Trailery filmowe.
Film o Thorze Heyerdahlu. Wygląda ciekawie:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Facet, który do tej pory tworzył storyboardy między innymi do "Gnijącej Panny Młodej" czy "Coraline" stworzył swój pierwszy film. Naturalnie technika stop motion i znajome klimaty. Może mało odkrywcze, ale mnie się trailer bardzo podoba:

#istandbydaenerys

Odpowiedz
No to mamy pierwsze video z nowej Pamięci absolutnej http://latino-review.com/2012/03/15/total-recaltotal-recall-30-sec-promo-footage-onlinel-promo-footage-online/

Odpowiedz
Wieje, za przeproszeniem, chujnią.

Odpowiedz
I pytanie: Po ch. ten rimejk wydaje się wciąż zasadne. Co my tu mamy?

* ucieczka z Recall - to samo, tylko lokacja bardziej cool CGI, nowoczesna. No wiecie. Stawiam, że o wbiciu w szyję można zapomnieć.
* scena z żoną Queida w mieszkaniu. Co ciekawe mieszkanie futurystycznie już nie wygląda choć zaraz mamy...
* ujęcie hiper-duper futurystycznego miasta CGI.
* No i oczywiście słynna zmiana twarzy teraz jest/ będzie w postaciach CGI.

Klawo jak cholera....
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
ale czego wy się spodziewaliście po Leniu Wieśmanie? :)

Odpowiedz
Jest już trailer "Dark Shadows" w dość dobrej jakości:

Nadal zapowiada się tragicznie.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Niebywałe. Oglądalny film od Tima Burtona. Zapowiada się przyjemny filmik, no i fajne nawiązanie do "Batman Returns". Burn, baby, burn! :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
A pierwsze 30 sekund jest prawdziwym cudem. Potem troszkę gorzej, ale nadrabia klimatem różowych lat siedemdziesiątych i paniami.

I widmo?

Odpowiedz
Dwa świetnie zapowiadające się filmy Tima Burtona w jednym roku! Mnie się zawiastun "Dark Shadows" bardzo spodobał. Szczególnie od strony wizualnej film zapowiada się przednio. No i freakin hot Eva Green :D
#istandbydaenerys

Odpowiedz
I już z trailera wynika, że dość mocno zakręcony i zwariowany pomysł został mocno przyszlifowany:

Ja myślałem, że w tym filmie Lincoln będzie walczył z wampirami za prezydentury. A tutaj mamy historię z "młodości" Lincolna :/
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kolejny zwiastun Królewny Śnieżki i Łowcy. Mi się podoba i czekam na film. Szkoda tylko, że gra Kristen Stewart, ale jak widać nie można mieć wszystkiego :)

http://www.filmweb.pl/news/WIDEO%3A+Charlize+Theron+pragnie+serca+%C5%9Anie%C5%BCki-83459
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Filmów od twórców "Paranormal Activity", więc nie wiem czy mnie taki straszak interesuje. Z drugiej strony lokalizacja na nakręcenie takie filmu genialna.

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wreszcie ktoś się zabrał za Czarnobyl i turystykę radioaktywną. Szkoda tylko, że nie ktoś z poważniejszym, ciekawszym podejściem.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Klasyczne do bólu, z tą różnicą, że "miejscówka" oryginalna i klimatyczna. Rewelacji nie będzie, ale chętnie sięgnę po to jak wyjdzie na DVD. Za to mój brat się ucieszy - uwielbia te klimaty, obiecałem mu zresztą taki wspólny wyjazd do Prypeci :D.

Tak w ogóle to pan od PA ma dobry zmysł marketingowy: scenografia gotowa, koszty produkcji niewielkie, klimat robi już samo miejsce. Film-samograj po prostu, nic tylko liczyć przychody...

------------------------

A tak w ogóle to znalazłem Ulubiony Film Tego Forum:

Kapitalne!

Odpowiedz
(20-03-2012, 02:25)Lawrence napisał(a): lokalizacja na nakręcenie takie filmu genialna
Prypeć zasługuje na horror z prawdziwego zdarzenia a nie rzyga, który już samym trailerem przekracza dozwolone ilości klisz, ogranych do granic możliwości chwytów i wkurwiających postaci.

Odpowiedz
(20-03-2012, 03:00)Karol napisał(a): A tak w ogóle to znalazłem Ulubiony Film Tego Forum:

jezusmariachrystus.

ja chcę to już!

Odpowiedz
Did you just kill Chloe?! Awesome...

Oby tylko poweru starczyło na całe 104 minuty.

Odpowiedz
Czernobyl Diaries, nie wytrzymalem do konca trailera - straszna bieda.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To ja wiem, że "Chernobyl Diaries" jest kliszą klisz i schematem schematów. Stwierdziłem tylko, że lokalizacja jest genialna, co musicie mi przyznać.
Gdyż jak na razie jeszcze nikt nie nakręcił tam filmu. Sam też liczę, że w końcu uda mi się tam pojechać.
Może się skrzykniemy i nakręcimy lepszy film? :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon