Trailery filmowe.
Brothers

nic szczególnego ale Portman moge obejrzeć zawsze i wszędzie

Sorority Row

już lepiej przynajmniej wiadomo że będzie zabawa

Odpowiedz
Cytat:Brothers

Do polowy wyglada jak zrzynka - w zakresie watku melodramatycznego - z Pearl Harbor, na szczescie koncowka jasno daje do zrozumienia, ze to nie bedzie nic z tych rzeczy.

Odpowiedz
True, pierwsza połowa solidnie mnie wynudziła i omal nie wyłączyłem zwiastuna ale od momentu wejścia na scenę Maguire moje zainteresowanie wzrosło bo okazało się, że to może być całkiem do rzeczy film.

Odpowiedz
O, wreszcie jakaś konkretna rola Maguire'a :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
http://www.ironsky.net/site/

Przecudowny kawałek jako podkład. Dość dawno wpadłem na ten film po raz pierwszy, a tymczasem wciąż toto chyba nie miało premiery.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Naziści na Srebrym Globie w latające spodki uzbrojeni :P
Czekam aż film trafi do sieci.

Odpowiedz
Cytat:Czekam aż film trafi do sieci.
A nie lepiej poczekać, aż film pojawi się w kinach?? :razz:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Zakładając, że to chociaż trafi do kin(trailer jest sprzed roku a na Imdb pisze, że film zobaczymy w 2011...) W Polsce pewnie nie zobaczymy. No bo jak Naziści na księżycu? Nie może być. :wink:

Już widzę te protesty...

Odpowiedz
Jennifer's Body - seksowna Megan Fox + okropna aktorsko Megan Fox + diablocody'owe dialogi = film tak zły, że aż dobry. Być może.

Odpowiedz
Powiedzmy sobie szczerze: ten film powstał tylko po to, by pokazać cycki Megan Fox. A do tego Cody i Seyfried... Czarno to widzę.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
jarod napisał(a):by pokazać cycki Megan Fox
Ale w zwiastunie ich nie ma! Przez Ciebie zmarnowałem 2 minuty i 8 sekund:)

Odpowiedz
W filmie też nie będzie, przecież to PG-13.

Odpowiedz
A zerknij no sobie na oznaczenie na początku trailera.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Crov napisał(a):W filmie też nie będzie, przecież to PG-13.
http://www.bloody-disgusting.com/news/16628

20th Century Fox has given the film an R-rating for "sexuality, bloody violence, language and brief drug use."
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Cycki będą, ale o ile się nie mylę, nie Megan Fox. A film powstał, bo go Diablo Cody napisała.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):
Crov napisał(a):W filmie też nie będzie, przecież to PG-13.
http://www.bloody-disgusting.com/news/16628

20th Century Fox has given the film an R-rating for "sexuality, bloody violence, language and brief drug use."
Tru dat, yo. Moja pomyłka, przepraszam. :) Tak czy siak raczej nie liczę, że Fox pokaże się topless. Nota bene - sexuality a nie nudity.

Odpowiedz
Nie no chwila, a te kultowe fotki, gdzie Megan wyskakuje ze srebrzystej toni w pełnej krasie nie znajdą się w filmie? Chodzi mi dokładnie o
te zdjęcia. Toż to nudity pełną gebą!

Odpowiedz
Przecież na tych fotkach zawsze miała, i ma, zakryte sutki i krocze zdaje się też. Z tego wynika, że te części ciała pewnie w filmie pokazane nie będą.

Odpowiedz
To po co R z Megan kręcić, jak cycków nie będzie? Zupełnie nie rozumiem.

Odpowiedz
ja też tego nie rozumiem. producenci najwyraźniej postanowili zrezygnować z dodatkowych 50 milionów dolarów wpływu, gdyż jak wiadomo cycki megan byłby hitem lata dla wielu nastolatków, a tak szykuje sie kolejna o kant dupy rozbita sztampa bez cycków. szkoda gadać.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon