Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Fajnie, ze wraca Barricade, tylko mam nadzieję, ze nie będzie tylko dronem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Cytat:I nowy plakat

Optimus będzie napierdzielał wielkim laserowym śrubokrętem? Awesome.:)

Odpowiedz
świetny klip, wizualnie film zapowiada się niesamowicie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Za poważnie to wszystko wygląda, jeszcze ta muza w klipie. Coraz bardziej się nakręcam, jak przeżyje to samo co po seansie dwójki to spalę kino.

Odpowiedz
Kolejny spocik, póki co w marnej jakości:

Odpowiedz
Mam nadzieję, że wróci charyzma Megatrona. W TF1 każde słowo, które wycedził Hugo Weaving było dowodem potęgi tego antagonisty, a w TF2 zrobiono z niego szczyny. Ja tam jestem za Deceptikonami - jak za małolata :D

Odpowiedz
A u mnie reklamują już pokazy przedpremierowe hyhy :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
U mnie też, ale znowu jestem zmuszony iść do IMAX. Tzn nikt mnie nie zmusza, ale chcę ten film obejrzeć ; )

Odpowiedz
Kompilacja scen ze spotów, teaserów, trailerów itd:

http://www.youtube.com/watch?v=4PmtCh945_k&feature=player_embedded#at=190

Odpowiedz
Masa nowych spotów:

Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Spoty w sumie nic nowego nie zawierają, za to kompilacja zarzucona przez Gieferga posiada wiele nowych scen i coraz bardziej się nakręcam.

Odpowiedz
No, ja tez. Wyglada wybitnie.

Odpowiedz
Cytat:No, ja tez.
Rozumiem, że można się spodziewać drugiej części twojego słynnego, kultwego, wręcz legendarnego eseju z 2009 roku? Jeśli tak, to wprost nie mogę się doczekać. :]
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Musicie się onanizować tymi spotami? Im bliżej premiery tym więcej zawsze pokazują, nie lepiej iść do kina w miarę na świeżo? Nie żeby film miał czymś zaskoczyć, ale po co to wszystko oglądać?

Odpowiedz
Cytat:Im bliżej premiery tym więcej zawsze pokazują, nie lepiej iść do kina w miarę na świeżo?

Fakt. Trochę przypomina to sytuację z Terminator: Salvation. Tyle scen pokazywali i publikowali, nawet epizod Arniego, że do kina pozostało iść na napisy początkowe i zakończenie :)

Odpowiedz
http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114628,9826358,To_Spielberg_zwolnil_Megan_Fox_z__Transformers_3__.html - prawda czy nie?:) A jeśli tak, czemu jak dotąd nie wyciekło żadne wideo z tym epizodem?:)

Odpowiedz
Spielberg to Hitler.
No to teraz mam już po karierze w Hollywood :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Artykuł jest napisany tak kiepsko, że nie można stwierdzić czy nazwała tak Spielberga czy Baya, na planie czy gdzieś na osobności, czy Spielberg zwolnił ją na oczach ekipy, czy to była decyzja zza biurka, czy zapadła tuż po tym, jak porównała kogoś do Hitlera, czy później. Autorzy Gazety.pl...

Odpowiedz
Na IMDB było wyraźnie napisane, że chodziło o Baya, który z resztą się wypowiadał, że go to nie uraziło, że leje na nią, i że on dalej będzie dysponował sobie aktorskimi środkami wedle swojej wizji.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(22-06-2011, 15:05)Phil napisał(a): To się czyta Pudelka a nie jakieś żydowskie nasienia : ). Tu jest wszystko jasne i klarowne - http://www.pudelek.pl/artykul/33233/steven_spielberg_zniszczyl_kariere_megan_fox/ : )

Taa, tyle że to nie był wywiad dla FHM, tylko Wonderland...
A w ogóle to jakoś nie do końca kupuję tę historię i w sumie jak na razie, ani Spielberg, ani Fox się jakoś w tej sprawie nie wypowiedzieli. Tylko Bay wywlókł tę sprawę z przed już paru, paru miesięcy, akurat przed premierą kolejnych "Transformerów".
A zresztą nawet jakby wszystko okazało się prawdą i choć pewnie Megan takich słów nie powinna użyć w wywiadzie to też nie robiłbym z Baya takiego niewiniątka. Pamiętam nawet filmiki z planu zdjęciowego i w sumie na nich można było odnieść wrażenie, że traktuje on Megan, podobnie jak dziewczyny z Playboya z początków jego kariery, "Yeah that's hot, yeah!" tak to mniej więcej wyglądało.

Ale i tak najważniejsze, wokół filmu jest głośno.

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon