Wałęsa według Wajdy
Więckiewicz nie gra, on udaje Wałęsę. Strasznie to wygląda.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Kurde ostatnia scena niczym z Avengers:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ale LOOOL :) Dawno nie miałem takiego banana na twarzy oglądając jakikolwiek zwiastun, a za sam dialog:
- Nic się nie boję Leszek.
- Ja też się boję Danuśka.

twórcy powinni dostać Oscara :)

Odpowiedz
(20-06-2013, 21:46)Perfik napisał(a): - Nic się nie boję Leszek.
- Ja też się boję Danuśka.
A więc jednak! Bo własnym uszom nie wierzyłem. LOL

Odpowiedz
Wiecie że na gazeta.pl link do trailera opisany był mniej więcej: "Nie będzie politycznej laurki?!", więc ja zaciekawiony wchodzę czym prędzej żeby zobaczyć jak to niespodziewanie Wajda nakręcił film o chlejącym i współpracującym z SB Wałęsie, a tutaj wyjaśnienie, że nie będzie politycznej laurki, tylko wielkie wydarzenia historyczne ze skromnej, rodzinnej perspektywy :D

Odpowiedz
Wow, niezłe gówno :D W ogóle kręcenie takich filmów o Bolku jest poniżej krytyki, 1/10 bez oglądania.

Odpowiedz
dość wysoka ocena - zważywszy na trailer :D
loading podpis...

Odpowiedz
Fabularnie gówno, muzyka żenująco podrabiająca american style - jak w każdym polskim trailerze, ale rzecz wygląda na ładnie nakręconą. Czyżby studenci łódzkiej filmówki znów odpowiadali za najlepsze fragmenty filmu Wajdy?:)

Odpowiedz
Najlepszy tekst zwiastuna to "zostaw wózek!" :D

Odpowiedz
Spodziewam się czegoś pomiędzy przeciętniakiem a gniotem.

Zapewne najjaśniejszym punktem filmu będzie kreacja Więckiewicza.

Odpowiedz
Kurde obejrzałem trailer, a następnej nocy śni mi się, że Wałęsa popełnia samobójstwo. Przypadek? Nie sądzę...
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Film zmienia tytuł na "Wałęsa. Człowiek z nadziei".

Odpowiedz
Myślałem, że żartujesz, ale nie, nie żartujesz. ROFTL.

Odpowiedz
Chociaż, zawsze to lepsze niż "Wałęsa. Człowiek-nadzieja". Albo "Wałęsa. Człowiek przy nadziei".

Odpowiedz
Wałęsa. Back to the future ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
A jak się nazywał wcześniej? Po prostu "Wałęsa"?

Odpowiedz
Pierwotny tytuł to ponoć był "My, naród polski" (Lepszy byłby "Ja, magdalenkowiec").

A co do nowego tytułu - O ja pierdziu...

Odpowiedz
Mój tytuł to zawsze będzie: "Bolek the Movie". Od razu międzynarodowy i wszyscy wiedzą, co i jak.

Ewentualnie tytuł powinnien być: "Lech Walesa [was a Polish Man.]What the fuck did he do?"

Odpowiedz
Ja pierdacze. szkoda, że nie "człowiek beznadziei" :D

Odpowiedz
Ja bym dał: "Wałęsa: The Movie". Proste i zrozumiałem.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon