Wiedźmin / The Witcher - seria
(08-06-2015, 15:23)Gieferg napisał(a): A baron

High Five! U mnie też. Jesteśmy tak samo nieodpowiedzialni, a przez nasze głupie wybory giną ludzie. :)

I mean for fuck sake - to był CZARNY koń z PŁONĄCYMI ślepiami. Czego sie kurwa spodziewałem? ;)

Szkoda bo lubiłem chłopa.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
U mnie baron inaczej:

Odpowiedz
Czyli w sumie mała strata.

A co z Annabell?

Odpowiedz
Ona się już potem nie pojawia chyba. Graczowi pozostaje świadomość, że gdzieś na świecie rozpętał właśnie epidemię dżumy :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
No ok, ale jest to gdziekolwiek powiedziane, czy trzeba się domyślać po tym co jest w chacie Grahama?

Odpowiedz
W glosariuszu w opisie Morowej Dziewicy wszystko jest wyjaśnione.

Ale jest lepsza droga na tego questa.

--
Laozi

Odpowiedz
No właśnie nie mam o niej żadnego wpisu (albo jestem ślepy) :/

Mały spoiler/wskazówka odnoście comebacku pewnej postaci:

Odpowiedz
Quest z nim nie jest fajowy. Jest taki sam jak w wersji bez niego, tylko potem można skorzystać z jego pomocy. Jak się narobiło w trójce dużo przyjaciół to jego późniejszy brak jest nieodczuwalny.

--
Laozi

Odpowiedz
Nie może być taki sam, przynajmniej fabularnie, bo wszystko w nim się kręci wokół jego postaci i tego co wcześniej robił :P

Mówię o queście w którym
Z innych decyzji:

No i raczej nie spodziewałem się w Wiedźminie nawiązania do
BTW, Wiedźmin 2 teraz wygląda dosłownie jak rozbudowany prolog do tej gry :) Powinni go do niej dorzucać jako bonus.

Odpowiedz
Ja w pierwszym przechodzeniu ją też zabiłem. Teraz jej darowałem pod warunkiem, że pojedzie kontynuować pracę w Kaer Morhen, nie na dworze Radzia.

Cytat:Nie może być taki sam, przynajmniej fabularnie, bo wszystko w nim się kręci wokół jego postaci i tego co wcześniej robił :P

Myślałem, że folwark to jedyny jego moment. Ale i tak nie po to go ścigałem całą dwójkę, żeby mu teraz pomagać :)

--
Laozi

Odpowiedz
A ja jestem dobrym Geraltem i wszystkim daruję życie :D

Odpowiedz
Swoją drogą, w jakiej stylówie macie swoich Geraltów? Ja postanowiłem olać kanon i ostrzyc go na krótko :)

[Obrazek: ws8aol.jpg]
--
Laozi

Odpowiedz
Beznadziejne :)

Długie rozpuszczone, tylko brodę mu zmieniam od czasu do czasu (czyli jak ja w realu :)). Jak go raz obciąłem na krótko to tak mnie irytował, że 15 minut później wróciłem do poprzedniej fryzury.
Jak grałem w dwójkę to latał z długim kucykiem, ale tutaj nie ma takiej fryzury, tylko jej wariacja z idiotycznym podgoleniem, więc odpada. W ogóle zestaw fryzur jest dość badziewny, tylko defaultowa i długie rozpuszczone nadają się do użytku.

Odpowiedz
Hitch, widzę że lubisz stylówę a la Jared "Kochajcie mnie, czternastki!" Leto.:)

Odpowiedz
U mnie też długie rozpuszczone. Po prostu pasuje. Lubię odmiany, ale te krótkie są straszne, nie można postaci traktować poważnie. Problem z długimi jedynie taki, że czasem dziwacznie układają się na zbroi. 

Odpowiedz
Hitch, Twój Geralt przypomina trochę Michaela Kohlhaasa Mikkelsena (który z kolei wygląda w tym filmie, jak całkiem przyzwoity aktorski Wiedźmin)

Dla mnie działają głownie trzy fryzury. Albo ta defaultowa z kucem (najlepsza w sumie). Albo ta przystrzyżona po bokach, którą Geralt nosi w prologu, gdy śni o Kaer Morhen (w takiej obecnie biegam). Szkoda, że nie ma wersji, w ktorej ten górny splot włosów były braidowany, wtedy była by stylówa na Ragnara Lothbroka z Wikingów :). No i jeszcze klasyczna, rozpuszczona z jedynki.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Jak zaczniecie jeszcze dyskusję na temat zbroi, ale nie od strony statystyk, a tego jak się komponują z fryzurami to wypiszę na was wiedźmińskie zlecenie.

Odpowiedz
Propsuję fryzurę Geralta z prologu, ale na Skellige stwierdziłem, że rozpuszczone włosy i maksymalnie długa broda a'la R.J. MacReady będą najodpowiedniejsze na mróz. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Lol, bieda portal pseudo-dziennikarski, NaTemat wreszcie chwycilo rasizm w Wiedzminie. Nie linkuje, bo szkoda czasu - cytuja polygona i piszo:

Trzeba przyznać, że Moosa trafnie zdiagnozował problem wielu polskich firm. Żyjących w naszym zaścianku nawet nie wyobrażających sobie jak wygląda reszta świata. Chcą wyjść z produktami na świat i popełniają gafę za gafą. – Z biznesowego punktu widzenia CD Projekt Red na własne życzenie odciął się od setek tysięcy potencjalnych klientów. Z kim mają się identyfikować? – mówi naTemat Michael Dembiński, menedżer z Polsko-Brytyjskiej Izby Przemysłowo Handlowej. Twierdzi, ze firma popełniła błąd, bo chcąc oferować produkt globalny, powinna przeanalizować fabułę pod kątem "diversity", czyli różnorodności.

Nic o Chmielarzu i jego tekstach, nic o niczym mundrym. Nawet o sprzedazy zranionej rasizmem Polaków. A idz ta.

Odpowiedz
Co NaTemat może o tym wiedzieć? Czarni napierdalają na swoich (kradzionych) konsolach w GTAV :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon