Trailery filmowe.
Ivaders must dieeeee! The Prodigy! A komiks był przemilusi (przy okazji - laska z "Kick-Assa" mówiła Dave'owi, że zaczęła czytać komiksy, właśnie o Pilgrima chodziło).
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
Awesome!

[Obrazek: awesome.png]

Trzeba będzie kupić komiks jak wydadzą w końcu w Polszy.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
zbytnio "cool" mi to wygląda w trailerze, i jakoś nie widzę tego rozpisanego na 90 min... Ale obym się mylił :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Zwiastun obejrzałem już dziś z 5 razy - po prostu rewelacja. Wizualny cukierek, świetnie to zagrane, a do tego tak bliskie komiksowi jak tylko się da (mają wydać przy okazji polskiej premiery, czyli w okolicach listopada). Poza tym to Wright, więc na pewno będzie dobrze!

Odpowiedz
Reżyser teledysku "Born Free" robi film.

http://opium.org.pl/2010/05/27/bunt-rudowlosych/
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Po samym trailerze śmierdzi moralitetem na milę.
.noisivelet naht nuf erom era srorriM

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Re. We. La. Cja.

Kiepski żart. Co ,w tym czyms, jest rewelacyjnego ?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To nie żart, tylko moja opinia. Masz z nią jakiś problem?

Odpowiedz
shamar napisał(a):Kiepski żart. Co ,w tym czyms, jest rewelacyjnego ?

Też się zastanawiałem, trailer wygląda mi na taki sam jak ten, który z miesiąc temu w kinach puszczali, no i... fajne, ale d'uh... nie powala.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):To nie żart, tylko moja opinia. Masz z nią jakiś problem?

A co , chcesz mi pogrozic ?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pytam czy masz jakiś problem z faktem że podobał mi się zwiastun Scotta Pilgrima, bo nazwałeś ją kiepskim żartem.

Zdaję sobie sprawę że to pytanie przekracza twoje możliwości umysłowe, ale skoro już komentujesz czyjąś wypowiedź, przynajmniej postaraj się napisać co masz na myśli.

I zacznij do kurwy nędzy pisać posty w których o coś chodzi, bo ilekroć wypluwasz z siebie jakieś zdanie (określenie na wyrost) można odnieść wrażenie że nie masz mózgu. I pojęcia o interpunkcji, tak na marginesie.

Odpowiedz
Mierzwiaku... przodujesz w złośliwościach względem ludzi, którym się coś podoba a przeszkadza Ci, że Shamara dziwi Twój entuzjazm tak bardzo, że musisz go obrażać?

Smuteczek. Może spacerek sobie dla przewietrzenia zaserwuj zanim Ci pęknie żyłka?

Odpowiedz
Pokaż mi posty w których wyskakuję do ludzi ze złośliwością po czym nie raczę słowem napisać o co mi chodzi tylko zachowuję się jak 5-latek a masz u mnie piwo. Czekam.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Było.pl :P

http://www.themoviebox.net/trailers/
http://www.davestrailerpage.co.uk/
Ej, nie da się już z dave'a ściągać, czy tylko ja coś robię źle?

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Pokaż mi posty w których wyskakuję do ludzi ze złośliwością po czym nie raczę słowem napisać o co mi chodzi tylko zachowuję się jak 5-latek a masz u mnie piwo. Czekam.

1. Nie prowadzę sobie dzienniczka Twoich wybryków. Nie jesteś jeszcze pępuszkiem świata.
2. Ale jak bardzo chcesz to będę Ci to wytykał w miarę możliwości.
3. Nie zachował się jak 5-latek, tylko wyraził zdziwienie i spytał cóż tak rewelacyjnego jest w tym trailerze. Zamiast odpowiedzieć jak człowiek nabzdyczyłeś się, teraz obrażasz go jak gnojek z przedszkola i jeszcze kurwisz w postach. Brawo.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Ej, nie da się już z dave'a ściągać, czy tylko ja coś robię źle?

Właśnie też chciałem zauważyć, że obie te stronki niestety mocno ssą, bo z reguły wszelkie linki odsyłają do kolejnych stron, z których już ściągnąć się nie da. Eh, co się porobiło z tym internetem :(
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Craven napisał(a):Zamiast odpowiedzieć jak człowiek nabzdyczyłeś się
Że co? Napisałem To nie żart, tylko moja opinia. Masz z nią jakiś problem? Zwykłe pytanie, na które otrzymałem odpowiedź pt. A co , chcesz mi pogrozic ?

WTF?

Koleś od dawna trolluje idiotycznymi jednozdaniowcami i dałem wyraz temu co o nim myślę. Tyle.

Mefisto, z yahoo i myspace ściąga się normalnie, na Apple trzeba sposobu: http://www.davestrailerpage.co.uk/applewoes.html

Odpowiedz
Mogłeś jednak nas oświecić i napisać cóż tak rewelacyjnego się tam dopatrzyłeś. Ale dobrze eskalujcie sobie. :)

Odpowiedz
A co tu oświecać? Wg Mierzwiaka zapowiada się rewelacyjnie. Dla mnie będzie to dużo funu i ciekawa w formę unikalna opowieść miłosna. A wg Shamara będzie to chyba: A co? Chcesz mi pogrozić?, bo nie napisał, co mu przeszkadza w pozytywnej opinii...

Mefisto napisał(a):Właśnie też chciałem zauważyć, że obie te stronki niestety mocno ssą, bo z reguły wszelkie linki odsyłają do kolejnych stron, z których już ściągnąć się nie da. Eh, co się porobiło z tym internetem
Problem jest z dave'em, bo on odsyła do linków Apple (u niego na stronie są bezpośrednie linki do zwiastunów i kiedyś działały do ściągania). Ta druga stronka, kiedy ściągasz z linków do Yahoo (prawy i zapisz jako) działa w pytkę.

Odpowiedz
Nie zawsze - niektóre linki ciągną, po czym tną w połowie w zależności od źródła.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon