Trailery filmowe.
Początek taki fajny i klimatyczny, a później ... jeszcze lepiej!
Muszę to zobaczyć :)
Robo-pająk mówiący Heil Hitler - coś pięknego :)

Odpowiedz
A mnie coś z trailera zalatuje, że jego twórcy mogli wiele pomysłów zaczerpnąć z nadchodzącego "Iron Sky".
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Iron Sky nadchodzi tylko coś dojść nie może :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-26664

Gdyby nie Kirsten Stewart, wyglądałoby to całkiem znośnie.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Nie wyglądałoby, tylko wygląda, do tego jakieś 100 razy lepiej niż się spodziewałem. Świetna strona wizualna, jakiś tam zalążek klimatu póki co i obsadowy strzał w dziesiątkę czyli Charlize. A Kirsten to dobra aktorka pod warunkiem że ma co grać, oby tutaj miała.

Odpowiedz
Charlize ma świetny głos, powinna się pobawić trochę w filmy animowane czy coś. Generalnie okejka, gdzieś kiedyś, w kinie T.

Odpowiedz
No i ta Incepcja w tle :D. Charlize wygląda świetnie (i jaki ma głos!), ale koncepcja póki co zupełnie mnie nie przekonuje.

Odpowiedz

Strona wizualna rzeczywisice swietna, ale ta Stewart - zwyczajnie laski nie znosze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:A Kirsten to dobra aktorka pod warunkiem że ma co grać

Gdzie ona pokazała, że umie grać? Muszę to zobaczyć ;)

Odpowiedz
Adventureland. Welcome to the Rileys. Panic Room. Wszystko za życie. The Runaways - kilka dowodów, że poza "Zmierzchem" Stewart potrafi być niezłą aktorką.

Odpowiedz

Moze i jest, ale rylo ma straszne ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Pierwszy dwóch nie widziałem, ale takie "The Runaways" to moim zdaniem klapa po całości - głównie ze względu na Stewart i partnerującą jej Fanning, bo obie grają tak, jakby nie miały pojęcia, co właściwie robią na planie. Ale postaram się nadrobić Adventureland i Welcome to the Rileys, zapowiadają się ciekawie : )

Odpowiedz
wszystko ok, tylko to wychodzące lustro mnie zabiło :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Zapowiada się całkiem nieźle. Tym bardziej, że w przeciwieństwie do niektórych nie mam alergii na Kristen (nie Kirsten :P ) Plus za scenariusz odpowiada m.in. koleś od Drive, a za kamerą jakiś totalny debiutant, który ma na swoim koncie jak na razie tylko reklamy.

Odpowiedz
Nie widzi mi się to scenariuszowo: zaś papierowy pierwowzór przerobiony na pokemnonową modłę - nie miejsce dziś na słabe, subtelne kobiety, dziś nam trzeba heroin w zbrojach naparzających się ze smokami.
Rzygać się chce. Są Residenty, są Underworldy. Nie można zostawić w spokoju bajek i baśni? Tzreba przemielić na modną feministyczną groteskę?
Obsadowo uczepie się tej Stewart bo ona jest z urody nijaka i napewno nie przypomina Śnieżki. A Czarlizie mogła by czyścić pochwe pod względem urody.
Przewiduje kilka ciekawych scen i nic poza tym.

[Obrazek: Snow-White.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Fajny trailer, ale czy to jest bardziej film o Śnieżce czy o Królowej? A Chris Hemsworth z tego co widzę znowu gra Thora.

Odpowiedz
Jason Statham w filmie akcji:

!!!

Lubię u Stathama to, że wie, że film akcji musi mieć Rkę.

Odpowiedz

(11-11-2011, 03:50)Mefisto napisał(a): wszystko ok, tylko to wychodzące lustro mnie zabiło :)

Lepszy Zordon ukryty w lustrze? ;) Imo Swietny patent <ok>

Rain man vs. Omega Code vs. Adrenalina vs. Pompka, trabka i lewarek ;)

Odpowiedz
Cytat:Lepszy Zordon ukryty w lustrze?

sam głos by starczył - na jakiego grzyba to cudo musi ożywać, żeby jej powiedzieć, jaka jest piękna? żeby jeszcze bonera przy tym wyzwalał... :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Kupuje to, zreszta to najlepsze "metaliczne" cos od czasow T-1000 ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon