Trailery filmowe.
http://movies.yahoo.com/movie/1810176131/video/26315650

Jak dla mnie kupsztal. A Nicole musi chyba słabo prząść z kasą, skoro w takim filmach i z Nicholasem grywa.

Odpowiedz
(18-08-2011, 11:05)Jakuzzi napisał(a): http://movies.yahoo.com/movie/1810176131/video/26315650

Jak dla mnie kupsztal. A Nicole musi chyba słabo prząść z kasą, skoro w takim filmach i z Nicholasem grywa.

Rzeczywiście nuda.

Tymczasem ku mojemu zaskoczeniu (albo przegapiłem) nikt nie wrzucił tego:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bsYrGIQnmxo[/youtube]

No i jest nowa zajawka tech dema ILM:
http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/682506/red-tails.jhtml

Odpowiedz
Odczepta się od Nicholasa, przecież to kult-aktor jest (tak, tak - wiem, że 99% jego filmografii to kupy, co nie zmienia faktu).
Obecność Nicole mnie w tym nie dziwi, wygląda coraz bardziej jak figura woskowa, widzowie nie chcą jej oglądać (od jakiegoś czasu każdy jej film to klapa finansowa). Jak ma zatem dostawać dobre propozycje?

Poza tym Schumacher robi z reguły oglądalne filmidła, więc nie wiem o co halo. Cokolwiek by to nie było i tak będzie lepsze od każdego filmu Michała Zatoki :)

Odpowiedz
(18-08-2011, 11:05)Jakuzzi napisał(a): A Nicole musi chyba słabo prząść z kasą, skoro w takim filmach i z Nicholasem grywa.

Ledwie rok temu dostała kolejną nominację do Oscara, więc może sobie pozwolić na zagranie w gniocie. Zresztą Trespass wcale tak źle się nie zapowiada.

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ja w ogóle nie kojarzę Nichole, jako aktorki która gra tylko w filmach o jakimś wyśrubowanym poziomie. Natomiast Nicholas jest jedyny w swoim rodzaju i jemu się wybacza różne rzeczy :)

Odpowiedz
(18-08-2011, 11:52)Azgaroth napisał(a): Ledwie rok temu dostała kolejną nominację do Oscara, więc może sobie pozwolić na zagranie w gniocie.

Ciekawa logika.

(18-08-2011, 11:52)Azgaroth napisał(a): Zresztą Trespass wcale tak źle się nie zapowiada.

Na pewno nie zapowiada się dobrze.

Odpowiedz
Ale gówno. Dlaczego mam wrażenie, że twarz Kate Beckinsale w każdym ujęciu to CGI?

Odpowiedz
I dlaczego to coraz bardziej przypomina filmowe Residenty? Meh.

Odpowiedz
Carnage Polańskiego - zajebiste!!!

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
LOL

Było do przewidzenia :) Ten film doskonale pasuje do jego wrażliwości, dużo dobrego słyszałem o sztuce na podstawie której powstał - podobno arcydzieło komedii.

Romanowi z trójki największych festiwali Berlin-Cannes-Wenecja brakuje tylko głównej nagrody z tego ostatniego. Także kibicuję we wrześniu :)

Odpowiedz
Ależ ja uwielbiam Jodie Foster...

Odpowiedz
i'm a short tempered son of a bitch!

Odpowiedz

Nie wiem, co myśleć. Powiem tylko, że wygląda interesująco (bo i to, co zrobia z tą postacią ci twórcy mnie interesuje, i zwiastun jest niezły). Choc nie wiem czy przekonuje mnie sikanie ogniem :)

Odpowiedz
gorzej od jedynki raczej być nie może, ale nie robiłbym sobie wielkich nadziei :)

Odpowiedz
Pierwszy film był gównem, bo miał zły scenariusz, złą reżyserię i całą resztę. Po dwójce zbyt wysokiego poziomu się nie spodziewam, ale panowie reżyserzy zdają się wiedzieć jaki materiał mają w rękach i walą prosto z mostu: to jest kicz! I tym kiczem najwyraźniej się bawią. Ghost Rider w stylu Cranka? Kupuję to.

PS. Po trailerze Carnage mam banana na twarzy :)

Odpowiedz
Carnage - super. Ghost Rider - zadziwiające, nie wygląda to jak kompletny rzyg. Efekty nareszcie w miarę konkretne (choć i tak brakuje im do doskonałości), stylistyka OK, i tylko fakt, że wygląda to jak kręcone pod 3D trochę zniechęca.

Odpowiedz
Co do Ghost Ridera pierwszy film był gównem a drugi też będzie gównem.
Za GR 2 wzięli się ludzie odpowiedzialni za Cranka 1 i 2 oraz Gamera, może trzecią część zrobi Paul W.S. Anderson (ten który spieprzył filmy Resident Evil) albo Uwe Boll :).

Odpowiedz
Underworld z każdą częścią coraz gorszy.
Jedynce dałem chyba 5/10, dwójce 4/10, trójce 3/10, to czwórce może dam 2/10 :).

Odpowiedz
Carnage - po prostu świetne!
GH2 - fajnie, że jest Violante Placido i fajnie, że zabrali się za to ludzie, którzy tego typu szalone rozwałki kręcą porządnie. Po pierwszym zwiastunie jestem jak najbardziej na tak. Nick Cage powinien grywać tylko takie role ;)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon