Trailery filmowe.
Phlogiston2 napisał(a):pamiętam Perseusza walczącego z kościotrupami
No no, tym bardziej, że z kościotrupami to walczył Jazon w "Jason and the Argonauts". No ale bywa.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Trailer "Savage" niezły. Zawsze powtarzam, że lepsze dobrze powielone schematy niż silenie się na oryginalność bez pomysłu. Jedyny minus, to pokazanie całej fabuły w zwiastunie. Choć z drugiej strony, bardzo to szczery zabieg, bo przecież nie o odkrywczość przyczynowo-skutkową tu chodzi. Z miłą chęcią obejrzę tę pełnokrwistą, irlandzką zemstę z ciekawym dramatem jednostki w tle.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Parodia slasherów. Wygląda lepiej niż można byłoby się tego spodziewać...

Odpowiedz
Wygląda przezabawnie, niegłupio, jeżeli wszystkich najlepszych scen nie pokazali w zwiastunie, a cały film utrzymuje jemu poziom równy, to może wyjść bardzo fajny film.
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
hell, jest Alan Tudyk - a must see :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Leaves of Grass - Norton w rolach bliźniaków

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/nine/feature-trailer

Ja bym po tym zwiastunie już Danielowi Oscara dał ;-) Piosenka też daje radę. Dobry film się szykuje. Nie myślałem, że kiedykolwiek bede narzekał na pg13 w musicalu, ale tutaj jest tyle pięknych kobiet, a niestety żadna nie bedzie mogła się rozebrać, eh...

Odpowiedz
A mnie drugi zwiastun od strony muzycznej ostudził nieco zapał, pierwszy był pod tym względem lepszy tutaj mamy jakąś popową popelinę. Ale i tak jak tylko będzie w kinach stawię się pierwszego dnia przed kasą biletową, w końcu to musical Marshalla i jako miłośnik "Chicago" nie przegapię okazji obejrzenia tego w kinie.

Odpowiedz
Cytat:Mnie się Kick Ass kłóci z tym, jak w ogole widziałbym ten koncept rozwinięty (pewnie dlatego tego komiksu nie lubię ;)).

DOKŁADNIE! Czy naprawdę nie można tego zrobić bez przerysowania i jajcarstwa? :/ Strasznie się rozczarowałem, bo niedawno wpadłem na bardzo podobny pomysł i byłem zadowolony z siebie, a tu nagle patrzę: Kick-Ass. A po przeczytaniu opadły mi ręce, bo choć patrzy się na to bez bólu, to jednak tyle w tym niewykorzystanego potencjału, że aż trudno Millarowi wybaczyć brak większych ambicji...

Cytat:Oj, bo jesteś fajny, inteligentny gość, lubisz The Longest Journey i miałeś niedawno urodziny (najlepszego!), więc nie spodziewałbym się po Tobie posta, po którym powiedziałem "Kurna, Karol, co ty pierdzielisz?". :P

Dzięki i dzięki! :) I postaram się, żeby taka reakcja się więcej nie powtórzyła :D.

Odpowiedz
Piękny film się zapowiada i - oby - wreszcie Oscar dla Jeffa Bridgesa.
"Crazy Heart" - trailer narobił mi ogromnego smaka.

http://www.rottentomatoes.com/dor/objects/42929/crazy_heart/videos/crazy_heart_trlr_111809.html

Odpowiedz
Typowy "bridgesowy" film, kolejna w panteonie rola strudzonego życiem brodacza ;) Pewnie nominację dostanie ale czy już czas na Oskara...Może dostanie ale za jakiegoś "Iron Mana" :P Scorsese też długo czekał i dostał za film słaby.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
SonnyCrockett napisał(a):kolejna w panteonie rola strudzonego życiem brodacza

A i owszem, tylko jak często takie filmy pojawiają się w kinach? Nie za często. Więc chodźby i "Crazy Heart" powielał rozwiązania znane z tego rodzaju kina, to ja chcę tego więcej i więcej. Strudzonych, zgorzkniałych bohaterów wciąż jest za mało w kinie. A do tego Bridges. Mniam!

Odpowiedz
The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans to może być dobry DRAMAT, pomimo iż zwiastun forsuje ku uciesze dresiarstwa crazy-komedie-o-szalonym-gliniarzu-ćpunie-mającym-przygody-z-gangsterami-murzynami.

- Shoot him again.
- What for?
- His soul is still dancing.

najlepsza linijka cage'a ever.

Odpowiedz
Van Damme kręci - ja wymiękłem w połowie, może ktoś przebrnie przez cały trailer :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ciągle jestem pod wrażeniem przemiany Van Damme'a po JCVD.

Odpowiedz
Mental napisał(a):The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans to może być dobry DRAMAT

Nie wiem czy zauwazyles, ale gra tam Nicholas Cage. ;)

Odpowiedz
Ale Cage miewa dobre role raz na parę lat :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Kiedys miewal, raczej. ;)

Odpowiedz
Pod okiem dobrego reżysera może sobie przypomni swoje talenty :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Azgaroth, ty chyba w duchy wierzysz.
(ostry tekscior, co?)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon