Złote Globy
Nie jestem z tych, którzy złote filmowe nagrody mają w głębokim poważaniu, ale patrzę na te nominacje (przewidywalne w 99%) i już wiem, że będę miał całkowity zlew na oskary.

Odpowiedz
Cytat:A teraz leć cykać fotki w sepii swoim trampkom. ;)

:) :)

cykne ifonem i wrzuce na fejsa. lajkniesz?

Odpowiedz
#!

Odpowiedz
Czemu Ricky nie prowadzi gali? :(
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
tina fey, może się idealnie sprawdzić, dowcipna dziewucha jest

Odpowiedz
Idę do bukmachera obstawiac Złote Globy i mam pytanie. Kto wg was zgarnie nagrodę za aktora drugoplanowego, bo to najbardziej wyrównana kategoria? Albo Phillip Seymour-Hoffman albo Tommy Lee Jones?

Odpowiedz
Z tych dwoch? Hoffman. Choć Jones sie starzeje, wiec moga mu chciec dac jakas nagrode, ale po roli mysle, ze Hoffman.

Odpowiedz
Widmo nie Hoffmana ani Jonesa tylko DiCaprio który zdobedzie Złotego Globa ;P

Odpowiedz
Powinien Hoffman, ale raczej dostanie Jones.

Odpowiedz
Ale rola Jonesa w "Lincolnie" jest dobra ale żeby aż Oscar? Zamiast DiCaprio ktory wymiata już w samym tylko trailerze "Django"? Bylbym bardzo zaskoczony.

Odpowiedz
A od kiedy Oscary dostają ci, którzy najbardziej zasługują?

Odpowiedz
Hehe nigdy to sie nie dzieje :) mowie tylko że Jonesowi bym nie dal oscara za tą rolę choć rola solidna i dobra ale nic więcej. Btw, tak wogole to Jonesa już wcześniej dwa razy wywyższyli na Oscarach dając oscara za "Sciganego" choć był wg mnie najgorszy z całej piątki nominowanych no i dostał nominację za przecietną rolę "W dolinie Elah" a pominięto w tym samym roku Hirscha za genialną, niezapomnianą kreację w "Into the Wild".

Odpowiedz
Czy w ubiegłych latach były jakieś dobre streamy z rozdania Złotych Globów?
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Jasne że były, równie dobre jak te z Oskarów.
P.H.O.N.I.K.: Positronic Humanoid Optimized for Nocturnal Infiltration and Killing

Odpowiedz
Akurat z Oscarów trafił mi się jakiś chujowy. Ale i tak już nieważne, bo pomimo najszczerszych chęci nie dałbym rady obejrzeć relacji.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Pewnie nie ma sensu co się tutaj podniecać i pisać co się dzieje, gdyż i tak pewnie za rana wszystko zostanie usunięte.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

To ciul, kto by pomyślal :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=tLzFU6q2Ps4&%3Cbr%3Efeature=player_detailpage#t=16s

Reakcja Mela i Phoenixa! 0:16

[Obrazek: tumblr_mgljeksnyn1r9mky5o1_500.gif]

A co do wyników, wsparcie dla Afflecka jest przytłaczające, nie wiem, gdzie było widać to bardziej - na Globach czy BFCA. Przemysł jest wściekły na Akademię i ciekawe, czy to przepcha "Argo" jako najlepszy film. Tarantino natomiast staje się powoli faworytem do Oscara za scenariusz.

Swoją drogą, obejrzałem kilka speechy i muszę przyznać, że Lawrence jest śmieszna i cudowna, gdy Hathaway zrobiła się okropna i pretensjonalna.

Odpowiedz
To rozumiem ma być reakcja Taranino na scenariusz?

Odpowiedz
Affleck, Tarantino - super!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon