Universal Soldier
"Egzorcysta II: Heretyk" i "Nieśmiertelny 2" są jednakowo koszmarne, tak względem oryginałów, jak również jako autonomiczne filmy.

Odpowiedz
(19-07-2015, 22:19)Pelivaron napisał(a): Dzisiaj natomiast postanowiłem pierwszy raz w życiu zobaczyć Universal Soldier: The Return. Istna masakra, co za gniot.

Heh. Nigdy nie zapomnę jak VD się odgrażał, że te kanadyjskie to nie są prawdziwe kontynuacje a on zrobi właściwą,oficjalną. Po czym zrobił szit na tym samym poziomie...

Nigdy nie dąłem rady tego obejrzeć. Koszmar.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Najbardziej porytym motywem w tym filmie jest to jak Luc tlumaczy lasce, ze kiedys tez byl uniwersalnym zolnierzem, ale teraz juz nie jest bo go wyleczyli. LoL, wychodzi na to, ze ludzie w tym filmie odkryli jak ozywiac ludzi nie robiac z nich bezmyslnych cyborgow :D I chyba zaden z tych naukowcow nie zdaje sobie z tego sprawyl. Nie no, debilny film. 1/10

Crash - Heretyk ma u mnie bodajze 3/10 wiec w porownaniu z tym gniotem nie wypada az tak zle :p
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Universal Soldier - Return

Przypomniałem sobie jak 25 lat temu Van Damme odgrażał się, że nakręci własną, prawdziwą kontynuację. I jak na zagranicznych programach pojawily się zwiastuny. I jak stacje muzyczne (chyba głównie MCM) puszczała kawałek Megadeath z fragmentami z filmu.
I jak włączyłem ten film z VHSa, albo z HBO, jak już wyszedł.

No i jak... wyłączyłem go gdzieś po 6 minutach (scenie na mokradłach) oszołomiony tragicznoscią tego tworu. Nie wiem czemu postanowiłem obejrzeć jednak całość po tylu latach. Ale wiem, że to jest jeszcze gorsza spierdolina niż to co zapowiadała początkowa scena.
Jakież to jest kurva TRAGICZNE na każdej płaszczyznie. Scenariusz, reżyseria, aktorstwo...

2+/10 - oczko za jedyną rzecz, która się broni, i która robiła smaka ->

EDYTA: widzę, że 9 lat temu wspominałem.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Fajnie odkrywać coś takiego po latach. Mózg ROZJEBANY.

Odpowiedz
Wygląda to jak coś, co nagrano bez wiedzy Emmericha na potrzeby pokazów testowych. Potężny lol :) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To ponoc bylo oryginalne zakonczenie. T2 do potegi oraz silenie sie na glebie oraz emocje, a wyszla mocna beka.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ale jakby ucięli w momencie, że zginął to czad.
Gdzies czytalem, ze cale ma 12 minut i tam jeszcze Lundgren zabija matkę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon