Trailery filmowe.
(21-10-2021, 21:10)Mental napisał(a): Załóżcie osobny wątek o "Karetce" Baya pliz. To będzie super film. Czuć w nim fajny oldschool kina akcji w stylu "Speed". Na bank oglądam.

Ambulance [M. Bay] (forumkmf.pl)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mlody Eastwood i Mel na drugim planie:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Stary Eastwood chyba dobrze wychował syna.

Odpowiedz
Mel też - fajnie, że wystepuje ze swoim synem, Tyreese'em.

Odpowiedz
@Crov

:)

Nie spodziewam się po tym filmie niczego dobrego.

Odpowiedz
Kurva, a ja glupi gugluje, ktory to syn Gibsona i dlaczego ma takie “egzotyczne” imie :)

Jak to bedzie 6/10 to bedzie dobrze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Nie no kupili mnie tą łodzią podwodną. Początek to nuda od jakieś tanie w realizacji oblężenie w domu a tu nagle jebana łódź podwodna. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Sandra Bullock w dość nietypowej dla siebie roli - kobiety, która po odbyciu długiej kary za brutalne przestępstwo stara się wrócić do normalnego życia i odnaleźć młodszą siostrę. W obsadzie także Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal i Viola Davis. Premiera 10 grudnia.

Odpowiedz

Nie rozumiem, czemu ten film nie nazywa się Evil Dead: Black Friday i dlaczego Campbell nie ma metalowej rękawicy.

Odpowiedz
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dłuższy zwiastun "Moonfall" Rolanda Emmericha...

Odpowiedz
O kierwa, Grubas w kosmosie. Ale to będzie irytujące :)

Odpowiedz

Bloodsport Redux z orginalna obsada? Nie wiem czy było tu wrzucane ale wygląda ciekawie, ktoś coś?

Odpowiedz
To jest fan trailer :)

Odpowiedz
O kurtka no to się wyglupilem... Szkoda bo wygląda apetycznie ;)

Odpowiedz
Luzna guma.

Odpowiedz
(21-10-2021, 22:40)Bucho napisał(a): Mlody Eastwood i Mel na drugim planie:

Zawitał do sklepików ;)

Odpowiedz
(02-11-2021, 10:06)Albertino napisał(a): O kierwa, Grubas w kosmosie. Ale to będzie irytujące :)

Zaraz czy to nie jest Grubas z Gry o tron???!!! Nie dość, że przeżył 8 sezonów, gdzie teoretycznie nie miał szans przeżyć, to teraz jeszcze rozumiem, że jest grubym astronautą i przeżyje tę CGI-katastrofę? 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Myślę, że to on uderzy w Księżyc, który dzięki masie Sama Tarly'ego odbije się, jak od ściany i powróci na odpowiednie miejsce. Tym samym uratuje Ziemię przed katastrofą. Oglądałbym.

Odpowiedz
Brzmi ciekawie. W ogóle lepszy byłby tytuł "Grubas w kosmosie", albo "Grubas Kontra Księżyc", albo "Jak Ugryźć Księżyc". 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon