Trailery filmowe.
Wiedzialem, ze zwiastun bedzie zajebisty. Wiedzialem, ze jest na co czekac. Jak juz pisalem: moja druga pozycja must-see tego roku po Zodiac.

Swoja droga realizacyjnie film przypomina Munich. Nie moglo byc lepiej.

Odpowiedz
jakuzzi, jestem z tobą. drugi po zodiacu na liście must see.

Odpowiedz
zajebisty zwiastun. :twisted:

Odpowiedz
Przylaczam sie 8)
It's my city. My country.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
smakowity film. perfekcyjne kadry, zdjęcia, cały Scott.
znacie może tytuł piosenki, która leci w drugiej części trailera?

EDIT

dobra, mam już tytuł: Jay-Z - Heart Of The City (Ain't No Love)

Odpowiedz
Swoja droga osoba odpowiedzialna za zdjecia zarowno w Zodiac jak i American Gangster jest ten sam facet, Harris Savides. Przypadek? ;)

Ogladam ponownie ten zwiastun i strzele sobie, ze film Scotta znajdzie sie w moim top5 2007.

Odpowiedz
Scott wraca mi wiare w amerykanskie kino sensacyjne :)
--
Laozi

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Shoot+'Em+Up+2007+zwiastuny,Trailers,id=245851

Juz po pierwszym zwiastunie nie potrafilem odpowiedziec na pytanie, czy bedzie to energetyczna, dynamiczna, bezpretensjonalna rabanka z jajem, czy kompletnie nietrafiony gniot, ktory powedruje od razu na polki wypozyczalni? Nie potrafie odpowiedziec tez po drugim. Ocene jeszcze bardziej gmatwa dobrana obsada (Giamatti jako hitman?). What is this shit?

Odpowiedz

Spójrzcie tylko. To nie jest nowy film. Nie jest piękny ani drogi. Nie jest dobrze zagrany. Ale zwiastun zapowiada najlepszą, najwierniejszą ekranizację Wojny światów jaka kiedykolwiek powstała. Mnie zachęcił do obejrzenia, ciekawe czy jest u nas w dystrybucji dvd. :)

Odpowiedz
Realizacyjnie wyglada tak, ze chyba nawet Hallmark nie kupil by do niego praw. ;) Wole modyfikujacego Spielberga.

Odpowiedz
Fakt, siermiężne... Ale porównywać nie będę, nie uznaję filmu Spielberga za ekranizację Wojny Światów ;P.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Fakt, realizacyjnie to kupa - znalazłem parę scen na youtube i trzeba przyznać, że cgi wmontowano fatalnie, a błędy montażowe są wręcz śmieszne (na jednym ujęciu noc, na drugim dzień, potem znów noc). Ale... wciągnęło mnie. I nie tylko mnie, bo ci co widzieli film mówią że jeśli przymknąć oko na słabą realizację, to jest to bardzo dobra adaptacja.

Skoro jesteśmy w tematyce Wojny światów, to na pewno chcialbym obejrzeć jeszcze to: . Najlepiej na żywo. :)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):http://www.filmweb.pl/Shoot+'Em+Up+2007+zwiastuny,Trailers,id=245851

Juz po pierwszym zwiastunie nie potrafilem odpowiedziec na pytanie, czy bedzie to energetyczna, dynamiczna, bezpretensjonalna rabanka z jajem, czy kompletnie nietrafiony gniot, ktory powedruje od razu na polki wypozyczalni? Nie potrafie odpowiedziec tez po drugim. Ocene jeszcze bardziej gmatwa dobrana obsada (Giamatti jako hitman?). What is this shit?

szkoda ze malo moniki, niespecjalna rola - ostatnio nie ma szczescia kobiecina....
natomiast pare patentow niezlych, bedzie dobrze jakuz 8)

Odpowiedz
ROGUE - Kolejny film o wielkim krokodylu. Ale w rolach głównych grają Radha Mitchell i Michael Vartan (Alias), a efekty wyglądają nieźle, więc obejrzę bez oporów.
http://www.fangoria.com/rogue/

I AM LEGEND - hm, póki co wciąż jestem sceptycznie nastawiony do tego filmu. Nowy Jork wygląda świetnie, ale Will Smith jakoś mi nie pasuje na "last man on earth".
http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/

Odpowiedz
Cytat:http://www.filmweb.pl/Shoot+'Em+Up+2007+zwiastuny,Trailers,id=245851

After Children of Men and this, Clive Owen should make a film called "Child Protection Agency".

Nuff said...;)

Odpowiedz
Bedzie dobrze z I Am Legend. Will Smith to bardzo dobry aktor ktory wyrosl juz z luzackiej formy na rzecz bardziej wymagajacych rol jak chociazby w Pursuit of Happynees czy Ali. Oby tylko nie zrobili z tego PG-13...
--
Laozi

Odpowiedz
Rozczaruję Cię Hitch, ten film na bank będzie PG-13. Budżet jest ponoć ogromny, a sama scena ewakuacji z trailera kosztowała 30 milionów. Nie ma możliwości żeby zrobili ten film jako R. A jeśli, to będę bardzo zaskoczony.

Odpowiedz
Bad Boys 2 tez mialo ogromny budżet i bylo R..
Choc napewno mniejszy niz IAL ;)
--
Laozi

Odpowiedz
No niby racja. Zobaczymy, może będzie R. Chociaż może i faktycznie dadzą R, na kilku fotkach z planu były wyglądające bardzo nieprzyjemnie spalone trupy z e zwęgloną, zakrwawioną skórą.

PS. Ten film już ma u mnie plus za owczarka niemieckiego :)

Odpowiedz
Efekty i scenografia robia wrazenie. Mnie sie Constantine nawet podobal, wiec i na to rzucilbym okiem. ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon