Trailery filmowe.
Czy piosenka "Remember the name" musi pojawiać się w każdym trailerze filmu o sztukach walki? Najpierw Fighting, teraz Karate Kid...

... i czy Jackie Chan jest już tak stary i tak słaby że może bić się już tylko z dzieciakami? W dniu premiery włączę sobie stare Karate Kid :)

Odpowiedz
Nowy Kevin Smith:
http://www.traileraddict.com/trailer/cop-out/trailer - I'm in. Będzie głupio ale śmiesznie. Szkoda tylko, że ta menda z american pie czy innych gówien występuje...

Odpowiedz
Super, tylko link do tego trailera był podany kilka linijek wyżej. Tak samo, jak kilka opinii.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Cop out - wysiadam, po prostu wysiadam. Kuzwa, mam juz powyzej lewego ucha wszelkich czarnych klimatow, czarnych cool tekstowi bialasow udajacych czarnych. Fuck it!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho, możesz wysiąść na moim przystanku. Zaczekam na ciebie :)

Czy Warner sobie w kulki leci? Gdzie do siusiaka pana jest trailer Inception w oryginalnej wersji językowej?

Odpowiedz
Siostro kochana...Trailer ma być jutro ;) w HD, w LCD, w Blu Rayu i w innych gówienkach. Ma trwac 1:48 czyli kilkanascie sekund dłużej niż ten francuski.

A oto źródła mojej pięknej, konstruktywnej wypowiedzi
1 i 2

;)

Odpowiedz
A niech mnie picza hodowlana trzepnie przez łeb!

Dzięki :*

Odpowiedz
Niestety... picza dostała dziś bana ;)

Odpowiedz
No no, bez takich, nieobecni nie mogą się bronić.

Odpowiedz
Znowu brytole musieli wziąć sprawy w swoje ręce i nakręcić porządny thriller.

http://www.traileraddict.com/trailer/tony/trailer-b

Jest to debitu tego reżysera na podstawie jego własnego pomysłu. Zapowiada się ciekawie :).
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
- Ghost Machine

Odpowiedz
Znudziły wam się ghost stories? Macie dosyć opowieści o możliwościach techniki przyszłości? Mamy dla Was niespodziankę... film jakiego jeszcze nie było. O duchu w komputerowej symulacji, który wykańcza prawdziwych graczy! Tego jeszcze nie było :!: :!: :!:

... żenada

Odpowiedz
Ja to nazywam klątwami RTV :P
Ale to była raczej domena japońców :) Przeklęte mieszkania, kasety, telefony itd...

Odpowiedz
A było coś o przeklętym wibratorze? Bo to bym zobaczył.

Odpowiedz
Rule 34 podpowiada ze pewnie cos takigo jest.

Odpowiedz
- Hot Tub Time Machine, było?
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Przez pierwsze pol minuty myslalem, ze to bedzie zrzynka z Hangover.
Marginesem, to chyba pierwszy od nie wiadomo ilu lat kinowy film, w ktorym pojawi sie Chevy!

Odpowiedz
Kurcze, podroz w czasie do lat 80. Mialem kupe lat temu podobny pomysl - potencjal na mega komedie jest olbrzymi. Tutaj cos czuje bedzie tak sobie, ale moze sie milo zaskocze.

Jakuzzi napisał(a):Marginesem, to chyba pierwszy od nie wiadomo ilu lat kinowy film, w ktorym pojawi sie Chevy!

Przez swieta ogladalem wszystkie komedie w ktorych pojawili sie Martin, Aykroyd, Murphy, Candy i Chase, a ktore mialem na dvd (ponad 20 filmow - swiet na kanapie) Chevy rzadzi totalnie i absolutnie. Juz mam chlopa w ulubionych aktorach i juz zamowilem jakies klasyki z jego udzialem o ktorych istnieniu nawet nie wiedzialem.

W 'Hot Tub Time Machine' zapewne zaliczy jakis trzeci plan z obowiazkowym mrugnieciem oka do widza.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Juz mam chlopa w ulubionych aktorach i juz zamowilem jakies klasyki z jego udzialem o ktorych istnieniu nawet nie wiedzialem.
Oglądaj Community.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D-hUus42NTY[/youtube]

Odpowiedz
Cytat:Hot Tub Time Machine, było?
Odkąd zobaczyłem zwiastun jakiś czas temu na filmwebie nie mogę się doczekać filmu. Z That '80s Show nic nie wyszło, więc liczę że w końcu uda się komuś fajnie ponabijać się z lat 80tych.

Excuse me miss. What color is Michael Jackson? :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon