Trailery filmowe.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

brzmi intrygujaco, wygląda również, ciekawe czy sie to sprawdzi w pełnym metrażu
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Po minucie mam dość. Film wyglądający jak gra, ale bez możliwości grania, za to z prawdopodobnie gorszą fabułą i bardziej wkurzającą kamerą. Thanks but no, thanks.:)

Odpowiedz
Trochę przypomina Crank ;)

,,Nawet kałuże odbijają Słońce''

Odpowiedz
Jakbym już to gdzieś widział:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Naucz się wklejać linki, bo to już nie pierwszy od ciebie, który nie odpala (patrz. wczoraj w temacie "Najlepsze sceny w windach").

Hardcore wygląda żałośnie. Raz - pomysł na film POV sprawdziłby się dobrze jako zabawna krótkometrażówka, nie jako pełnometrażowy film fabularny. Dwa - Trailer zdradza praktycznie wszystko. Trzy - "Ever"! "EVER"!! "EVER"!!! I tak ze 20 razy. Żenada.

A zwiastun Pileckiego to w ogóle szkoda komentować.

Odpowiedz
(15-09-2015, 10:06)Juby napisał(a): Hardcore wygląda żałośnie. Raz - pomysł na film POV sprawdziłby się dobrze jako zabawna krótkometrażówka, nie jako pełnometrażowy film fabularny.
Pomijam już, że takie rzeczy są fajne, jak robi się je "samemu", np. w GTAV :)

Odpowiedz
Takie rzeczy są fajne jako ciekawostka. Insane Office Escape obie czesci są spoko. Ale w pełnometrażówce musi stac za tym jakiś wiekszy zamysł. Niby tutaj są jakies przeslanki, ze to ma jakis sens (odnioslem wrazenie, ze sa tu jakies rozne wersje rzeczywistosci czy cus - Copley gra kilka rol), ale ciezko powiedziec.

Odpowiedz
Trochę boli, że brakuje kasy na dobry film o tak znakomitym człowieku. Pomimo, że to dokument fabularyzowany już na pierwszy rzut oka widać skromną wręcz teatralną formę przekazu. Do TV pewnie by się nadawał, ale kino...? Na mojej półce stoi książka o Pileckim i pewnie nie pójdę do kina zanim jej nie przeczytam. Czyli raczej sobie odpuszczę bo czasu brak ostatnio na wszystko .... Gdyby Pilecki był z USA to pewnie Hollywood już dawno wessałby tą historię w swoje tryby tworząc z rozmachem godne uwagi filmy.
,,Nawet kałuże odbijają Słońce''

Odpowiedz
Przecież zrobili już teatr telewizji (dramat sądowy) o Pileckim. Filmu z nim nie zrobią, bo co to za trud dla Polaka, wkraść się do Polskich obozów ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Księga dżungli od Jona Favreau

Odpowiedz
Wielkie meh. Sceny żywcem wyjęte z klasycznej animacji, a wizualnie to po prostu technologiczny benchmark. Może drugi trailer to zmieni, ale jak na razie moje zainteresowanie mocno spadło.

Odpowiedz
A mi się podoba. Uważam, że Disney po raz kolejny dostarczy dobrze oglądającą się klasykę w odświeżonej wersji. 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Po raz kolejny? Chyba na razie jedynie Kopciuszek jako tako się udał.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
"Czarownica" z Jolie też się udała wg mnie. A trailer naprawdę wygląda dobrze i chyba naprawdę spełni najważniejszy warunek o którym wspomniał Snappik.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Niby OK i wybór aktorów podkładających głosy OK, ale te CGI zwierzęta. :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
CGI sraka
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie wiem czy po Życiu Pi moje oczy są gotowe na jeszcze większą dawkę koszmarnie animowanych zwierząt.

Odpowiedz
(15-09-2015, 10:06)Juby napisał(a): pomysł na film POV sprawdziłby się dobrze jako zabawna krótkometrażówka, nie jako pełnometrażowy film fabularny.

Maniac jest w całości w POV i wyszedł dobrze, tak więc da się zrobić film pełnometrażowy.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Czy mi się wydaje, czy i Mowgli wygląda jakby CGI? Anyway, wygląda to słabo i celuje w gritty reboot (widocznie w tej wersji Louie będzie Orangu Kongiem, a orangutany raz nie mieszkają w Indiach, dwa to najmniejszy naczelny), a nadal Mowgli żyjący całe życie w dziczy bez kontaktu z ludźmi będzie nosił majtki :D. 

I CG zwierzaki, no tak...

Idę ponownie obejrzeć "Księgę Dżungli" z Jasonem Scottem Lee.

(15-09-2015, 20:29)Snappik napisał(a): A mi się podoba. Uważam, że Disney po raz kolejny dostarczy dobrze oglądającą się klasykę w odświeżonej wersji. 

[Obrazek: dc6c24f1d2c363082515876a2fc2ead7.gif]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon