Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Venom (2018)
No to jak będzie? Jakieś 20% na pomidorach? ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Coś mnie ominęło czy wszyscy juz widzieli ten film?

Odpowiedz
Well, whatever. I tak idę :)

Odpowiedz
Tak to jest jak się zatrudnia Rubena Fleischera zamiast reżysera.
EDIT: W tym linku zestawili Fantastic Four, Catwoman i... Hulka? Pff, chciałbym żeby Venom był na poziomie filmu Lee.

Odpowiedz
Fota z premiery - smutek bije po oczach.
[Obrazek: DoI6adrU8AAnS69.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mina Ahmeda wyraża więcej niz wszystkie mozliwe recenzje.

Odpowiedz
A jak Hardy mówił, że główną inspiracją przy tej roli są dla niego
[Obrazek: gallery-1462978620-ren-stimpy.jpg]
to wszyscy myśleli, że to metafora.

Odpowiedz
Chris Klein w tym Street Fighterze był zajebiście.... nieporadny. Taki Nic Cage wannabe, ale na detoksie. Jeżeli Hardy prezentuje w Venomie ten poziom to chyba sie wybiorę do kina dla samych podśmiechujków ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Po tych fatalnych opiniach jeszcze bardziej chcę zobaczyć :P

Odpowiedz
Prawda jest pewnie taka, że gdyby firmował to Marvel niewielu pozwoliłoby sobie na złą opinię. Bo wiecie... Marvel!
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Gdyby to był film spod MCU, to przede wszystkim nie doszłoby do aż takiego clusterfucku :D
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Czy ja wiem. BP to totalny średniak, a ludzie chcą to nominować do Oscara xD
Jakby "Venoma" firmowano MCU to jak nic u krytyków byłoby +1 do oceny i serduszko "bo Marvel".
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Gdyby to był Marvel, to przede wszystkim użyliby Parkera.
A BP ludzie chcą nominować za czarność. gdyby Venom był z da hood i rozrywał policjantów strzelających murzynom w plecy, też by były Oscary.

Odpowiedz
Przy Black Panther ubzdurali sobie gigantyczne znaczenie dla kultury afrykańskiej i obecności czarnoskórych w Hollywood. W żadnym filmie Marvela nie widać jednak niespójności w tonacji i głównego aktora któremu albo uderzyła kompletna sodówka, albo po latach grania gburów chciał koniecznie udowodnić komediowy talent. Natomiast recenzje Venoma byłyby pewnie lepsze, gdyby miał on jakikolwiek społeczny punkt zaczepienia, nie wiem, zła korporacja prowadziła eksperymenty z symbiontami na Murzynach.

Odpowiedz
Czekajcie, już to widzę: Eddie Brock, młody czarnoskóry reporter piszący o policyjnej przemocy wpada na trop Cletusa Kasady'ego - białego psychopaty z zamożnej republikańskiej rodziny, który morduje młode Afroamerykanki z powodu kompleksów na tle seksualnym (mały penis, te sprawy). Gliny go kryją ze względu na wpływy jego ojca (wiadomo, patriarchat). Eddie dociera zbyt blisko prawdy, więc zostaje porwany i oddany korporacji eksperymentującej z symbiontami na czarnej biedocie. Zostaje Venomem i ucieka, a jego tropem podąża Cletus, który zafascynowany morderczymi możliwościami symbiontu zamienia się w Carnage'a.
Bum! Oscar gwarantowany.

Odpowiedz
(02-10-2018, 20:52)Szaman napisał(a): W żadnym filmie Marvela nie widać jednak niespójności w tonacji i głównego aktora ...

A czy to właśnie "BP" nie jest zarzucane, że główny bohater to jakaś pipowata postać na drugim planie? Że głowny bohater to jedno ze słabszych ogniw? Już masz niespójność.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie o tym pisze Szaman, uciąłeś zresztą jego wypowiedź a zarazem jej sens.

Odpowiedz
Wiedziałem. Więc podstaw se w to miejsce "vibranium" :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon