Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

X-Men: Apocalypse (2016)
Mi to na tej fotce najbardziej nie pasuje Czajnik. Szczerze powiedziawszy nic do niego nie mam, wg mnie całkiem spoko z niego aktor komediowy, kiedy nie musi za dużo się wysilać i udawać, że jest wybitnie uzdolniony. Niby ma być tym Gambitem itd, ale dopóki go nie zobaczę na planie w kostiumie to nie uwierzę. Nawet na tej foci wygląda jakby był z innej bajki i znalazł się tam przypadkowo.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
http://collider.com/x-men-apocalypse-images-featuring-psylocke-magneto/

[Obrazek: x-men-apocalypse-images-entertainment-we...50x600.jpg]

[Obrazek: x-men-apocalypse-image-alexandra-shipp-o...00x450.jpg]

Na okładce spoko, na fotce tani cosplay, ale to norma. W filmie powino być fajniutko.

Odpowiedz
cosplay nie cosplay i tak wygląda zajebiście Duży uśmiech

Obok Margotki najfajniejsza komiksowa dupeczka przyszłego roku <3

Odpowiedz
Cytat:tani cosplay
Tylko Apocalypse wygląda jak tani cosplay, Storm jest w porządku (choć dla mnie za młoda), a Psylocke świetnie się prezentuje. Ale jak pisałeś, to fotka, w porównaniu do okładki jest nieskończenie gorsza. Co mnie jednak razi to fakt, że JLaw jest w ludzkiej formie na chyba każdej fotce jaką widziałem.

Cytat:najfajniejsza komiksowa dupeczka przyszłego roku

Odpowiedz
W sumie zapomniałem o niej, ale i tak bardziej jaram się Psylocke. Będzie miała fajniejszy kostium od Olsenki Język

Odpowiedz
Heh, właśnie przeczytałem, że Magneto będzie siedział sobie z nową laską w Polsce i próbował ułożyć od nowa życie Uśmiech
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie podoba mi sie ten Apocalypse. Ale zobaczymy w akcji. W sumie najwazniejsze by oddali jego osobowsc i epa teksty z kreskowki Duży uśmiech w stylu:

I am the rocks of eternal shore, crash against me and be broken!

Odpowiedz
[Obrazek: CKEHYwOUkAANe93.jpg]

Odpowiedz
Yep, info krazy po sieci.

http://www.idigitaltimes.com/x-men-apocalypse-plot-spoilers-magneto-has-love-interest-and-its-not-mystique-458876

Stawiam na Danke, zone Bolka Uśmiech Czaicie, Magneto ma moc panowania nad metalem i walczy z Bolkiem, ktory ma moc spawania?! Epic!

Ogolnie fajnie, ze znow akcent polski.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Super, podobają mi się nieoczywiste na pierwszy rzut oka egispkie motywy w kostiumie Apokalipsa, ale życzyłbym sobie, by ostatecznie w postprodukcji go powiększyli; nie przesadnie, ale żeby górował nad resztą postaci.

Odpowiedz
WTF?

Wygląd tego Apocalypse'a to jakieś słabe jaja. Gośc wygląda jak uciekinier z Masters of Universe, czy innego Flasha Gordona.

Odpowiedz
Dla mnie to po prostu kolejny przebieraniec w tym uniwersum, tylko trochę większy, ogólnie, to wszyscy mi wyglądają jak uciekinierzy z Flasha :p

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Gośc wygląda jak uciekinier z Masters of Universe

I dobrze, bo "Masters of the Universe" to zajebisty film.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Może byłby, jakby jego 3/4 nie toczyło się na ziemi, a głównymi bohaterami nie była para nastolatków. Poza tym kicz i tandetę 80s lubię, ale w wydaniu 80s, a nie kiedy się nią przyprawia filmy z roku 2016.

Odpowiedz
Nowe zdjecie Apocalypse'a:

[Obrazek: ivanoozemmprmovie02.jpg]

Odpowiedz
Nie czepiajcie się. Film kręcą od 5 tygodni, na bank go podrasuja. Chociaż Iwan Szlamisty pasuje Oczko

Odpowiedz
Crov, pińćset osób wklejało to zdjęcie w komentarzach na stronach X, Y i Z. Nie jesteś ani oryginalny, ani zabawny Uśmiech

Poza tym rozwala mnie ból dupy z powodu kostiumów, które na zdjęciach prawie zawsze wyglądają fatalnie, a potem wszyscy je chwalą. First Class, anyone? Quicksilver w DOFP?

Odpowiedz
(18-07-2015, 10:25)Mierzwiak napisał(a): Crov, pińćset osób wklejało to zdjęcie w komentarzach na stronach X, Y i Z.
No wiem. Myslisz, ze moja znajomosc Power Rangers jest tak dobra, ze bym pamietal jakas trzeciorzędną postać? Język

Odpowiedz
Cytat: Quicksilver w DOFP?

Co z nim nie tak? Tzn czepiał się ktoś?

Odpowiedz
Internet nie zostawiał suchej nitki na kurtce Pietro... eee, tzn. Petera. :-)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon