Wałęsa według Wajdy
[Obrazek: exf5.jpg]

Odpowiedz
GE-NIA-LNE!

Odpowiedz
Bogdan to Twojego autorstwa?

Odpowiedz
Właśnie zrobiłem, automatyczne skojarzenie. Nie przywiązywałem wagi do estetyki, w końcu to plakat polskiego filmu. ;)

Odpowiedz
Konkurs na najlepszy plakat tego roku rozstrzygnięty :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
mam nadzieje, że się Bogdan nie obrazi, ale na fan page KMF musiałem ten plakat wrzucić. Plakat roku jak nic :)

Odpowiedz
obrażony? skąd, fajnie, że się podoba : )

Odpowiedz
No ba! Aż zalajkowałem ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Crov napisał(a):Mój tytuł to zawsze będzie: "Bolek the Movie". Od razu międzynarodowy i wszyscy wiedzą, co i jak.

Ewentualnie - "Bolek: A New Hope" ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
w ciągu godziny 100 lajków, 25 sharów :) nieźle.

Odpowiedz
damn, zaraz samemu Wajdzie to podeślą :P

Odpowiedz
(01-07-2013, 20:58)desjudi napisał(a): mam nadzieje, że się Bogdan nie obrazi, ale na fan page KMF musiałem ten plakat wrzucić. Plakat roku jak nic :)
HA, Urwany Film był pierwszy. KMF ssie :P Bogdan będzie sławny, bo ludzie lajkują, kochają i szerują. ;)

Odpowiedz
Tak, siedzę teraz w fotelu, odświeżam fejsa i słucham tej piosenki:

:))

Odpowiedz
Widmo Wałęsy, które zostało nadzieją.

Odpowiedz
Widmo nieudanego widma Spirit :P

Odpowiedz
(02-07-2013, 00:00)Spirit napisał(a): Widmo Wałęsy, które zostało nadzieją.

Ktoś Cię zrobił chyba w Bolka i usnął posta. :)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak, USNĄŁ posta.

Odpowiedz
Pewno Bolek na niego nakapował i admin usunął!

Odpowiedz
jest bez szarży, jak na polskie możliwości. Mogli zatytuować: Wałęsa: Człowiek Legenda (Wałęsa: I am legend).

Ktokolwiek wymyślił ten tytuł jest: a) najgłupszym człowiekiem w branży, z którego brechy leją ci, co to pochwalili, b) albo największym skurwysynem świata, brechającego się z całej durnowatej Polski i szkół, które - jak wiadomo - przyjdą.
loading podpis...

Odpowiedz
Ojtam, zwyczajny marketing - miało być jasne, że:
A) film jest o Wałęsie
B) film będzie ukazywał historię oficjalną
A dodaj do B, a szkoły pójdą ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon