Stały bywalec
Liczba postów: 2,711
Liczba wątków: 0
(02-01-2025, 02:03)michax napisał(a): Ten przychlast dostał osobny serial "6666". Z Yellowstone jest tak, że najlepsze są spinoffy/prequele.
xD
Te wątki z Jimmym były tak żenujące, że przestałem oglądać. Już jako comic relief na trzecim planie był ciężki do zdzierżenia. Ogólnie, tak jak doktor pisze, za dużo było tych wątków apoteozy sielankowego życia prostych chłopów i się zrobiło niestrawne.
06-01-2025, 12:50
Miss Avatara 2016
Liczba postów: 18,668
Liczba wątków: 5
To jeszcze pół biedy bo można przewinąć po prostu, ale cała ta intryga polityczno-finansowa żeby utrzymać to ranczo jest tak bezdennie głupia, że szkoda gadać.
W jednym odcinku ktoś jest geniuszem, za chwilę w następnym zachowuje się jak rasowy debil i tak do zajebania i gorzkiego końca.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
06-01-2025, 13:45
Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 6,299
Liczba wątków: 74
Przecież to nie ten przychlast dostał serial "6666" tylko Sheridan wykorzystał okazję, żeby sobie opierdolić gałkę jeszcze bardziej niż dotychczas i jeszcze bardziej wypromować swoje ranczo (które w utrzymaniu najtańsze też pewnie nie jest) i o nim poopowiadać, bo to jego ranczo przecież, na które wydał ponad 300 baniek ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
06-01-2025, 13:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2025, 14:03 przez slepy51.)
Miss Avatara 2016
No właśnie tak sobie coś wygooglowałem, o tym rancho i zakupie. Serio gość ma taką kasę, czy raczej jest tylko słupem od marketingu?
06-01-2025, 14:08
Chrissie Watkins' arm
Cytat:The show's co-creator Taylor Sheridan recently purchased the ranch for $320 million as part of a group.
https://fandomwire.com/investments-and-tv-shows-that-made-taylor-sheridan-70-million-rich-in-2024-from-yellowstone-to-6666-ranch/
Czyli sam tego nie kupił, na necie piszą, że jego majątek za poprzedni rok to jakieś 70 baniek, ogólnie ma jeszcze jedno ranczo - Bosque Ranch ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
06-01-2025, 14:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2025, 14:25 przez slepy51.)
Stały bywalec
Liczba postów: 3,074
Liczba wątków: 28
Sheridan i jego franczyza jako sposób na promocję... nierentownego rancza?
BTW czy 1923 jako całość jest spoko? Przestałem go oglądać gdzieś w okolicach trzeciego odcinka i mam teraz do wyboru albo to albo "Rodzinę Soprano".
06-01-2025, 15:38
.
Liczba postów: 27,791
Liczba wątków: 62
Wstydziłbyś się takie pytania zadawać :P To znaczy pytanie "czy spoko?" jest sensowne, ale wybór 1923 vs Sopranos jest wprost uwłaczający.
06-01-2025, 15:46
Miss Avatara 2016
(06-01-2025, 15:38)Scheckley napisał(a): Sheridan i jego franczyza jako sposób na promocję... nierentownego rancza?
Rancza tej wielkości są nierentowne głównie w filmach Sheridana, kiedy zajmują się tym bohaterowie upośledzeni umysłowo :D
Najlepsza scena była jak Beth pogrzebała w internecie i okazało się, że takie rancza po prostu sprzedają mięso a nie tylko bydło i wychodzą na tym 3 razy lepiej jeśli chodzi o zyski. Ale stary woli wynająć pastwisko w Teksasie za milion miesięcznie bo coś tam coś tam.
06-01-2025, 16:31
Stały bywalec
Liczba postów: 3,074
Liczba wątków: 28
(06-01-2025, 15:46)simek napisał(a): Wstydziłbyś się takie pytania zadawać :P To znaczy pytanie "czy spoko?" jest sensowne, ale wybór 1923 vs Sopranos jest wprost uwłaczający.
No jednak wybrałem Sopranos - jestem po trzecim odcinku i jest zajebiście ;) Przyznam też, że kawał roboty w tym serialu robi też jego względna analogowość - postacie rozmawiają ze sobą, bez zbędnych one linerów, korzystają z budek telefonicznych, nie ma social mediów itp. Matrix miał rację - 1999 r. był szczytem ludzkiej cywilizacji.
06-01-2025, 17:53
Stały bywalec
Liczba postów: 2,711
Liczba wątków: 0
(06-01-2025, 16:31)Dr Strangelove napisał(a): Najlepsza scena była jak Beth pogrzebała w internecie i okazało się, że takie rancza po prostu sprzedają mięso a nie tylko bydło i wychodzą na tym 3 razy lepiej jeśli chodzi o zyski.
Przezabawne to było. Nawet Clarkson się zorientował 3 sezony wcześniej.
06-01-2025, 20:21
Agent Mossadu
Liczba postów: 32,185
Liczba wątków: 4
(06-01-2025, 15:46)simek napisał(a): Wstydziłbyś się takie pytania zadawać :P To znaczy pytanie "czy spoko?" jest sensowne, ale wybór 1923 vs Sopranos jest wprost uwłaczający.
Wiadomo!!!
https://www.instagram.com/reel/DEgYa80PIQh/?igsh=YXk3bDNycGd3aGsw
:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
08-01-2025, 00:29
Chrissie Watkins' arm
25-11-2025, 19:52
Chrissie Watkins' arm
23-01-2026, 20:17
Chrissie Watkins' arm
26-02-2026, 12:42
Chrissie Watkins' arm
23-03-2026, 18:17
Stały bywalec
Liczba postów: 18,541
Liczba wątków: 148
To całe uniwersum za chwilę będzie miało więcej odcinków niż Friends.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
23-03-2026, 18:21
Chrissie Watkins' arm
Nie ma się co dziwić, w Stanach "Yellowstone" to był potężny hicior, teraz ten "Marshals" (swoją drogą bardzo sympatyczny serial) też już dostał drugi sezon a jego pierwszy odcinek miał jakąś rekordową oglądalność:
https://www.forbes.com/sites/paultassi/2026/03/05/yellowstones-marshals-just-set-a-ratings-record-after-its-cbs-release/
Cytat:The first numbers are in, and the series’ debut on Sunday, March 1, drew 9.51 million viewers. That set a record as the most-watched new series premiere in the 2025-2026 broadcast season. That is also CBS’s biggest new series premiere without a big football lead-in since the 10.09 million of FBI back in September 2018. Marshals also surpassed the season 5 premiere of Yellowstone, which had 8.8 million views
A i później był najchętniej oglądanym serialem:
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/tv-ratings-multiplatform-march-2-8-2026-1236542720/
23-03-2026, 18:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2026, 18:37 przez slepy51.)
Agent Putina
Liczba postów: 4,379
Liczba wątków: 21
slepy69 napisał(a): teraz ten "Marshals" (swoją drogą bardzo sympatyczny serial)
Tofra, tofra, ostatni raz tak się dałem nabrać przy okazji Lioness. Ponoć też fajny serial.
Już w drugim odcinku Neytiri każe spuścić srogi wpierdol wprost w ryja bohaterce tuż po tym jak nawiązuje ona kontakt z celem operacji jako dama z towarzystwa która zdecydowanie nie obrywa w ryja.
W wyniku tego Delta Force biją się jak dzieci w barze ponieważ James Cameron jest Kanadyjczykiem i tym samym na wieki wieków uczynił służby specjalne US bandą bachorów.
Doświadczenie więc mówi mi że każdy serial Sheridana należy ocenić w oparciu o KRYTERIUM DEBILIZMU: jak wcześnie serial staje się dokumentnie kretyński.
24-03-2026, 00:00
Do the crane, Danny-boy!
Liczba postów: 4,910
Liczba wątków: 11
Mam nadzieje ze "Marshalls jako fajny serial" to była ironia?
Wymęczyłem 3 odcinki. Uciekajcie od tego.
24-03-2026, 03:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2026, 03:42 przez Doppelganger.)
Chrissie Watkins' arm
Czemu ironia? Sympatyczny serial nie równa się zajebisty serial czy nawet bardzo dobry serial, ot, spoko serialik żeby sobie odpalić odcinek, obejrzeć i za bardzo nie myśleć o tym co się zobaczyło. Ja tam lubię to uniwersum, sprawia mi przyjemność oglądanie ludzi jeżdżących konno wśród pięknych okoliczności przyrody Montany a "Marshals" jak najbardziej to dostarcza. Luke Grimes jest spoko, Logan Marshal-Green też, nawet ta formuła zwykłego tasiemca z kablówki typu "Tracker" się tutaj sprawdza. Nie jest to żadna jakościowa telewizja jak to się zwykło teraz mawiać, ale fajnie mi się to ogląda i nie mam zamiaru za to nikogo przepraszać.
Paszczak napisał(a):slepy69
Ha Ha Ha Hawaje :)
Paszczak napisał(a):Ponoć też fajny serial.
No fajny. Jest w nim wszystko to co, co w fajnym serialu powinno się znaleźć - fajna intryga, fajni bohaterowie, fajny lesbijski romans; nawet kolejne samoopierdolenie gałki przez Sheridana się znalazło w 2 sezonie z tego co pamiętam. A i jeszcze fajne dupeczki pod prysznicami też są :)
24-03-2026, 11:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2026, 11:58 przez slepy51.)
|