Zamachy 9/11
Kilka rzeczy jeszcze pominąłem z notatek, które robiłem: możliwa manipulacja echa radarowego, zagubienie czarnych skrzynek, Verizon posiada zapisy rozmów telefonicznych po 11-9 kiedy dzwoniono do FBI a które pozostaną tajne do 2035, braki w transkrypcji rozmów telefonicznych, manipulacja czarnych skrzynek, znaleziono siarkę w basenach WTC co też potwierdzają zeznania strażaków,
(07-03-2023, 16:16)simek napisał(a):
(07-03-2023, 15:46)Nemo napisał(a): 8. Istnieje zapis z rosyjskiego satelity wojskowego, który rzekomo potwierdza odpalenie pocisku rakietowego na Wschodnim Wybrzeżu USA.
I gdzie ta rakieta poleciała?
Stawiają tezę, że to mogła być rakieta, która uderzyła w Pentagon. Rakieta mogła mieć wpisany kod, koty umożliwia dezaktywację oborny przeciwlotniczej Pentagonu.

Z linków jeszcze:

https://www.ae911truth.org/

Napisane dla was na moim RMX3363 przy użyciu Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
A widzieliście obrazu znalezione u Epstaina.
[Obrazek: MEJ8US7_t.jpg]
Jeszcze jest Clinton w niebieskiej sukience:)
https://news.artnet.com/art-world/bill-clinton-blue-dress-painting-jeffrey-epstein-1628437

Odpowiedz

Sprawa tego lotu jest najdziwniejsza, telefony które odbywały się na wysokości i prędkości które uniemożliwiały ich wykonywanie, fakt, że porywacze zdecydowali się rozbić samolot (wszystkie te filmy z pasażerami dostającymi się do kokpitu i szarpiącymi z terrorystami przez co samolot runął na dół to kompletnie zmyślona głupota) gdzieś na odludziu pomimo tego, że mieli czas, bo pasażerowie nie potrafili się przedrzeć do kokpitu nawet po kilkunastu minutach próbowania więc spokojnie mogli lecieć dalej i wyrządzić większe szkody uderzając w jakiś zaludniony obszar jeśli nie dolecieliby do białego domu.

Do tego dochodzi to, że samolot uderzając zakopał się pod ziemią (pomimo tego, że uderzył pod kątem więc powinien zostawić długi ciągnący się ślad złomu) tak jakby uderzył bezpośrednio w dół, a nad miejscem uderzenia unosił się lekki dym które zniknął po kilku minutach, zero pożaru i czarnego gęstego dymu

Pytanie więc, czy samolot został zestrzelony, czy był to dron, czy po prostu uderzenie rakiety.

No j jeszcze to nagranie Cee Cee Lyles które jest przedziwne.

Odpowiedz
(07-03-2023, 15:46)Nemo napisał(a): 13. W dniu zamachu NYPD aresztowała kilku turystów z Izraela, którzy mieli ze sobą kilka (!) paszportów oraz dużo gotówki. Zostało zwolnieni po 70 dniach. Nie przeszli próby wariografu.

Legendarnia grupa taneczna zwana "The Dancing Israelis".

https://i.imgur.com/BX5E14d.mp4

:)

https://www.imdb.com/title/tt11011500/

(ok)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jakby byli grupą hiphopową to maja okładkę i tytuł albumu.

[Obrazek: highfivers.jpg?fit=655%2C681]

Odpowiedz
Never forget.

Odpowiedz

Odpowiedz
[twitter]https://twitter.com/Lucas_Gage_/status/1691649039622668533?s=20[/twitter]
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jest tam coś nowego oprócz tego, że izraelscy studenci przyjechali furgonetką gdzieś w NY by mieć na widoku WTC, rozstawili kamery, czekali, a gdy samoloty się rozbiły to robili zdjęcia, tańczyli i wiwatowali, następnie odjechali, zostali zatrzymani przez policję, wypuszczeni, wrócili do Izraelu, a tam opowiadali w tv jak mieli za zadanie udokumentować zdarzenie?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Tak, min. element polityczny i szerszy kontekst sziegowski w USA.

Odpowiedz

Odpowiedz
Zgadzam się, ja tylko opisałem ich jako "studentów" tak jak to robią oficjalnie, szkoda, że do tej pory nie opublikowali tych zdjęć, są tylko te skany skanów z zamazanymi twarzami.

Swoją drogą, skoro jest okazja to wspomnę, że nie ma bardziej żydowsko wyglądającego żyda niż Larry Silverstein, chodzący mem. Tak, jeszcze dycha.

[Obrazek: developer-larry-silverstein-chairman-of-...DTNKr2inM=]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Mefi, nie idzmy ta droga, nie warto, naprawde. Mnie sie osobiscie to w chu nie podoba, takie teksty, bo nie wnosza nic do dyskusji, a jedynie szkodza. Jest jak jest, trzeba celowac do gory, a nie schodzic na poziom "wroga". Pies ich jebal, jasne, ale prawda wystarczy, a zlosc niczemu nie sluzy.

Na moje CIA i Mossad (lub tylko Izrael) stoja za 9/11. Prawda kiedys wyjdzie na jaw i bedzie z tego dym. Wszystko w swoim czasie, prawda nas wyzwoli.

Odpowiedz
(16-08-2023, 20:38)Bucho napisał(a): Mefi, nie idzmy ta droga, nie warto, naprawde. Mnie sie osobiscie to w chu nie podoba, takie teksty, bo nie wnosza nic do dyskusji, a jedynie szkodza. Jest jak jest, trzeba celowac do gory, a nie schodzic na poziom "wroga". Pies ich jebal, jasne, ale prawda wystarczy, a zlosc niczemu nie sluzy.

Na moje CIA i Mossad (lub tylko Izrael) stoja za 9/11. Prawda kiedys wyjdzie na jaw i bedzie z tego dym. Wszystko w swoim czasie, prawda nas wyzwoli.

Na moje - i nasze. Wiemy i akceptujemy że cała ta operacja to "inside job".
Przełknijmy to, jak dorośli, rozsądni ludzie. Ludzie, którzy rozumieją teraźniejszość.

Pytanie pomocnicze jest takie:
Co stało się z całą tą organizacją? To jest pytanie retoryczne, bo sama w sobie ona nie istniała, tylko była stworzona na potrzeby wojny. Akurat wojna się odbyła.
Ale teraz pomyślmy: jeżeli jakaś grupa zdołała przeprowadzić tak skomplikowany atak, zadać taki wielkie straty, i zrobiła to skutecznie w 300%, gdzie oni są teraz?
Przecież, geniusze takiej operacji zwyczajnie rozjebywaliby każdy kraj, każdą instytucję, każdą myśl -bo skoro przechytrzyli obronę powietrzną USA, to w takiej Polsce czy Niemcach normlanie robią rozwałkę. Gdzie oni są?
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
CIA, Pentagon i Mossad regularnie rozpierdalaja rozne kraje, robia rewolty i pucze, wywoluja wojny. Nihil Novi. Gdzie teraz sa, no chociazby na Ukrainie, przez ostatnie kilka lat i pewnie w tuzinie innych miejsc.

Co do geniuszy operacji...coz, oficjalne stanowisko jest takie, ze za 9/11 i przechytrzenie obrony powietrznej USA odpowiada banda koziojebcow z jaskini, ktorzy wylatali pare godzin na awionetkach.

Pentagon bankowo byl w cala sprawe umoczony, takie moje, foliarskie zdanie.

Odpowiedz
Mnie to rozpierdala to, że USA dostaje multum donosów z mnóstwa krajów o planowanych zamachach, dostają szczegóły, że to będą samoloty, że we wrześniu, sami podejrzewają, że między innymi WTC może być celem i akurat 11 września organizują jedne z najbardziej skomplikowanych, dezorientujących kontrolerów lotniczych i angażujących większość sił lotniczych ćwiczeń z mnóstwem wysoko postawionego personelu który robi sobie wolne i którzy desygnują na swoje miejsce ludzi którzy nigdy nie piastowali takich stanowisk, a jeden z nich (nazwisko wypadło mi z głowy), w ogóle nie wstawia kogoś na swoje miejsce, a gdy cała akcja się rozpoczyna, ŻODYN nie decyduje się odwołać ćwiczeń, a i obwinieni zostają kontrolerzy lotniczy, nie ludzie którzy zniszczyli łańcuch dowodzenia.

Hamerykańskie siły chcieły zamachu i go dostały.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(16-08-2023, 20:46)Mefisto napisał(a): Moim zdaniem warto jak najbardziej, bo to jest od tysiącleci wciąż ta sama sytuacja i pora ją w końcu rozwiązać. Albo my - albo oni. Jeśli myślisz, że coś może być pośrodku, to jesteś naiwny.

Nie rozumiesz problematyki. Nie da sie rozwiazac kwestii zydowskiej przemoca, bo wlasnie tak sie probuje walczyc z Zydami od tysiacleci. I co? No jajco, finalnie staja sie jeszcze silniejsi, zdeterminowani i zadni wladzy.

Hadrian rozpierdalajac Judee rozpylil zydow na caly Swiat, a Adolf uczynil ich globalna potega. Z punktu widzenia cywilizacji Judaizm (przynajmniej jego formy) to w pewnym sensie ideologiczna klatwa rzucona tak na Zydow jak i na reszte Swiata. To nie jest problem fizyczny, ani rasowy, ale ideologiczny i duchowy. Brak zrozumienia tego problemu powoduje, ze krecimy sie tylko w kolko.

(16-08-2023, 20:46)Mefisto napisał(a): Jestem kurewsko spokojny i z miną pokerzysty kroiłbym tych pizdeczkowatych kajków :)

Ucinajac glowy Hydrze nic nie zdzialasz. Trzeba przebic jej serce. Sercem jest Judaizm (religia & kultura), a z tym mozesz walczyc tylko prawda. I tej Zydzi boja sie najbardziej. Antysemityzm, grozby, zlosc tylko uswiadcza ich w ich psychozie i daje paliwo do dalszych dzialan. Milosc i prawda (jakkolwiek banalnie to brzmi) to jedyna droga "walki" z Zydami.

(16-08-2023, 20:46)Mefisto napisał(a): Siur. Jak JFK, Hoffa, Jedwabne, covid i milion innych rzeczy? I kiedy wyjdzie? Kiedy już wszyscy, którym by na prawdzie zależało będą dawno pod ziemią, a żydokomuna jedynie urośnie w siłę? Faktycznie, już poczułem się wyzwolony :D

Wszystko w swoim czasie. Zobaczysz. Natomiast wiem jedno, nienawisc absolutnie nie jest droga do zwyciestwa nad Judaizmem.

Odpowiedz
i ta mina Busha co się przed chwilą odjebało

[Obrazek: ss-160909-911-attack-mbe-630_5.jpg]

Odpowiedz
Rozumiem, że agenci mossad/cia byli aż tak zafiksowani, że dla "sprawy", czyli interwencji militarnej na BW dali z siebie zrobić samobójców?

Odpowiedz
Kto powiedzial, ze jacys agenci Mossadu mieli tam w ogole zginac? :)

CIA oraz Pentagon (takze z udzialem Mossadu) ma dluga historie proxy wojenek i przewrotow, ktore aranzuja, a ktore wykonywane sa miesniem pozytecznych idiotow.

Takze potencjalnie nic tutaj wyjatkowego pod sloncem, ze kilku Muzoli, ktorzy wyszli z jaskini przez lata utrzymywanej przez CIA dalo sie wkrecic w jakas wyjebke.

Wyjebke, ktora dala dwie dekady wojen na BW, ktore byly na reke amerykanskiej okugarchii oraz (a moze zwlaszcza) Izraelowi.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości