Trailery filmowe.
Mogę pisać, co mi się żywnie podoba, Hitlerze :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
No ok. To zmieniam ostatnie zdanie mojego posta na: Ergo, twoja opinia nic nie znaczy. : )
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Uczyć to się można słuchania klasyki a nie tego ogromnego kawału gówna udającego muzykę.

Tymczasem nowy trailerek:

Odpowiedz
(28-08-2012, 18:32)Craven napisał(a): Tymczasem nowy trailerek:

Można wkleić do tematu z filmem. ;-)

Btw, też nie macie synchronizacji dźwięku z filmem? Bo nie wiem czy to mój komputer już nie nadąża...

Odpowiedz
Chyba coś z twoim PeCetem, bo u mnie wszystko cacy.

Odpowiedz
koleś ma na koncie 250 trupów, a część z nich w zwiastunie :)
R-ka na bank. i jaka obsada!

Odpowiedz
Kiedyś kwękałem, że Icemana nie zagra Rourke, ale po tym trailerze... Shannon Da Best.

Odpowiedz
życiorys Kuklinskiego to jest historia na film, który mógłby trwać 10 godzin i od pierwszej do ostatniej minuty trzymać w napięciu.
z niecierpliwością czekam na film już od pierwszych zapowiedzi!

Odpowiedz
Fabularnie i aktorsko film na mistrza, ale realizacyjnie to jakaś parciana, niezgrabna, odpychajaca padaka kręcona kamera na kasety.

Odpowiedz
Bez przesady - wygląda jak Harry Brown albo dosłownie każdy brytyjski film. Tylko że jest amerykański.

Odpowiedz
Cytat:koleś ma na koncie 250 trupów, a część z nich w zwiastunie :)

I co najlepsze, zwiastun jest tak zmontowany, że to Ray Liotta wychodzi na tego złego, a Kukliński na w sumie spoko kolesia co chroni rodzinę przed pochowaniem żywcem :)

Odpowiedz
To chyba nie chodzi o montaż zwiastuna, taka będzie po prostu prawdopodobnie fabuła - inaczej nikt pewnie nie chciałby oglądać filmu o kolesiu, który jest tylko złym, wyrachowanym i bezwzględnym zabójcą.

Odpowiedz
a mi się bardzo podoba to, że jest tak mało efektowny w formie. Klasyczna, skromna, mało oczojebna forma. I zajebiście. Kiedyś tylko w ten sposób kręcono i było dobrze, bardzo dobrze i wybitnie, więc dlaczego teraz miałoby tak nie być?

Odpowiedz
Tak trochę podpinając się pod ten zwiastun to fajnie, że Winona Ryder wraca do gry - ma w tym roku 3 projekty, a w jednym (niestety najmniej znanym) jest na pierwszym planie. Trzymam kciuki :)

Odpowiedz
jak ktoś zaznajomiony z życiorysem Kuklinskiego to nie powinien się dziwić, że gość może wyjść momentami na kogoś komu będzie się współczuć i mimo tylu ofiar na koncie jeszcze nie być tym złym.

Odpowiedz
(01-09-2012, 09:18)desjudi napisał(a): a mi się bardzo podoba to, że jest tak mało efektowny w formie. Klasyczna, skromna, mało oczojebna forma. I zajebiście. Kiedyś tylko w ten sposób kręcono i było dobrze, bardzo dobrze i wybitnie, więc dlaczego teraz miałoby tak nie być?

Heh. Nie mam nic przeciwko "klasycznej, skromnej formie". Ba, sto razy wolę taką formę od oczojebnych dziwactw. Ale jest też różnica pomiędzy skromną formą a brzydką, walącą po oczach niskim budżetem, podrzędnym operatorem i marnym reżyserem. Harry Brown, o którym wspomniał military, był w formie skromny, ale pod względem realizacyjno-wizualnym nie można mu było nic zarzucić. W przeciwieństwie do Icemana.

Odpowiedz
i wszystkie te wady wypatrzyłeś w ponad dwuminutowym trailerze haha

Odpowiedz
Michael Wincott wyleciał z Icemana ?? :(

Edit:
I wszystko jasne:
"The clip below is called a “test scene” and features Shannon with Michael Wincott (who has definitely had work done). Wincott is not listed on the imdb page and James Franco is listed as playing his role, Mr. Softee"

Ale lipa Wincott świetnie wypadł w tej testowej scenie , Franco kompletnie mi tu nie pasuje. Niepotrzebne swoim ryjkiem wniesie element sytuacyjno-komediowy :P

Odpowiedz
Świetnie się ten film zapowiada, Shannon idealnie pasuje do roli głównej(w sumie to on pasuje do roli każdego psychopaty). Szkoda tylko Wincotta, bo gość jest naprawdę zajebisty i to chyba najbardziej uzdolniony i jednocześnie niedoceniany aktor w hollywood.

Odpowiedz
Jaś i Małgosia: Nic Ciekawego

Zwiastun spłynął po mnie, i tylko muzyka Reznora mnie ucieszyła. Ani fajnych tekstów, ani scen - nic. Renner na autopilocie, a Gemma ładniutka, jak zwykle i tyle. Liczylem na wiecej zabawy i dowcipu, ktory zapowiadano w opisach scenariusza.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon