Trailery filmowe.
Zwiastun nowego filmu Todda Phillipsa, Due Date. Grają: Downey JR i Galifianakis.

http://www.slashfilm.com/2010/07/14/movie-trailer-todd-phillips-due-date/

Sympatycznie.

Odpowiedz
Sancho napisał(a):Czy polskiego woja nie gra przypadkiem Eryk Lubos?

Tak.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
'The Social Network' - nowy Fincher

Odpowiedz
Ano źle nie wygląda, ale nie porwało mnie. Chyba czas przejść do fazy akceptacji - dawnego Finchera raczej już nigdy nie zobaczymy.

Odpowiedz
Cytat: dawnego Finchera raczej już nigdy nie zobaczymy.

Spokojnie, teraz Fincher wróci żeby nakręcići The Girl With The Dragon Tattoo. Jeśli spieprzy sprawę w tym czym jest dobry czyli kręceniu filmów z gatunku thriller, to wtedy będzie można powiedzieć o tym że Fincher stracił formę.
koronex1989

Odpowiedz
koronex1989 napisał(a):Spokojnie, teraz Fincher wróci żeby nakręcići The Girl With The Dragon Tattoo.

Więc nie zobaczymy już dobrego Finchera... Remake "Mężczyzn którzy nienawidzą kobiet" nie może się udać. Pisałem o tym w temacie o filmie...

Trailer Social Network wygląda nieźle. Arcydziełem to raczej nie będzie, ale może wyjść przyjemne filmidło.

Odpowiedz
A tam. Film może być świetny, ale nie ma co oczekiwać Finchera z Seven. Zresztą, trudno czepiać się go, że chce się rozwijać jako twórca i próbować inne gatukowo filmy.

Odpowiedz
Cytat:Więc nie zobaczymy już dobrego Finchera... Remake "Mężczyzn którzy nienawidzą kobiet" nie może się udać. Pisałem o tym w temacie o filmie...

To że jest to remake wcale nie oznacza że reżyser a w szczególności scenarzysta zrobią 100 % kalkę z poszczególnych wątków czy dialogów ze szwedzkiej wersji :roll:
koronex1989

Odpowiedz
Noo, może nawet dostanie Oskara jak Scorsese za swój remake :smile:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
koronex1989 napisał(a):To że jest to remake wcale nie oznacza że reżyser a w szczególności scenarzysta zrobią 100 % kalkę z poszczególnych wątków czy dialogów ze szwedzkiej wersji

Zgadzam się. Ale według mnie Szwedzi wyciągnęli z tej historii wszystko, więc Fincher ma dwa wyjścia. Albo dodać coś od siebie - co jest ryzykowne dla producentów (przypomnijmy, że Siedem, Gra czy Zodiak nie odniosły wielkiego sukcesu w Box Office), albo zrobić kalkę oryginału, co wróży artystyczną klęskę. Poza tym Hollywood jest za miękkie i zbyt poprawne politycznie na tego typu film. Nawet tytuł był dla nich za mocny!!!

Odpowiedz
Cytat:'The Social Network' - nowy Fincher

Prawie jak Piękny Umysł tylko gorzej.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Crov napisał(a):Zwiastun nowego filmu Todda Phillipsa, Due Date. Grają: Downey JR i Galifianakis.
http://www.slashfilm.com/2010/07/14/movie-trailer-todd-phillips-due-date/

jaka szkoda, ze taki wysmienity aktor jak RD Jr pojawia sie w czyms takim :neutral:
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
Social Network może być niezgorszym dramatem, ale nie wiem czy będę w stanie to obejrzeć, bo ledwo zniosłem zwiastun. Co. Za. Irytujący. Gostek. Gra. Główną. Rolę. I dlaczego usiłuje grać jak Michael Cera?

Dziwnie jakoś wygląda ten film, bardzo fincherowska paleta barw, ale zupełnie nie na miejscu.

Odpowiedz
Nie bardzo rozumiem czego się czepiasz - Eisenberga nigdy wcześniej nie widziałeś? Mi tam się zwiastun bardzo podoba, może być niezgorszy thriller, a wspomniany "irytujący gostek" może zagrać rolę swego życia.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat:Mi tam się zwiastun bardzo podoba, może być niezgorszy thriller

Ale przecież to nie ma być thriller
koronex1989

Odpowiedz
Nowy film Afflecka-reżysera (no i aktora też)

Odpowiedz
Social Network - użycie Creep jako podkładu - strzał w dziesiątkę.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Co. Za. Irytujący. Gostek. Gra. Główną. Rolę. I dlaczego usiłuje grać jak Michael Cera?

Moim zdaniem to bardziej Cera przegina z manierą aktorską Eisenberga. Nawiasem mówiąc Eisenberg to kapitalny aktor, już w "Roger Dodger" pokazał klasę w niełatwej roli, potem świetne występny w "The Squid and the Whale" i np. "Adventureland". Zgadzam się z Mefisto, to może być jego pięć minut sławy.

Odpowiedz
myron.bolitar napisał(a):Nowy film Afflecka-reżysera (no i aktora też)

Czy to przypadkiem nie jest kolejna ekranizacja powieści Lehne'a?

Trailer prezentuje się bardzo dobrze. Mam tylko dwie wątpliwości: czy Affleck - aktor da radę? Nie ukrywam że wolałbym jego brata. I czy będzie R-ka, bo bez tego wyjdą ciepłe kluchy.

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Czy to przypadkiem nie jest kolejna ekranizacja powieści Lehne'a?

Klimaty podobne, ale to ekranizacja powiesci Chucka Hogana "Prince of Thieves".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon