Trailery filmowe.
Pottery na pewno różnią się wiekiem aktorów :) o ile w pierwszej części to banda dzieciaków, to w ostatniej koleżanka Harrego wygląda już konkretniej ;)

Odpowiedz
- nowy zwiastun Clash of the Titans. Dziwne, ale podoba mi się. Neeson jako Zeus to świetny pomysł. 1:39 - to chyba Iza Miko.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
ciekawe, czy pojawi sie tam Godzilla ;]
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Dla mnie świetny pomysł to Ralph Fiennes jako Hades ;)

Odpowiedz
Wypasik. Fiennes / Nesson świetnie dobrani. Nie mam przekonania do tego przejaśnienia ujęć z Zeusem. No i Kraken kopie dupala :-) Zapowiada się, że utrzymali klimat starej wersji, tylko dowalili do pieca efektami (oryginał zresztą też kopał dupę efektami na tamte czasy).

Odpowiedz
no nawet spoko, choc efekty jakos nie robia na mnie wrazenie. Wiadomo jaka klasyfikacje wiekowa bedzie mial ten film?

Odpowiedz
Snappik napisał(a):1:39 - to chyba Iza Miko.

Nie byłoby to dziwne, zważywszy że występuje w tym filmie.

Odpowiedz
Wczoraj slyszalem ze sceny z Iza Miko wylecialy z filmu. Ale mowili o tym na TVN24 w jednym z fuszerowatych programow typu co za weekend albo multikinomaniak wiec cholera wie.

[ Dodano: Nie Gru 13, 2009 15:55 ]
Luis Cyfer napisał(a):no nawet spoko, choc efekty jakos nie robia na mnie wrazenie. Wiadomo jaka klasyfikacje wiekowa bedzie mial ten film?

Tzn liczysz na cos innego niz PG13?

Odpowiedz
To chyba pierwszy wspólny występ Neesona i Fiennesa od czasów Schindler's List.

Odpowiedz
Trailer kopie dupę. Po zagrywaniu się w God of War miałem nadzieję, na jakiś film osadzony w klimacie mitologicznym i na coś takiego czekałem :)

Odpowiedz
Craven napisał(a):Tzn liczysz na cos innego niz PG13?
no R bylo by odpowiednie:)

Odpowiedz
Dla pociesznego latania na pegazach i ciachania potworków? Nie spodziewałbym się :)

Odpowiedz
Niezły trailer, ale czemu tak mało w nim Worthingtona?
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Ja tam był jednak dociekał nie czemu go mało, tylko czemu wygląda jak Marine przebrany za greka :P

Odpowiedz
Craven napisał(a):Wczoraj slyszalem ze sceny z Iza Miko wylecialy z filmu.
Na Pudelku pisali że wycięli ją z trailera, redakcja Multikina nie przeczytała ze zrozumieniem i gotowe :lol:

Kiczowate i tandetne, ale stawiam że będzie znacznie fajniejsze od 300. Końcówka z Krakenem zajebiaszcza, tylko błagam, niech to nie będzie połowa jego ujęć jak to było z Devastatorem w przypadku TF2 :)

Odpowiedz
Craven napisał(a):Dla pociesznego latania na pegazach i ciachania potworków? Nie spodziewałbym się :)
tak, jak w God of War:) Ale tez nie spodziewam.

Odpowiedz
Trailer do filmowej wersji "McGyvera" - leżę i płaczę:

:)

Odpowiedz
tomashec napisał(a):To chyba pierwszy wspólny występ Neesona i Fiennesa od czasów Schindler's List.

A Neeson znów jest dobry, a Fiennes znowu to badass. Wszystko po staremu <ok>
Mam nadzieję że znów stworzą emocjonujący duet(żeby tylko CGI ich nie "przesłoniło")...

Odpowiedz
Solo - piekne ;]
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Craven napisał(a):Ja tam był jednak dociekał nie czemu go mało, tylko czemu wygląda jak Marine przebrany za greka :P

Dokładnie to samo skojarzenie mam ;) nie mógł sobie choć troszeczkę tych włosów zapuścić ?
A sam trailer smakowity. Oryginał bardzo mi się podobał i lubię czasami do niego wrócić. bardzo pocieszny film. Oby remake był nie gorszy ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon