Trailery filmowe.
Nie podałeś tytułu i nie skojarzyłem :wink: Usunięte.

No nie wiem, nie widać w tym klimatu, a pomysł jest niezły, kojarzy się trochę z "Silent Hill 4: The Room".

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):No nie wiem, nie widać w tym klimatu, a pomysł jest niezły, kojarzy się trochę z "Silent Hill 4: The Room".
Otóż to! Dlatego wstrzymam się z krytyką do czasu aż to zobaczę. Lubię Kinga i ekranizacje jego ksążek. Czekam więc i na to :)

Odpowiedz
POSTAL Uwe Bolla!!!

O rany, to jest naprawdę zabawne :D Nie wiem tylko czy to magia odpowiedniego montażu, czy sam film taki będzie.

Wersja PG:
STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
width="425" height="350" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0">

Wersja R:
STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
width="425" height="350" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0">

Odpowiedz
:D

To będzie najlepszy film Uwe, autentycznie czekam na Postal :)

Odpowiedz
To nie będzie najlepszy film Uwe. To będzie NAJLEPSZY FILM. EVER.

Odpowiedz
OMG nie moge w to uwierzyć! to faktycznie może być coś fajnego! czyżby punkt zwrotny w karierze uwe ? oby

może far cry nie spierdoli?

update jadłem przy pisaniu posta i literki też zjadłem ;]

http://imdb.com/title/tt0389557/trailers black book
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
LPC napisał(a):OMG nie moe w to uwiezyc ! ?
Wieża czyni cuda ;)

Odpowiedz
SUNSHINE w HD:
http://www.apple.com/trailers/fox/sunshine/hd/

Odpowiedz
Ostatnio natknęłam sie na trailer Sin City trwa z 10 min i jest genialny.
Obok moim faworytem jest zwiastun gry Final Fantasy VIII, nie grałam w to nigdy ale trailer potrafi skutecznie zachęcić i ta muzyka... :)
"Cztery ściany cztery kąty, a w tej pustce ty sam...piąty"

Odpowiedz
Ktoś napisał(a):Ostatnio natknęłam sie na trailer Sin City trwa z 10 min i jest genialny.
Poproszę link.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):POSTAL Uwe Bolla!!!

O rany, to jest naprawdę zabawne :D Nie wiem tylko czy to magia odpowiedniego montażu, czy sam film taki będzie.

Wersja PG:

Wersja R:

Te linki cos nie dzialaja , chyba ze tak ma byc ;)

Odpowiedz
Linki działały jeszcze wczoraj, a ten film zapowiada się świetnie! Tak jakby ktoś zobaczył film Bolla, wziął go, dokumentnie przerobił, a jego fragmenty nakręcone przez Uwego wstawił jako zamierzenie kiczowate scenki.

Odpowiedz
MOLQ napisał(a):Te linki cos nie dzialaja , chyba ze tak ma byc ;)
Wrzuciłem Ci na rapidshare'a :)
http://rapidshare.com/files/14210310/trailer_postal_r.wmv.html
ENJOY!

Odpowiedz
Wielkie dzieki :D

Odpowiedz
Nie prosciej i szybciej znalesc to na youtube? ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Na YT nie ma wersji R chyba.
Znalazłem tylko ten: http://youtube.com/watch?v=zatmGHRURlA

EDIT: znalazłem i drugi ;) Ale lepiej mieć tę zapowiedź w nieco lepszej jakości, więc ściągnijcie lepiej z RapidShare'a :)

Odpowiedz
Rapidshare jest kłopotliwy (nie wiem czemu ale 80% prób ściągania jest u mnie nieudanych) więc proponuję stąd jak ktoś jeszcze nie ma:

Odpowiedz
'My films is finansed from nazi gold' :lol:
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Cytat:Poproszę link.

tylko to jest link ed2k czy jakos tak do emula bo własnie stąd mam tego trailera ed2k://|file|Trailer%20Sin%20City.avi|52917760|EBBF63B88C8A232EF9D556A221624EDC|/ ale jak chcesz moge poszukać w necie
"Cztery ściany cztery kąty, a w tej pustce ty sam...piąty"

Odpowiedz
To musi być jakiś fanowski montaż, nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon