Trailery filmowe.
A to nie fragment z Mafii 2?

Odpowiedz
Pierwszy utwór z tego zwiastuna to jakieś pedalskie emo-disco dla trędowatych.

Słabe CGI + 3D = clusterfuck
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Lolek czarny.

Zaczyna się kiepskimi stylizowanymi CGI kadrami. Dochodzi jakaś groteska. Po chwili zaczyna robić się bollywoodzko. Nagle moje oko rejestruje jakby pewnego charakterystycznego bollywoodzkiego dziadyge. Ale może mi się przewidziało. Jadę dalej i docieram do nazwiska reżysera... Dość tych gierek, sprawdzam.

Ano tak, już wiem czemu mi się to skojarzyło z Australią... Nie wiem jak ten gatunek się nazywa. Film z groteskowymi, niby komediowymi scenami, coś jak slapstick z przygrywającą muzyczką w tle.
Australia poszła się kochać tak po 20 min. męczarni mej.

A tu?

Pomost. Widziałem CGI pomost, molo, whatever.

Podziękuje.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Widmo
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
mi sie Gatsby kojarzy bardziej z Moulin Rouge niz Australia. ciekawe na ile Luhrmann bedzie odwazny, bo i MR, i R&J, ze wzgledu na swoja postmoderne, wybitne byly. Wspolczesny ost w tle? Tylko tak sobie wyobrazam Gatsby'ego.

Odpowiedz

Odpowiedz
Ten film wygląda, jakby w całości został zrobiony w CGI. Takim z 2004 roku. A szkoda, bo pomysł jest tak głupi, że aż fajny.

Odpowiedz
Fajnie, że według zwiastunu wychodzi Tim Burton WANTED Timur Bekambatov ;]

A całość jest tak zła jak niesławny Van Helsing.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
To w życiu nie będzie gorsze od VH. Gorzej się chyba nie da.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Zauważyłem właśnie że jest już dostępny.

Odpowiedz
Wygląda w sumie ciekawie. Trochę zbyt cyfrowo, ale przynajmniej nie biegają :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ktoś wziął pomysł z They Live i poleciał z nim daleko w stronę Cronenberga

ciekawe

Odpowiedz
Pomysł, który nigdy mi się nie znudzi, Van Sydow w jednej z ról, ale ludzie... przecież to wygląda okropaśnie, lepsze CGI robią youtube'owi amatorzy. aha, i co to ma do Cronenberga? :)

Odpowiedz

Dziwny trailer. Nie pompuje adrenaliny i jest...nudny? Przegadany? No i akcja z motocyklem zalatuje żenadą.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie wiem czemu ale kojarzy mi się to z nowymi bondami.

Odpowiedz
Większą żenada już zalatuje mi ten skok na tego policjanta w tej wąskiej alejce. Nigdy jakimś wielkim fanem Bourne'ów nie byłem, ale może wybiorę się nawet do kina na tą część.

Odpowiedz

Lens effects are back!

Fanowskie to je...

Odpowiedz
Odkąd zobaczyłem wyciekłe fotki Olivii Munn nie potrafię widząc Chrisa Pine'a, dla którego były przeznaczone, nie myśląc o nich. Dziwnie będzie się oglądalo ten film.

Odpowiedz
Peter Weller w obsadzie? Nice. BTW: czy tam nie wkleili kadru z Bradem Douriffem z Aliena 4?:)

Odpowiedz
Tematyka średnio mnie kręci, Denzel średnio mnie kręci, ale kurde... To pierwszy film Zemeckisa z prawdziwymi aktorami od miliarda lat, więc chyba obejrzę:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon