Phlogiston2 napisał(a):pamiętam Perseusza walczącego z kościotrupamiNo no, tym bardziej, że z kościotrupami to walczył Jazon w "Jason and the Argonauts". No ale bywa.
14-11-2009, 21:32
|
Trailery filmowe.
|
Phlogiston2 napisał(a):pamiętam Perseusza walczącego z kościotrupamiNo no, tym bardziej, że z kościotrupami to walczył Jazon w "Jason and the Argonauts". No ale bywa.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
14-11-2009, 21:32
Trailer "Savage" niezły. Zawsze powtarzam, że lepsze dobrze powielone schematy niż silenie się na oryginalność bez pomysłu. Jedyny minus, to pokazanie całej fabuły w zwiastunie. Choć z drugiej strony, bardzo to szczery zabieg, bo przecież nie o odkrywczość przyczynowo-skutkową tu chodzi. Z miłą chęcią obejrzę tę pełnokrwistą, irlandzką zemstę z ciekawym dramatem jednostki w tle.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 15-11-2009, 00:58
Wygląda przezabawnie, niegłupio, jeżeli wszystkich najlepszych scen nie pokazali w zwiastunie, a cały film utrzymuje jemu poziom równy, to może wyjść bardzo fajny film.
Demokracja: Bóg, który zawiódł
15-11-2009, 14:38
hell, jest Alan Tudyk - a must see :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 15-11-2009, 18:08
http://www.traileraddict.com/trailer/nine/feature-trailer
Ja bym po tym zwiastunie już Danielowi Oscara dał ;-) Piosenka też daje radę. Dobry film się szykuje. Nie myślałem, że kiedykolwiek bede narzekał na pg13 w musicalu, ale tutaj jest tyle pięknych kobiet, a niestety żadna nie bedzie mogła się rozebrać, eh... 18-11-2009, 01:32
A mnie drugi zwiastun od strony muzycznej ostudził nieco zapał, pierwszy był pod tym względem lepszy tutaj mamy jakąś popową popelinę. Ale i tak jak tylko będzie w kinach stawię się pierwszego dnia przed kasą biletową, w końcu to musical Marshalla i jako miłośnik "Chicago" nie przegapię okazji obejrzenia tego w kinie.
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 18-11-2009, 11:11 Cytat:Mnie się Kick Ass kłóci z tym, jak w ogole widziałbym ten koncept rozwinięty (pewnie dlatego tego komiksu nie lubię ;)). DOKŁADNIE! Czy naprawdę nie można tego zrobić bez przerysowania i jajcarstwa? :/ Strasznie się rozczarowałem, bo niedawno wpadłem na bardzo podobny pomysł i byłem zadowolony z siebie, a tu nagle patrzę: Kick-Ass. A po przeczytaniu opadły mi ręce, bo choć patrzy się na to bez bólu, to jednak tyle w tym niewykorzystanego potencjału, że aż trudno Millarowi wybaczyć brak większych ambicji... Cytat:Oj, bo jesteś fajny, inteligentny gość, lubisz The Longest Journey i miałeś niedawno urodziny (najlepszego!), więc nie spodziewałbym się po Tobie posta, po którym powiedziałem "Kurna, Karol, co ty pierdzielisz?". :P Dzięki i dzięki! :) I postaram się, żeby taka reakcja się więcej nie powtórzyła :D. 19-11-2009, 02:56
Piękny film się zapowiada i - oby - wreszcie Oscar dla Jeffa Bridgesa.
"Crazy Heart" - trailer narobił mi ogromnego smaka. http://www.rottentomatoes.com/dor/objects/42929/crazy_heart/videos/crazy_heart_trlr_111809.html 26-11-2009, 23:02
Typowy "bridgesowy" film, kolejna w panteonie rola strudzonego życiem brodacza ;) Pewnie nominację dostanie ale czy już czas na Oskara...Może dostanie ale za jakiegoś "Iron Mana" :P Scorsese też długo czekał i dostał za film słaby.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 27-11-2009, 01:09 SonnyCrockett napisał(a):kolejna w panteonie rola strudzonego życiem brodacza A i owszem, tylko jak często takie filmy pojawiają się w kinach? Nie za często. Więc chodźby i "Crazy Heart" powielał rozwiązania znane z tego rodzaju kina, to ja chcę tego więcej i więcej. Strudzonych, zgorzkniałych bohaterów wciąż jest za mało w kinie. A do tego Bridges. Mniam! 27-11-2009, 09:06
The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans to może być dobry DRAMAT, pomimo iż zwiastun forsuje ku uciesze dresiarstwa crazy-komedie-o-szalonym-gliniarzu-ćpunie-mającym-przygody-z-gangsterami-murzynami.
- Shoot him again. - What for? - His soul is still dancing. najlepsza linijka cage'a ever. 27-11-2009, 14:27
Van Damme kręci - ja wymiękłem w połowie, może ktoś przebrnie przez cały trailer :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 27-11-2009, 15:13 Mental napisał(a):The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans to może być dobry DRAMAT Nie wiem czy zauwazyles, ale gra tam Nicholas Cage. ;) 27-11-2009, 19:56
Pod okiem dobrego reżysera może sobie przypomni swoje talenty :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
28-11-2009, 15:12 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,167 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,567 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,371 |
13-09-2025, 13:48 Ostatni post: Mefisto |