Trailery filmowe.
(01-06-2017, 23:08)Corn napisał(a): Rozumiem, że chcą z Poirota zrobić kogoś na miarę Downeyowego Holmesa? Żywszego, bardziej przystępnego, bardziej elo detektywa. W sam raz na całą serię przyszłych filmów?

UNIWERSUM! Holmes z Poirot.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zebys nie wykrakal :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
I jeszcze nowa, sexy babcia - Ms. Marple grana przez Helen Mirren na dokładkę
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(01-06-2017, 23:52)SonnyCrockett napisał(a): UNIWERSUM! Holmes z Poirot.
Chyba "Holmes vs. Poirot. Liga Detektywów"
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Tutaj macie trochę "odpowiedniej" muzyki do zwiastuna "Murder on the Orient Express":

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Wesoły Tomek i Doug Liman nakręcili cichaczem film. Ale dlaczego to wygląda jak tani serial?

Odpowiedz
Polski tytuł tego filmu brzmi

Jak jakaś komedia kryminalna :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
A mnie się podoba. Cholernie lubię Tomka. Co prawda nie, aż tak żeby iść na Mumię do kina, ale na to? Jak najbardziej. Kręcą mnie ludzie robiący pieniądze na lewo :)

Odpowiedz
Nie no, tematyka fajna, Tomek spoko, a reżysera też lubię. Tylko dlaczego to wygląda jak odcinek "Arrested Development"? :P

Odpowiedz
Od kiedy to wada? :D

Odpowiedz
"Arrested Development" cenię sobie za humor, scenariusz itp. ale zawsze mnie irytował sposób w jaki jest to nakręcone :P

Odpowiedz
Wszystko jasne. Zrozumiałe jak najbardziej. Nie odniosłem tego do wyglądu, mimo napisanego jak byk "wygląda' :D

Odpowiedz
Też lubicie te kilkusekundowe skróty przed trailerami, prawda? Bo ja wprost uwielbiam!

Bardzo fajny artykuł na ich temat:
http://www.slashfilm.com/trailers-before-trailers/#more-421841

Odpowiedz
To nie tyle zwiastun filmu, co ponad dwuminutowa pokazówka tego jakie Hollywood popełnia błędy w swoich remake'ach.

Wszystko źle!

Odpowiedz
Nowy McLean:

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Mieliśmy Dzień świstaka w wersji z obcymi, teraz będzie jako slasher z zamaskowanym mordercą.

Jestem kupiony, choć nie wygląda to jakoś szczególnie ciekawie jeśli chodzi o obsadę, reżyserię czy stronę wizualną. Bardzo, bardzo generyczne, może obroni się scenariuszem.

Odpowiedz
Mierzwiak, z tym scenariuszem to bardzo watpie. Wyglada, ze film tylko motywem wyjsciowym i zroznicowaniem morderstw stoi. Co do tego drugiego to mam facepalm juz na sama mysl, ze za kazdym razem lasia lasia skonczy martwa - w filmie z Tomkiem to mialo sens i bylo fabularnie uzasadnione, ale tutaj wyjdzie w najlepszym wypadku glupio.

Bylem ciekawy kto zjedzie tymi ruchomymi schodami:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Może w przeciwieństwie do Bobika De Niro Mel nie będzie walił konia na ekranie :)
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
@Bucho

Pewnie masz rację, no i w Na skraju jutra wszystko działo się tak samo, po prostu Tomek ginął w różnych sytuacjach musząc nauczyć się przetrwać, a tutaj wygląda trochę na to że czego by bohaterka nie robiła, to morderca zawsze zmaterializuje się w dowolnym miejscu by ją zabić.

Odpowiedz
Film o Krzysiu z Kubusia Puchatka. Zapowiada się niezła laurka i ciekawe czy będą dalsze losy Krzysia, który potem miał problemy z powodu książek tatusia :).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon