Z archiwum X
Zacząłem 4 sezon epizod DOM jest jednym z najlepszych odcinków dotychczas przez te 4 sezony . Autentycznie czułem niepokój oglądając to i strach . Dołącza do listy moich ulubionych odcinków obok Miracle Mana i The Calusari

Odpowiedz
Czy to był ten odcinek, niby "Teksańska Masakra"?
To rzeczywiście dobry.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ten z tą zmutowaną rodziną?
Captain Obvious

Odpowiedz
4-6S to peak X files także jeszcze wiele przed tobą ;)

Odpowiedz
(14-07-2022, 02:31)shamar napisał(a): Czy to był ten odcinek, niby "Teksańska Masakra"?
To rzeczywiście dobry.

Dokładnie tak :D . Ta matka na wózku pod łóżkiem bez rak i nog :D coś przerażającego

Odpowiedz
4 sezon jest mocniejszy niż 3 a obejrzałem dopiero 4 odcinki . Po świetnym odcinku DOM dostaliśmy na podobnym poziomie epizod TELIKO . Widać po obrazku na kim wzorował się teraz Peele w filmie Uciekaj . https://ibb.co/DGvfzt0

Odpowiedz
4 sezon i spotykamy w nim Tuco Salamance :D tym razem jako mityczna Chupacabre . https://imageup.me/dx1 .Odcinek jeden z lepszych do tej pory sezonu .

Odpowiedz
Wolno idzie? Czy na TV oglądasz?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(03-11-2022, 12:04)shamar napisał(a): Wolno idzie? Czy na TV oglądasz?

Wolno Wolno idzie to fakt . Oglądam na Disney Plus ale Zawsze wychodzi tak że albo coś wyjdzie nowego i zabiorę się za to jak Dahmer ,albo obejrze film po prostu a po to sięgam okazjonalnie ale chce się zabrać mocniej .

Odpowiedz
A tu taki News - Carter udzielił dziś wywiadu kanadyjskiej dziennikarce radiowej Glori Macarenko z okazji 30. rocznicy premiery serialu. I właśnie w tym wywiadzie Carter ujawnił, że Ryan Coogler — będący w tej chwili jednym z najbardziej pożądanych reżyserów w Hollywood — pracuje nad nową wersją serialu.

Carter nie ujawnił żadnych innych szczegółów poza tym, że w serialu zagra nowa obsada. Nie wiadomo też na razie, ani kiedy serial będzie miał swoją premierę, ani gdzie, ani czy będzie to spin-off, czy reboot oryginału.

Odpowiedz
News sprzed paru dni ;)
Ujawnili, że będzie RÓŻNORODNA obsada. Kurtyna.

Odpowiedz
(05-04-2023, 13:20)łowca napisał(a): Carter nie ujawnił żadnych innych szczegółów poza tym, że w serialu zagra nowa obsada. Nie wiadomo też na razie, ani kiedy serial będzie miał swoją premierę, ani gdzie, ani czy będzie to spin-off, czy reboot oryginału.

Czyli nic nie ujawnili. Zresztą meh, miejsce tego serialu jest w latach 90-tych. Osobiście uwielbiam, ale nowego prawie na pewno nie obejrzę.
Captain Obvious

Odpowiedz
Cytat:pracuje nad nową wersją serialu

WWW kropka ZAL.DUPE.SCISKA kropka PL

Odpowiedz
Tak mnie ta informacja pozostawiła obojętnym, jak ta że niby miał powstać animowany serial a do tej pory ani widu ani słychu. Interesuje mnie tylko serial lub film z Mulderem, Scully (i Doggettem), a każde inne wersje/kontynuacje w postaci książek, komiksów, animacji mam gdzieś. Tak samo miałem gdzieś komiksowy 10 sezon, który powstał przed 10 foxowym sezonem, choć był oficjalną kontynuacja serialu, tylko że do czasu, bo jak powstał dla FOXa sezon 10 to komiksowy stał się alternatywną wersja zdarzeń. Wiem od znajomych, którzy czytali komiksową kontynuację, że odnosili się w komiksach do wydarzeń z 10 serii od FOXa, komiksowi M i S widzieli swoje wersje znane z 10 i 11 serii, więc zrobili takie troche multiuniwersum, czyli jest milion światów z różnymi wersjami Muldera i Scully, którzy mają różne przygody. A jeśli cokolwiek powstanie to dla Disneya, który ma prawa do XF odkąd przejęli Foxa.

Odpowiedz
Nic to nie znaczy, ale chcę Ci przekazać, że w huj Cię szanuję
.

Odpowiedz
Dzięki. Ja ciebie też szanuję.

Odpowiedz
Chciałbym w nowej wersji X Files zobaczyć Jensena Acklesa, faceta o typowo białej amerykańskiej urodzie, głosie który pasowałby do amerykańskich militarnych propagandówek wojennych. Nie bez powodu tak perfekcyjnej wypadł jako Soldier Boy w The Boys. Homelanderem też byłby idealnym. Jako jego Scully, jakaś czarnoskóra kobieta przy kości. Na przykład Lisa Berry - jaki Ona ma seksowny głos. 100 % czarnej kobiety w kobiecie, choć karnacje ma z tych jaśniejszych murzynek. Grała żniwiarza w Supernatural imieniem Billy, później awansowała na nową Śmierć, z aspiracjami do zostania Bogiem. Z Acklesem byliby doskonałym duetem, tylko mainstream nie pozwoli by klasyczny amerykański białas miał na ekranie romans lub szczęśliwy związek z czarną kobietą. Od tego są czarni mężczyźni, by zostawiać DNA w białych paniach. Daleko mi do spisków Bucho, ale jeśli ktoś nie widzi tej tendencji, to może niech porzuci oglądanie Archiwum X, bo w wyłapywanie nie oczywistych powiązań nie jest najlepszy.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
michax napisał(a):niby miał powstać animowany serial a do tej pory ani widu ani słychu

No było info jakiś tydzień temu, że skasowali ten projekt - https://screenrant.com/x-files-animated-show-scrapped/
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
ostatnio na twitterze natrafiłem na ten artykuł

https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,29939174,ten-odcinek-z-archiwum-x-jest-tak-kontrowersyjny-ze-pokazali.html

pamiętacie ten odcinek?

Odpowiedz
Pamiętam, ale oglądałem go już w 2016, więc nie wiem czy leciał u nas w l. 90-tych w tv.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości