Trailery filmowe.
(15-07-2011, 12:06)Snappik napisał(a): Ale przynajmniej widać potencjał na niezłe 3D.
Ta. Gostek goni chłopca i żałośnie wyciąga rękę w stronę kamery, tylko co on chce chwycić? Powietrze nad głową tego małego?

Sam film wygląda jak taśmowy produkt familijny. Kolejny reżyser dziecinnieje nam na starość?

Odpowiedz
Nie obejrzałem do końca, zniszczyła mnie ta wesoło pobrzękująca melodyjka. Ale, nie ma co się dziwić, Scorsese dobił do 70, człowiek się robi coraz bardziej infantylny.

Odpowiedz
Nie przesadzacie odrobinkę? I tak jest o wiele lepiej niż w przypadku nowych filmów innego dziadzia - Spielberga.

Odpowiedz
Akurat War Horse Spielberga wygląda moim zdaniem ciekawie (i pięknie, nominacja za zdjęcia będzie jak nic), natomiast to nie zainteresowało ani odrobinę. Biorąc pod uwagę nazwisko reżysera to nie lada osiągnięcie.

Odpowiedz
Ale Spielberg to co innego - praktycznie połowa jego filmografii to filmy przygodowo-familijne.

Odpowiedz
Tak chyba powinien wyglądać ten TinTin.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Właśnie, nie czepialiśmy się Davida Finchera za Benjamina Buttona to nie czepiajmy się... A, zaraz. No tak...

SCORSESE JEST DLA MNIE MARTWYYY...!!!

Nie podoba mi się zwiastun.

Odpowiedz
Jak Polański z Oliverem Twistem albo jak Coppola z Jackiem. No nie mogę. O ile Spielberg i jego War Horse wygląda ładnie, ale brzmi pretensjonalnie, to Scorsese szokuje swoim eksperymentowaniem.

Odpowiedz
Pomijają już fakt, że Scorsese bawi się w familijne 3D nie wiadomo po co - mnóstwo w tym zwiastunie gadania o wielkiej przygodzie, tajemnicy itd., a na ekranie tego ani trochę nie widać. W ogóle ten trailer wygląda na bardzo źle zmontowany.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Twist był poważny aż za bardzo (a przynajmniej dystrybutorzy się przejechali, bo kina familijnego za grosz) a tu mamy film do emisji na Polsacie w niedzielne przedpołudnie. Nie wiem, czy będzie dobry i zły, ale zapowiada się bardzo, bardzo dziwnie...
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Ale przecież to wszystko o czym piszecie wiadomo od jakichś dwóch lat. Inni mogą kręcić filmy dla dzieci, a Martinowi nie wolno, bo nakręcił "Goodfellas"? :)

Odpowiedz
Nie chodzi o to, że dla dzieci - chodzi raczej o jakość tegoż "dziełka"
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ej, fajne:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZzddJ-yxaqY[/youtube]

:)

Odpowiedz

Jako ciekawostka, kolejny z cyklu "Play it again, Sam":

Kiedy Harry Potter poznal Twilight ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
W końcu stara dobra plastelina :D

Odpowiedz
(15-07-2011, 16:54)Motoduf napisał(a): mnóstwo w tym zwiastunie gadania o wielkiej przygodzie, tajemnicy itd., a na ekranie tego ani trochę nie widać.
No cóż, to tylko teaser, więc może dopiero w finalnym zwiastunie pokażą o co tu naprawdę biega, ale póki co odniosłem wrażenie, że całość rozgrywa się na 3 planach i za cholerę nie wiem o co w tym Hugo chodzi.

Odpowiedz
Masz rację, jest szansa, że będzie lepiej. Zgodzę się też co do ilości planów i tego, że nie wiadomo o co chodzi - obejrzałem sobie ten teaser jeszcze raz i wygląda to trochę tak, jakby mieli za mało materiału do zmontowania tak długiej zajawki. Założę się, że gdyby ten teaser był o połowę krótszy, wypadłby lepiej.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
The Howling Reborn (poroniony tytuł) wygląda jak produkcja na poziomie fanowskich filmików HL2 - amatorskie prześwietlone zdjęcia, pusta scenografia, zimna kolorystyka, emo-bohaterowie udający twardzieli, statywowe szerokokątne ujęcia z dutch angle, i jakieś badziewne, fotoszopowe efekty specjalne (pożar budynku nawet jeśli jest prawdziwy, to na taki nie wygląda). Mogę już wystawić ocenę.

Odpowiedz
Wong Kar-wai postanowił skręcić kopanego akcyjniaka i ja to kupuję już teraz. jest napierdalanka, jest deszcz, jest slo-mo!

Odpowiedz
Military, emo-wampiry zarobily trilion dolarow, czas na wilkolaki ;)

Swoja droga, obejrzalem niecaly rok temu "Siskel & Ebbert at the movies", lacznie jakies 8-9 godzin materialu. Co mi zapadlo w pamieci, to fakt, ze strasznie jechali po wszelakich sequelach,"klasyki" lat 80. tez oberwaly - ogolnie mocno marudzili w odniesieniu do kondycji amerykanskiego kina. Dzis oglada sie to z niedowierzaniem (wiekszosc to w koncu to lata 80.) i nawet srednio-slabe wg. nich filmy (z tych zajebistych, pojechali po Die Hard, Aliens, True Lies, Alien 3, Beverlly Hills Cop 2 itd) w porownaniu z dzisiejszym szambem wygladaja na pierwszoligowe produkcje. Siskel, pewnie sie w grobie przewraca.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon