Solo napisał(a):Trailer do filmowej wersji "McGyvera" - leżę i płaczę:
Łzy w oczach ze śmiechu, a zwłaszcza jak ktoś ma koty w domu, to chyba jeszcze bardziej się cieszy z tego. Takie McGyverowanie mam na co dzień.
15-12-2009, 00:51
|
Trailery filmowe.
|
Solo napisał(a):Trailer do filmowej wersji "McGyvera" - leżę i płaczę: Łzy w oczach ze śmiechu, a zwłaszcza jak ktoś ma koty w domu, to chyba jeszcze bardziej się cieszy z tego. Takie McGyverowanie mam na co dzień.
Demokracja: Bóg, który zawiódł
15-12-2009, 00:51
Tragedii nie ma, ale jakoś nie porywające, plus chyba nie mogli się zdecydować na jakiś konkretny styl. Najpierw cisza i groza, potem jakieś uderzenia jakby zaraz miał wejść trailer w stylu 300/clash of the titans, wreszcie zbliżenie i slow-mo wylatującej strzały... To w końcu jaki ma być ten film?
15-12-2009, 12:25
Zarabiający.
http://www.forestbrothers.za.pl --- http://www.film.org.pl --- http://www.kluczevia.pl --- http://www.stallone.pl
15-12-2009, 12:39
Clash of the Titans - kciuk w dol.
Robin Hood - kciuk w gore. Marginesem, kiedy i czemu zmienili tytul z Nottingham? 15-12-2009, 15:17
Robin Hood wygląda niemrawo, nie czuje żadnego parcia na ten film, strzał z łuku w slomo - wygląda to żałośnie.
drugi trailer Klaszu jeszcze bardziej nakręca na seans, design Krakena jest rewelacyjny, szkoda że jego występ wzorem oryginału pewnie będzie krótki.
get ready for suprise...
15-12-2009, 15:22
Zmienili tytuł, bo zmienili koncepcję filmu. Pierwotnie chyba Nottingham miał być bohaterem filmu, ale stwierdzili, że zrobią normalnego Robin Hooda.
Trailer taki sobie. Nie pasuje mi muzyka, ale obrazki są całkiem ładne :) 15-12-2009, 15:24 Jakuzzi napisał(a):Marginesem, kiedy i czemu zmienili tytul z Nottingham? Zgaduję, że amerykańska widownia nie skumała by tytułu Nottingham :) ... Don Vito napisał(a):Zmienili tytuł, bo zmienili koncepcję filmu. Pierwotnie chyba Nottingham miał być bohaterem filmu, ale stwierdzili, że zrobią normalnego Robin Hooda.Jeszcze gorzej... 15-12-2009, 15:27
Trailer trailerem. Najwazniejsze, ze ogladajac te dwa zwiastuny mozna latwo rozroznic, ktory film bedzie mocarnym widowiskiem historycznym w klimatach Bravehearta i Gladiatora, a ktory oczojebna, kolorowa, efekciarska kupa w stylu wszystkich dzisiejszych efekciarskich kup. ;)
Craven napisał(a):Zgaduję, że amerykańska widownia nie skumała by tytułu Nottingham Prawdopodobnie trafiles w sedno (chociaz nie tyle moze chodzi o skumanie, co przyciagniecie do kin). 15-12-2009, 15:28
trailer robin hooda nie powala. powala natomiast co innego - wszystkie znaki na niebie i ziemi (tj. w zwiastunie) wskazują, iż najnowszy robin hood dostanie certyfikat R, co już samo w sobie jest dla mnie zachętą do jego obejrzenia.
15-12-2009, 15:37 Jakuzzi napisał(a):mozna latwo rozroznic, ktory film bedzie mocarnym widowiskiem historycznym w klimatach Bravehearta i Gladiatora, a ktory oczojebna, kolorowa, efekciarska kupa w stylu wszystkich dzisiejszych efekciarskich kup. ;) Który, który? Bo chyba nie chcesz porównać trailerka Robin Hooda do "mocarnego widowiska historycznego w klimatach Bravehearta i Gladiatora"? No a Clash wygląda na równie kolorowy i efekciarski jak stara wersja, tylko z "troszkę" nową generacją efektów :) 15-12-2009, 15:44 Cytat:Zmienili tytuł, bo zmienili koncepcję filmu. Pierwotnie chyba Nottingham miał być bohaterem filmu, ale stwierdzili, że zrobią normalnego Robin Hooda. Koncepcja pierwotna była taka że to Robin Hood jest zły a Szeryf z Nottingham dobry. Crowe miał grać Szeryfa a Bale Robin Hooda.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-12-2009, 15:44
Raczej wolałbym myśleć że to miał być Bale z "American Psycho" czy "Harsh Times" ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-12-2009, 16:01
Bale: człowiek, który wygrał z Parnassusem :)
Jeżeli Scott nakręcił Robina po swojemu (czytaj - krwawe R-rated) to chętnie go obejrzę. CotT również, bo akurat ten remake jest jak najbardziej potrzebny.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
15-12-2009, 16:08 Dr_Bakier napisał(a):design Krakena jest rewelacyjnyA w którym miejscu, jeśli można spytać? Bo mi to wygląda po prostu na połączenie Ja nic rewelacyjnego w wyglądzie krakena nie dostrzegam. A sam zwiastun niezły, ale bez większych rewelacji. Z kolei ta krótka zajawka "Robin Hooda" fajna, w szczególności podoba mi się ostatnie ujęcie.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
15-12-2009, 16:14 slepy51 napisał(a):A w którym miejscu, jeśli można spytać? Bo mi to wygląda po prostu na połączenie Masz coś do Powrotu Jedi i Deep Rising? Rancor i maszkara z głębin nie są rewelacyjne?! Poza tym Kraken jest zuuupełnie inny. Na przykład ma 4 oczu. 15-12-2009, 16:29 Phil napisał(a):Czy tylko ja mam wrażenie, że Crowe jest o jakieś 76 lat za stary do tej roli? W średniowieczu ludzie szybciej się starzeli, to po postu pieczołowite odtworzenie realiów :D
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 15-12-2009, 16:30 Craven napisał(a):Masz coś do Powrotu Jedi i Deep Rising? Rancor i maszkara z głębin nie są rewelacyjne?!A my tu o filamch, czy o dizajnie kreatury? Poza tym to już wszystko było. Skoro ten kraken to taka designerska rewelacja, to czemu od razu jak go zobaczyłem wiedziałem, że już to wcześniej widziałem w mniej lub bardziej zbliżonej postaci? Fajny może i jest, ale rewelacyjny w żadnym wypadku bo wtórny - tyle tęgich głów mają w Hollywoodzie a jedyne co potrafią wykombinować to recyklingowe połączenie dwóch znanych kreatur w jedną (z tym, że i bez tego Rancora wystarczyło bestii z "Deep Rising" zmniejszyć łeb i już mamy krakena)? Craven napisał(a):Poza tym Kraken jest zuuupełnie inny. Na przykład ma 4 oczu.Aha :-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
15-12-2009, 16:36 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,102 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,540 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,359 |
13-09-2025, 13:48 Ostatni post: Mefisto |
|