Trailery filmowe.
No właśnie, nie wiem czy to przez okropny trailer z jeszcze gorzej dobraną muzyką czy przez coś więcej, ale Ganster Squad sprawia wrażenie czegoś, co powinno powodować erekcję, a zamiast tego straszy cool młodzieżową wiochą. Dziwne.

Odpowiedz
Miejmy nadzieję, że to tylko kwestia zwiastuna. Trailer Lawless też straszy wiochą, a sam film - biorąc pod uwagę, że reżyseruje Hillcoat - będzie mega.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(10-05-2012, 12:03)Motoduf napisał(a): Miejmy nadzieję, że to tylko kwestia zwiastuna. Trailer Lawless też straszy wiochą, a sam film - biorąc pod uwagę, że reżyseruje Hillcoat - będzie mega.

Stary, trailer do Lawless moze i nie jest idealny, ale nie traci konska spierdolina na kilometr. Tutaj natomiast, mam wszystko za co nienawidze wspolczesne kino. Zreszta juz tytul mnie przestraszyl, Gangster Squad?! Gangsta Squad?! To brzmi albo jak jakis grindhouse, albo mlodziezowy akcyjniak.
Chinatown = Scarface Cop
LA Confidential = Triple Trouble/The way we roll in LA :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Craven - Excision wyglada genialnie. moj top tegorocznych premier.

Odpowiedz
Wygląda intrygująco. Jest szansa na oryginalne kino, albo gówniany bełkot :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Mam podobnie. Bardzo intrygujące ale może wyjść z tego straszny pierd.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):zamiast tego straszy cool młodzieżową wiochą.

Dokładnie - ale nawet mimo tego, że bardziej wsiorskiego trailera dawno nie widziałem, ten tytuł trafia na mój radar.

Odpowiedz
Gangster Squad - jestem na nie. Film zrobiony na zasadzie "weźmy dwa tuziny cool gangsterskich motywów, przekonajmy do tego kilku dobrych aktorów i sklećmy z tego jakąś fabułę". A Goslinga rzeczywiście tam nie powinno być, albo chociaż niech swoją piękną fryzurkę zmieni.

Odpowiedz
Moje zainteresowanie Argo wzrosło dwukrotnie - Affleck wyrasta w moich oczach na jednego z ważniejszych reżyserów z Hameryki.

Gangster Squad - z każdą sekundą podobało mi się coraz mniej. Ale mam nadzieję, że to tylko kwestia montażu trailera i sam film nie okaże się gównem.

Odpowiedz
Gównem to raczej nie będzie, przyjemny film z dobrą obsadą wyjdzie pewnie, ale epy nie ma się co spodziewać wg mnie.

Odpowiedz
Ja się zastanawiam, dlaczego taki materiał, z takimi aktorami, dostał w swoje ręce gość od Zombielandu i 30 Minutes or Less - przyjemnych komedyjek, ale wciąż komedyjek. To tak jakby Lawless miał kręcić Greg Mottola, albo David Gordon Green.

Odpowiedz
[Obrazek: 87768-01.jpg]

Liczę, że ten trailer jest tylko tak chujowo zmontowany, a w rzeczywistości nie wygląda to, aż tak "cool" . Jeśli nie to pozostają dwa inne gangsterskie filmy, które powinny spełnić oczekiwania - Lawless i Killing Them Softly. Oby dwa będą wyświetlane w Cannes, więc już za niedługo dowiemy się czy jest na co czekać.
Cytat:Do sieci trafił pierwszy fragment filmu Andrew Dominika "Killing Them Softly" , w którym główna rolę gra Brad Pitt .

Co prawda Pitt w poniższym fragmencie nie występuje, ale i tak jest ciekawie za sprawą Slaine'a ("Miasto złodziei" ), Sama Sheparda i Raya Liotty .

Film powstał na podstawie powieści kryminalnej autorstwa George'a V. Higginsa. Obraz przedstawi śledztwo Jackiego Cogana (Brad Pitt), ochroniarza badającego okoliczności napadu, który miał miejsce podczas zorganizowanej przez mafię pokerowej rozgrywki o wysoką stawkę.

Premiera "Killing Them Softly" 21 września.

Odpowiedz
Klip dobry, tylko dlaczego zmienili tytuł z zajebistego 'Cogan's Trade' na lekko wieśniackie 'Killing Them Softly'?

Odpowiedz
Na pewno jacyś ludzie od marketingu w tym maczali palce, pewnie Polacy(Ci sami co plakaty robią).

Odpowiedz

Gangster Squad, mnie caly czas zastanawia obecnosc w tym filmie 2paca - pamietacie La Confidential? No wlasnie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Zwiastun Gangster Squad to tylko zwiastun, więc przestańcie kwęczeć i poczekajcie na film. Ze zwiastuna The Road i Drive wynikało, że to filmy akcji, a zwiastun pierwszych Transformersów zapowiadał znośny film. Wiadomo, jak się to skończyło. Z Gangstersami może być podobnie.

Odpowiedz
No tak, ale wszystko inne oprócz zwiastunów zapowiadało, że Droga i Drive to będą eleganckie filmy, a Transformersy nie. Coś przemawia na korzyść Gangster Squad? Obsada może się składać z samych oscarowych aktorów, a film być cienki.

Odpowiedz

Chuja <rotfl> GS to bedzie film co najwyzej sredni. Jesli sie myle, to masz u mnie Wojskowy flaszke dobrego sponiewieracza <ok>

Odpowiedz
Co przemawia za GS? Nie wiem, ale wierzę, że tacy goście jak Gosling i Brolin sami czytają proponowane scenariusze, a nie występują w pierwszym lepszym dziadostwie.:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon