Trailery filmowe.
Napisałbym, że Brolin scenariusz przeczytał i w byle czym by nie zagrał, ale potem przypominał mi się Jonah Hex i już nie jestem taki pewny. Sam zwiastun nie pokazuje nic zachęcającego.

Odpowiedz
Niczego ciekawego w tym nie widać. A dwójka wcale nie była zła.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To prawda nie była zła. Była tragiczna. Jeden z najgorszych filmów, jakie widziałem w życiu. Serio. A że nie jestem też wielkim fanem jedynki, to części trzeciej patykiem przez szmatę nie tknę :)

Odpowiedz
(12-12-2011, 18:04)koronex1989 napisał(a): Ale jest jedna rzecz która daje jako taką nadzieję że nie będzie to kompletna klapa a jest nim Josh Brolin
Josh Brolin przestał być gwarantem poziomu w momencie podpisania kontraktu na dziełko pt. Jonah Hex.

Co do MiB3: pas.

Odpowiedz
etam, wygląda dość przyzwoicie. chętniej obejrzę niż te Spajdermeny i inne Kapitany Ameryki.

Odpowiedz
Zwiastun G.I. Joe: Retaliation.

Połowa obsady wymieniona, ale sam trailer wypada nieźle. Ot typowe współczesne kino akcji. No i jest też Bruce Willis.

Co do MiB3, to nie jestem przekonany. Wszystkie te problemy ze scenariuszem nie napawają optymizmem. Z drugiej strony fakt, że jednak nad nim pracowano zamiast zostawić tak jak jest, daje trochę nadziei na przynajmniej przyzwoity film.

Odpowiedz
Ja uwielbiam pierwszych MIB, a dwójka to jeden z najgorszych filmów wszech czasów, także trójkę obejrzę z dystansem, ale też lekką nadzieją na rehabilitację. No i Will Smith. Nie ma chyba filmu z nim, którego nie widziałem :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(13-12-2011, 00:36)Perfik napisał(a): To prawda nie była zła. Była tragiczna.

Też nigdy nie byłem fanem jedynki. Ot, taki se filmik ale nie pamiętam, żeby dwójka była tak zła. W sumie to już nie pamiętam tego filmu prawie wcale. Była tragiczna? Wydawało mi się, że tylko trochę gorsza od średniej jedynki.

(13-12-2011, 04:11)Celestyn napisał(a): Zwiastun G.I. Joe: Retaliation.
Połowa obsady wymieniona, ale sam trailer wypada nieźle. Ot typowe współczesne kino akcji. No i jest też Bruce Willis.

Po obejrzeniu, w zażenowaniu, jakichś 15 pierwszych minut jedynki, nie mam ochoty nawet na trailer dwójki.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Druga część GI Joe będzie lepsza o tyle, że nie będzie posiadać CGI-sraki. Przynajmniej nie w takim stopniu jaki preferował Sommers.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
w sumie meh, choc raz sie usmiechnalem moze przy dżołku o wysadzaniu ESB

Odpowiedz
Trailer i humor taki sobie, ale o proszę jest Megan Fox. Dawno nigdzie jej nie widziałem, a szkoda. Chociaż zapewne i tutaj jej rola będzie epizodyczna.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zupełne meh, Cohen się skończył na Boracie.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz

Takie sobie, ale wyscig rzadzi ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Zwiastun Bruno mnie rozbawił, a film był jedną z najgorszych rzeczy jakich dane mi było doświadczyć.

Zwiastun Dyktatora nie rozbawił mnie w ani jednym momencie, nie chcę wiedzieć jaki jest film.

Odpowiedz
Ech, co się przydarzyło Benowi Kingsleyowi w okolicach roku 2003? Ktoś ma jakiś pomysł?

Odpowiedz
Scena wyścigu świetna, reszta powtórka z Borata i Bruna.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Wiesz, dziwki kosztują.

A z innej beczki, nowy zwiastun Lockout, które ma nowy tytuł do tego:

http://www.slashfilm.com/lockout-trailer-title-ms-maximum-security/

świetne, Guy Pearce znów mnie kupił tym zwiastunem. Jak nie przegną za bardzo z jego żartami (w taki Die Hard żarciki McClane'a wynikały wprost z powagi sytuacji) to będzie niezły film. Chyba. :)

Odpowiedz
Zwiastun Dyktatora taki se - widzę, że przynajmniej Cohen skończył z mockumentary, bo ileż można udawać, że jest się anonimową osobą?

Odpowiedz
Film podoba mi się coraz bardziej :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
ale CGI naprawdę miejscami straszy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon