Trailery filmowe.
Tylko nie Damon nienawidzę tego ryja :P

Odpowiedz
Remake Obywatela Kane'a <ok>

http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Zab%C3%B3jczy+zwiastun+remake%27u+%22Obywatela+Kane%27a%22-65483
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Święty Mikołaj po fińsku:

http://www.joemonster.org/filmy/28947/Zwiastun_nowego_filmu_o_sw._Mikolaju

Odpowiedz
A znasz miazgowo dobry pierwowzór?

Odpowiedz
Nie

Odpowiedz
proszę pięknie:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8JIz7I5yzwQ[/youtube]

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):Tylko nie Damon nienawidzę tego ryja :P

podpisuje sie pod tym.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Świeży zwiastun poważnego klimatycznego westernu w reżyserii braci Coen i z Joshem Brolinem w obsadzie, a tu zupełna olewka plus dwie marudy, to forum bez zwierzchnictwa Mentala bardzo błądzi :)

Odpowiedz
Co tu pisać? Zapowiada się wybornie, ale dołączę do marud: co tam u diabła robi Damon? Gościa się dobrze ogląda w Buourne'ach, gdzie zamiast grać biega, bije się i biega, gorzej gdy musi grać. No ale może u Coenów pokaże się z zupełnie nowej strony.

Odpowiedz
Nie kojarzę aktora który zagrałby źle u Coenów, wyciągnąć coś z Damona to będzie dla nich pestka. A jak Akademia zaszaleje to może się to dla niego skończyć trzecią aktorską nominacją do Oscara (a pomyśleć, że taki Edward Norton ma ich tylko dwie).

Odpowiedz
odciągnięcie kurka pod koniec... mniam. Za Coenów nie trzeba trzymać kciuków, bo wiedzą co robią, więc pozostaje czekać :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Pełny zwiastun "The Troll Hunter":

http://www.vgtv.no/?id=32482
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Fajnie, tylko dlaczego ten troll raz ma trzy metry, a innym razem jest większy niż King Kong?

Odpowiedz
Byłoby fajnie gdyby mi ten trailer tak kurewsko się nie przycinał. Ale z tego co zobaczyłem, dość intrygujące.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):True Grit:

Doooobrze to wygląda.

Stawiam już teraz, że to może być najlepszy film tego roku, a przynajmniej najładniejszy. Liczba kultowych kadrów w tym zwiastunie wyrywa włosy z głowy, a co dopiero cały film. Do tego megaobsada: Bridges, Brolinl, Damon, Pepper. To może być najmocarniejszy western od czasów Unforgiven.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Pełny trailer Skyline twórców AVP:R:

Jajks, ale szajs. Widowiskowe, owszem, ale designersko to jakiś koszmar jest, a obsada straszy swoją grą bardziej niż gigantyczne odkurzacze z innej galaktyki.

Odpowiedz
Jest OSOM. Uwielbiam te klimaty. Film zapowiada się tak jak go sobie wymarzyłem. Jeszcze niech tylko w podobnych klimatach wyjdzie trailer Battle Los Angeles to już pełnia szczęścia gwarantowana.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
To wygląda jak komedia, scena z helikopterem jest komiczna. I jeszcze aktorzy z umiejętnościami rodem z Z.F. Skurcz.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Skyline to takie nowe, agresywnie reklamowane międzyplanetarne linie lotnicze? :) trailer widowiskowy, ale to tyle dobrego, bo już widać, że im dalej od aktorów znajdzie się kamera, tym lepiej, a i scenariusz, sadząc po scenie z helikopterem, świeży nie będzie.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Co tu pisać? Zapowiada się wybornie, ale dołączę do marud: co tam u diabła robi Damon? Gościa się dobrze ogląda w Buourne'ach, gdzie zamiast grać biega, bije się i biega, gorzej gdy musi grać. No ale może u Coenów pokaże się z zupełnie nowej strony.

Nie wiem co macie do Damona - polecam Geronimo, jeśli idzie o westernowe klimaty. W True Grit wygląda zresztą dość podobnie. A na film czekam rzecz jasna - zwiastun dupy nie urywa, klimatycznie bardzo to zbliżone do NCFOM, ale Coenowie raczej nie zawodzą. Trochę przesadnie groteskowo wygląda Bridges, ale to już zobaczymy na dużym ekranie jak sobie poradził. Jak znam życie, to pewnie znowu pójdę 3 razy do kina :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon