Trailery filmowe.
Kurczę, dobrze, że już widziałem "idy marcowe" bo oprócz "Kroniki" (prawie wszędzie u mnie grają, aż dziwne) "Róża", "Mój tydzień z Marilyn" i jeszcze chce się przejsć na Piękną i Bestię. Nieźle jak na jeden tydzień.

Odpowiedz

Odpowiedz
Po filmie się wiele nie spodziewam, ale trailer jest na prawdę fajnie zmontowany.

Odpowiedz
Na zdjęciach wyglądało ciekawie. Na trailerze... Podziękuję. Wygląda jak tani telewizyjny kloc a nie jak film kinowy. Same ujęcia , lokalizacje wyglądają jak inscenizacje albo teatr tv.

No chyba, że to fragmenty bez żadnej obróbki. Tak? To jest teaser a film będzie wyglądał z 10 razy lepiej?

PS - ale blondyna jest świetna. Cóż to za cudo?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Naprawdę trailer mi się podoba - dynamiczny, dobrze dobrana muzyka, tylko te napisy zawsze takie niedopasowane do całości (ktoś już tu o tym wspominał). Sporo wycisnęli z Mikulskiego, który już dawno w żadnym filmie nie grał. Wierzę w Vegę, bo spod jego ręki wyszło parę dobrych produkcji. Czekam na Klossa i mam nadzieję, że to będzie godny hołd dla kultowego serialu.

Odpowiedz
Podzielam zdanie shamara. Jakoś na zdjęciach wyglądało lepiej, ale to tylko kilkanaście sekund, więc ciężko się wypowiedzieć. Mimo wszystko czuć telewizyjność. Chociaż nie powiem kilka scen fajnych.

Będzie o bursztynowej komnacie ? ;)

Na razie film ma u mnie kredyt zaufania.

Odpowiedz
Jak dla mnie zdjęcia naprawdę fajne miejscami, całość zarzyna fakt, że nie ma dźwięku jest tylko bezbarwna muza bez basów czy pierdolnięcia. I tak, blondyneczka fajna.

Odpowiedz
Kloss wygląda źle, po prostu. Oczywiście film może okazać się ok, ale zwiastun jest fatalny - chyba nigdy nie nauczymy się ich robić.

A Chronicle coś czuję zabije PG-13. Koleś rzuca wszystkimi na lewo i prawo, ma furię, a oczywiście kropli krwi pewnie nie będzie. Żenua.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Zwiastun ok, dupy nie urywa, natomiast co mocno zaskakuje to naprawdę dobrze zapowiadające się zdjęcia (kadrowanie!).

Odpowiedz
Wygląda biednie nawet jak na serial - widać te telewizyjne ujęcia i ogólną taniochę. Poza tym jak to jest, że Kloss postarzał się o 60 lat, a ciągle trwa II wojna światowa?

Odpowiedz
(02-02-2012, 23:51)military napisał(a): Poza tym jak to jest, że Kloss postarzał się o 60 lat, a ciągle trwa II wojna światowa?

Bo dla niego wojna nigdy się nie zakończyła :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

No! Rosjanie nie gęsi i swoje zombiaki mają. ( Choć wygląda to wszystko bardzo po amerykańsku i jakoś mało w tym lokalnego kolorytu to i tak film może być fajny bo jak to mówią "Są zombiaki jest zabawa")
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Czemu ruski film o zombie może przypominać hollywoodzką produkcję a polski film o Klossie tani film telewizyjny?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Z której strony to przypomina hollywoodzką produkcję? Film fanowski, raczej.

Odpowiedz
Profesjonalny zwiastun z filtrami mgiełkowymi. Może jestem uprzedzony ale przy każdym polskim filmie widzę "teatralność" na ekranie a przy zagranicznych rzadko. Więc coś musi w tym być.

Odpowiedz
Cytat:Z której strony to przypomina hollywoodzką produkcję? Film fanowski, raczej.

Dokładnie. Nie wiem, czemu nagle ludzie jarają się taką pół-amatorką. Najpierw nowy Kloss, teraz to. Przeca to jest w najlepszym wypadku poziom Freddiego Wonga, a jemu mimo wszystko daleeeeeeko do "prawdziwych" filmów.

Odpowiedz
O tym mówiłem. Wystarczy trochę filtrów, światłocieni i od razu teatr tv by wyeliminowano.

Odpowiedz
Było.pl w osobnym temacie o tym filmie.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W sumie nie za wiele się różni od pierwszego trailera:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon