Trailery filmowe.
Ktoś ma namiar na utwór, rozbrzmiewający w obu teaserach Mastera? Bo grzebie, grzebie, i nie mogę znaleźć.

Odpowiedz
To jest już chyba jakiś kawałek specjalnie dla filmu, Greenwooda, więc póki nie wypuszczą OST to go według mnie nie znajdziesz w całości.

Odpowiedz
Szkoda. Tak, czy inaczej, jest FENOMENALNY.

Odpowiedz
Trailer trailera DZIESIĘĆ SEKUND jezus maria 11!!!!1

Odpowiedz

Miasto wykoncypowane fajnie, ale CGI tyle, że świat przedstawiony lekko plastikowym wydaje się być.

Odpowiedz
Judge Dredd meets Raid? :)

Odpowiedz
No nie wiem. Robienie z Dredda szarego, ponurego, śmiertelnie poważnego filmu jest jak próba zrimejkowania Królika Bugsa w takiej samej stylistyce.

Odpowiedz
Nie podoba mi się - dzisiejsze samochody, łażenie po budynku, Dredd z grypą i ta blond lasia, jakoś mi się to nie lepi. Stary Dredd może i był słaby, ale przynajmniej ciekawszy wizualnie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
To ja się przyczepię czegoś, co udało mi się wychwycić z trailera i co mnie drażni niemiłosiernie. Narkotyk powodujący spowolnienie czasu, czy coś takiego? Czy ja dobrze zrozumiałem słowa czarnego szefa policji, czy kim on jest?

Odpowiedz
Ja nic takiego nie zrozumialem, raven.

A trailery wyglada spoko, gdyby nie liczne slo-mo. Mniej ich i bedzie dobrze. I prawda, głos Dredda przestylizowany, drugi BatBale może być. Ale strasznie lubie motyw 'jednego sprawiedliwego' zamkniętego w więzieniu.

Odpowiedz
Bogu dzięki. Muszę poprawić swój angielski, albo poczekać na lepszą wersję trailera.

Odpowiedz
Narkotyk, który sprawia, że wydaje ci się, że czas płynie z 4-proc. prędkością.:) Tak uzasadnią te slo-mo.

Odpowiedz
Gość mówi, że sprawia wrażenie poruszania się bardzo powoli. Ciekaw jestem czy będzie to miało jakieś przełożenie na fabułę czy sceny akcji. W sensie, czy będzie to użyte jako jakiś bullet time.

Edit: No wlasnie. Oby tylko tych slo-mo nie bylo za duzo. :(

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+(polski)-28357

Błyszczący Edward i drewniana Bella. Zoofilia - dziewczyna kocha się w wilku. Pedofilia - wilk kocha się w niemowlęciu. Nekrofilia - dziewczyna kocha się w trupie. Poważnie, czemu te filmy nie są tylko dla dorosłych?

Odpowiedz
Fuck it. Ja tam czekam na "Cosmopolis" i mam nadzieję, że ta gwiazda mtv wreszcie coś pokaże.:)

Odpowiedz
Trailer Dredd'a jakiś taki nijaki. Nie jestem jakimś wielkim fanem wersji ze Sly'em stąd też może i nie napalam się na tą część. No i przydał by się ten zwiastun w jakiejś sensownej jakości, bo tutaj to niewiele widać.

Odpowiedz
(21-06-2012, 14:52)raven.second napisał(a): Poważnie, czemu te filmy nie są tylko dla dorosłych?

Bo nikt dorosły i niewielu niedorosłych jest w stanie strawić tą kupę bezwartościowego gówna.

Odpowiedz
(21-06-2012, 13:50)raven.second napisał(a): Narkotyk powodujący spowolnienie czasu, czy coś takiego? Czy ja dobrze zrozumiałem słowa czarnego szefa policji, czy kim on jest?

A co nie wiedziałeś, że są takie drugi?

A wygląda mi to dramatycznie słabo. Już ten Rekall 2012 lepiej się prezentuje wizualnie.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wybieram Dredda nad Total Recall 2012. Ten pierwszy przynajmniej wygląda jak B-klasowy akcyjniak sci-fi. Ten drugi wygląda jak gówno za setki milionów.

PIERWSZY TEASER TAKEN 2:

http://www.slashfilm.com/taken-2-international-trailer/

Wygląda jak więcej Takenowego dobra.

Odpowiedz
- What are you going to do?
- What I do best.

Rozmowy telefoniczne w filmach z tej serii są zajebiste. :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon