(01-06-2017, 23:08)Corn napisał(a): Rozumiem, że chcą z Poirota zrobić kogoś na miarę Downeyowego Holmesa? Żywszego, bardziej przystępnego, bardziej elo detektywa. W sam raz na całą serię przyszłych filmów?
UNIWERSUM! Holmes z Poirot.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#OfficialJames Francis CameronandChristopher Johnathan James NolanHejter# :D
A mnie się podoba. Cholernie lubię Tomka. Co prawda nie, aż tak żeby iść na Mumię do kina, ale na to? Jak najbardziej. Kręcą mnie ludzie robiący pieniądze na lewo :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Mieliśmy Dzień świstaka w wersji z obcymi, teraz będzie jako slasher z zamaskowanym mordercą.
Jestem kupiony, choć nie wygląda to jakoś szczególnie ciekawie jeśli chodzi o obsadę, reżyserię czy stronę wizualną. Bardzo, bardzo generyczne, może obroni się scenariuszem.
Mierzwiak, z tym scenariuszem to bardzo watpie. Wyglada, ze film tylko motywem wyjsciowym i zroznicowaniem morderstw stoi. Co do tego drugiego to mam facepalm juz na sama mysl, ze za kazdym razem lasia lasia skonczy martwa - w filmie z Tomkiem to mialo sens i bylo fabularnie uzasadnione, ale tutaj wyjdzie w najlepszym wypadku glupio.
Bylem ciekawy kto zjedzie tymi ruchomymi schodami:
Pewnie masz rację, no i w Na skraju jutra wszystko działo się tak samo, po prostu Tomek ginął w różnych sytuacjach musząc nauczyć się przetrwać, a tutaj wygląda trochę na to że czego by bohaterka nie robiła, to morderca zawsze zmaterializuje się w dowolnym miejscu by ją zabić.
Film o Krzysiu z Kubusia Puchatka. Zapowiada się niezła laurka i ciekawe czy będą dalsze losy Krzysia, który potem miał problemy z powodu książek tatusia :).
16-06-2017, 13:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2017, 13:29 przez OGPUEE.)