Trailery filmowe.
Ja kocham kino akcji/sensacyjne opowiadające o zemście, a jak dobrzy aktorzy pojawiają się w takim filmie to nie ma co narzekać. :)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):No nie wiem czy niedługo nie będziemy mieli dosyć oglądania mszczących się starych dziadów, ja już przy okazji tego zwiastuna poczułem lekkie znużenie tym motywem, zwłaszcza, że do tej listy należy dodać jeszcze "W dolinie Ellah"

A gdzie Ty tam miałeś jakąś zemstę? :)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):No nie wiem czy niedługo nie będziemy mieli dosyć oglądania mszczących się starych dziadów, ja już przy okazji tego zwiastuna poczułem lekkie znużenie tym motywem.

To samo u mnie. Do tego jakoś zamajaczył mi się cykl Życzenie Śmierci :P

Odpowiedz
Cytat:A gdzie Ty tam miałeś jakąś zemstę? :)
Fakt, nie doprecyzowałem, chodziło mi o to, że film z Gibsonem wydaje się być podobny do tamtego pod tym względem, że podobnie opowiada o emerytowanym mundurowym (tam wojskowym, tu policjancie), który nieprzekonany oficjalną wersją śmierci swego dziecka rozpoczyna dochodzenie na własną rękę.

Odpowiedz
Dochodzenie a zemsta to duża różnica. Kurka, widz wie że to niegodne, ale szczerze kibicuje takiemu mścicielowi i to mi osobiście daje sporego kopa emocjonalnego. Kocham takie filmy.

Odpowiedz
fabuła tego filmu (na podstawie trailera) bardzo przypomina mi Maxa Payne'a. pada nawet kwestia: "I'm the guy with nothing to lose" ;)

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Gentlemen Broncos (Broncanus ;))

(trailer troche ujawnia fabule)

moze z tego byc niezle, calkiem bekowate filmidlo... 1:13 do 1:17 <LOL>

ooo! Jemaine Clement z Conchordsów! Robi karierę! i całe szczęście, że humor mocno conchordsowy 8)

Odpowiedz
Ja bym powiedzial, ze mocno jarodohessowy. :) To bedzie najbardziej zdziwaczaly i porypany film Hessa.

Odpowiedz
jarodhessowy, conchordsowy, freakowy (wesandersonowy?). słowo nieważne, bo ważne, że masuje zdrowo masuje przeponę w taki trochę nietypowy sposób 8)

a propos Wesa Andersona. najlepiej i najciekawiej zapowiadająca się animacja roku:
THE FANTASTIC MR FOX

http://www.traileraddict.com/trailer/the-fantastic-mr-fox/feature-trailer

ajwaj, nareszcie coś niekomputerowego!

Odpowiedz
Solo napisał(a):Jeśli Mel zaprowadza porządek, to ja się czuję lepiej trochę.
tia niech rozgoni tych żydów :wink:
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Prawdziwy+koszmar+z+Nicolasem+Cagem,News,id=55442

Wygląda nieźle, klimatycznie i Cage chyba jeszcze średniowiecza nie zwiedzał ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Niezle? Sadze, ze Cage tym filmem bedzie w stanie przebic gowna, w ktorych wystapil w ciagu ostatnich kilku lat, a to przeciez nie jest latwe zadanie.

Odpowiedz
Też uważam, że zapowiedź wygląda nieźle. Mam nadzieję, że całość okaże się udana :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Pi%C4%99%C4%87+minut+ze+%22%C5%9Awi%C4%99tymi+z+Bostonu+2%22,News,id=55541

5 minut z filmu "Święci z Bostonu II".
Oj czekam na to z niecierpliwością ;)

Odpowiedz
Bez Willema Dafoe to już nie będzie to samo. Dla mnie to on zawsze wydaje mi się w "Świętych..." ważniejszy od tych dwóch gostków (może to przez to, że Willem jest sławniejszy od nich dwóch razem wziętych :mrgreen: ).

Odpowiedz
I był znacznie ciekawszą postacią od tych dwóch gostków razem wziętych...

Odpowiedz
Ale już go nie ma, więc skupmy się na tych co są ...

Odpowiedz
desjudi napisał(a):ooo! Jemaine Clement z Conchordsów! Robi karierę!

Koles ma talent do grania pozytywnie zrytych postaci, wiec jest szansa, ze zablysnie na dluzej.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kiepsko to wyglada. Przypomina familijny film Disneya. I co do cholery ci rezyserzy widza w tym mdlym i bezbarwnym Damonie?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon