05-08-2016, 23:14
|
Zapowiedzi
|
|
Ten zwiastun ostatnio często widzę w kinie. Aż chciałem właśnie wkleić, ale widzę czujność. Dźwięk w tym czymś niszczy galaktykę. Skrajny asynchron a do tego na planie chyba nie było w ogóle mikrofonów. Słychać, że absolutnie wszystko dołożono później. No ale rekordem jest ten typ co gra chyba księdza. Maniera z dubbingowanie Baldur's Gate x 100. No cudo :D
.
To by było ciekawsze->
"Podczas I wojny światowej w randze podporucznika służył w twierdzy Osowiec, a następnie walczył na Białorusi, gdzie w maju 1915 został ciężko ranny (stracił rękę i nogę oraz wzrok w jednym oku). Za zasługi na polu walki otrzymał Order Świętego Jerzego." (27-07-2016, 22:45)Mefisto napisał(a): ja pierdole Niech zgadnę (nim obejrzę)... Ekranizacja powieści jakiegoś uznanego pisarza kryminałów, co go elity w Warszawie czytują?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 18-08-2016, 12:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2016, 12:28 przez shamar.) (18-08-2016, 12:22)shamar napisał(a): Niech zgadnę (nim obejrzę)... Ekranizacja powieści jakiegoś uznanego pisarza kryminałów, co go elity w Warszawie czytują? Ekranizacja to fakt, a czy elity go czytują to nie wiem, choć ja jako przedstawiciel upper-lower-middle elite class z Warszawy go nie czytałem. Sam film jest natomiast brutalnie, realistycznym kryminałem politycznym produkcji czechosłowackiej. Jeśli połączenie słów "brutalny", "realistyczny", "czechosłowacki" nie jest w stanie zapędzić ludzi do kin, to naprawdę nie wiem jakie połączenie terminów może tego dokonać?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
18-08-2016, 13:02
Będą gonić uczniów liceów plastycznych :P.
A zdjęcia raczej będą ładne. Przynajmniej to. A tutaj polski horrorokryminał: 18-08-2016, 13:03
Zapowiedź obiecująca. Co z tego wyjdzie okaże się 16 września ale polskie horrory zwykle nie zbyt dobrze wychodziły.
21-08-2016, 14:42 (21-08-2016, 14:42)MichalWolomin napisał(a): Zapowiedź obiecująca. Co z tego wyjdzie okaże się 16 września ale polskie horrory zwykle nie zbyt dobrze wychodziły. To nawet na podstawie książki. Topa powraca po jakimś pół roku przerwy w kinach - pamiętacie zeszły rok? Był w każdym polskim filmie prawie. Ale słabo to reklamują, więc trochę sie obawiam czy to wypali... 21-08-2016, 14:48
Raperzy robia niezalezne kino - bedzie Kaen, bedzie Sobota. Wyglada jak jakis film niezalezny. Nic wiecej sie nie da powiedziec, bo tylko tizery sa, a filmu nawet jeszcze nie kreca.
13-09-2016, 18:18
Wilq startuje w Polsacie:
https://anipulp.wordpress.com/2016/09/22/wilq-superbohater-oficjalnie-jako-serial-animowany/ 22-09-2016, 15:28
Oni nie są amatorami. Tym bardziej, że teraz stoi za nimi jakis producent francuski bodajże; ale to nigdy nie byl amatorski projekt, o ile wiem (Kube zapytaj ;)).
WYGLĄDA to profesjonalnie, ale mięcha w tym zwiastunie nie czuje. Wygląda jak zwiastun europejskiego filmu. Są jakies kolorki, jest ladnie, ale nie wiadomo, o co cho, wiec jest potencjal na ojropejskie kino głembokje w wersji słabej. 17-10-2016, 19:47 To... wygląda... naprawdę dobrze... Serio, nie widzę w tym nic do wstydu (jak przy poprzednich filmach polskich dla dzieci) i może zabiorę się do kina. 18-10-2016, 00:41 Nie najgorzej to wygląda, chociaż boję się, ze pójdę za bardzo w efekciarstwo. Więckiewicz i Gajos pierwszy raz razem na ekranie.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
30-11-2016, 20:26
Linda dla Deadline o "Powidokach" :D
http://video-cdn.deadline.com/previews/Ue31PcSo-RonuikeE "Ponieważ Andrzej nie żyje ja musze za niego jeździć po całym kurva jebanym świecie i świecić ryjem." :D 07-12-2016, 19:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016, 19:42 przez Gal Anonim.)
To z Lindą to... autentyk? Nie wiem co o tym myśleć. To raczej żenujący brak profesjonalizmu
(18-10-2016, 00:41)OGPUEE napisał(a): To... wygląda... naprawdę dobrze... Nie :) wygląda jak produkt pół-amatorski. Zresztą mignał mi gdzieś wywiad, że jakiś kolo chwali się, że użyli TYYYLEEE efektów, jak w żadnym polskim filmie jeszcze. Pomyślałem se... Super... Możesz być z siebie dumny.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 07-12-2016, 20:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016, 20:20 przez shamar.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |