szykuje sie nic szczegolnego.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):raczej nie szykuje sie nic szczegolnego
Dokładnie, przynajmniej na razie na to wygląda. Zamiast choćby pobieżnej prezentacji filmu mamy tu wyłącznie zabawę montażem obrazu i dźwięku, niezłą i zabawną, ale nic poza tym.

1:0 dla formy.

Odpowiedz
Trailer w w moim ulubionym b.p.m. :mrgreen:

Odpowiedz
mi się podoba - na plus fakt, że nie ma znanych mordek, może być fajnie :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Fantastic Mr. Fox - fantastyczny : )

Jest coś, znowu, fantastycznego w tej celowo pokracznej, niedopieszczonej animacji.

Odpowiedz
Anderson nie robi złych filmów:)

Odpowiedz
The Other Man - czyli Liam znowu się mści :) Fajnie, że w obsadzie Antonio, zapowiada się elektryzująco, choć zapewne będzie sztampowo

Odpowiedz
The Lovely Bones - http://www.apple.com/trailers/paramount/thelovelybones/large.html

Wydaje się nieco za słodki, ale pewnie to wina książki (nie czytałem). Za to wizualnie jest co najmniej dobrze.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
za słodki? jak dla mnie zapowiada się mega film, pewnie 500 razy lepszy jak ten cały LOTR

Odpowiedz
Nie wydaje mi się, żeby te filmy można było zestawić obok siebie :) Natomiast w/g opisu film wygląda na zupełnie nie-słodki. Trailer natomiast fajny graficznie - wygląda trochę jakby to była robota Del Toro, któremu ktoś nie pozwolił się nadmiernie rozbrykać.

Odpowiedz
za dużo pokazali w tym trailerze, sztampa !
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Czemu za dużo? Nie ma jakichś gigantycznych spoilerów. Może poza Lindsey w domu Harveya.

Wszystko, co miałam do powiedzenia, napisałam już na opium: boję się, że będzie w tym filmie za dużo tego, co przeszkadzało mi w Niebiańskich istotach (patrz: obrazowanie fantastycznych rojeń, tu Niebo), a za mało tego, co mnie w tamtym filmie Jacksona elektryzuje (wybitne role młodych aktorów, niesamowita chemia, rozpacz dorastania). Za to rola Sarandon zapowiada się świetnie (uwielbiam postać babci), a Rachel tak piękna i smutna, że aż mnie ściska:). Szkoda tylko, że dziewczyny grające Lindsey i Ruth nie zapowiadają się jakoś specjalnie i są dosyć przeciętnej urody... Możecie mnie zlinczować:)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon