Trailery filmowe.
Wysadzanie Białego Domu?!?!?!? Czy w każdej kolejnej części trzeba pokazywać WIĘCEJ, MOCNIEJ, głupiej? Pewnie w DH5 wysadzą Księżyc. Albo cały kontynent przynajmniej.

Wszystkie fragmenty we wnętrzach budynków wydają się mieć klimat DH - dobra sensacja i już. Ale jak dochodzi do wskakiwania samochodem w helikopter, wysadzanie łajt hausu itp., to jestem sceptyczny... Mimo wszystko zabawa może być przednia.

Odpowiedz
military napisał(a):Wysadzanie Białego Domu?!?!?!?
Hm hm, to był Kapitol.

Żeby nikt nie przegapił wklejam jeszcze raz:
Pełny trailer GRINDHOUSE !!!
http://movies.yahoo.com/feature/grindhouse.html

Odpowiedz
O. JA. PIER***E.
BOSKIE!

Odpowiedz
"Grindhaouse"? głupawe sie wydaje , a obecność cudownego aktora Kurta Russela mówi mi wszystko :D no prawie wszystko :wink:
"Cztery ściany cztery kąty, a w tej pustce ty sam...piąty"

Odpowiedz
tomashec napisał(a):drugi zwiastun szklanej pulapki 4
http://szklana.pulapka.4.fdb.pl/zwiastuny/odtwarzaj/3216

co ciekawe powrocili do tytulu die hard 4.0 :roll:

Może być tak, jak z xXx2. W Polsce było pod tytułem "Następny poziom", w USA "State of the Union", a ja ściągnąłem jakąś wersję (chyba z UK), gdzie też było The Next Level.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Pełny trailer GRINDHOUSE !!!
http://movies.yahoo.com/feature/grindhouse.html

Muther-fucker!
Jak na razie to, zaraz po 300, najlepszy trailer tego roku.

Odpowiedz
Wszyscy czekaliśmy na tę chwilę.

Oto powrócił mistrz ze swoim kolejnym arcydziełem!

TRAILER ROKU!

Odpowiedz
BYŁO! ;)

Odpowiedz
:(

I jak ja mogłem przegapić tak wielkie wydarzenie?

Odpowiedz
Pełny trailer THE SIMPSONS
http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/
(trailer 3)

Ekstra :D

Odpowiedz
That's some funny shit :)

Odpowiedz
Zwiastun 'Simpsonow' naprawdę sympatyczny :). Jest na co czekać... oby tylko bez dubbingu był...

Tymczasem...

Teaser Resdient Evil 3 - nic nie zostalo po jednej z moich ulubionych serii :( . Choć wygląda nieźle (taki tam akcyjniach w klimatach Falloutowych), z grą nie ma nic wspólnego ;(.

Odpowiedz
A moim zdaniem nowy RE zapowiada się dobrze - właśnie dlatego, że nie będzie miał wiele wspólnego z grą. Dzięki temu nie mają co spartolić. :) Chociaż fanem gry nie jestem i uważam, że poza 1 częścią tytułu spod znaku RE miały najgłupszą fabułę w historii świata.

Odpowiedz
Kolejny syf... Milla Jovovich nawet w Joannie d'Arc wyglądała seksowniej, tutaj jakiegoś lumpa z niej zrobili. I co to ma niby wspólnego z poprzednimi częściami? Bo nie widzę żadnych punktów wspólnych poza Millą właśnie.

Odpowiedz
military napisał(a):Chociaż fanem gry nie jestem i uważam, że poza 1 częścią tytułu spod znaku RE miały najgłupszą fabułę w historii świata.

No coz, widzialem glupsze rzeczy juz. Ja tez najbardziej lubie jedynke, dwojke i trojke darze wielkim sentymentem, a ostatnia czworka (mimo najglupszej fabuly w serii) jest wprost rewelacyjna!

Mierzwiak napisał(a):I co to ma niby wspólnego z poprzednimi częściami? Bo nie widzę żadnych punktów wspólnych poza Millą właśnie.

Nawet nie ma pozostalych bohaterow z dwojki... cos mi sie wydaje, ze luke miedzy wydarzeniami konczacymi dwojke a tymi z trojki zapelni napis tlumaczacy co stalo sie na przeciagu kilku lat (bo na taki okres czasu to wyglada).

Odpowiedz

CODEBASE="http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab" height="640" width="425">

Drugi zwiastun trzeciego Shreka. Duzo nowych scen, ale calosc, przynajmniej dla mnie, raczej srednio smieszna.

Odpowiedz
Dla mnie nie tyle nieśmieszna, co zwyczajnie do pupy. Odnoszę wrażenie że nawet Kot w Butach nie będzie w tym filmie już tak dobry.

Odpowiedz
RE3 - mnie się tam podoba.
S3 - średni, ale jako film na jeden raz...

Odpowiedz
Karol napisał(a):Nawet nie ma pozostalych bohaterow z dwojki... cos mi sie wydaje, ze luke miedzy wydarzeniami konczacymi dwojke a tymi z trojki zapelni napis tlumaczacy co stalo sie na przeciagu kilku lat (bo na taki okres czasu to wyglada).

Podejrzewam, że będzie coś w rodzaju: USA i okolice zostały nuklearnie zbombardowane po tym, jak wirus się wydostał. W celu - oczywiście - eksterminacji zedów. Jak wyszło - widzimy. Jedyna ocalała Amerykanka to Alis która rimembers ewryfing. :)

Jeśli tego nie reżyseruje ten koleś od RE2, to może być nieźle - fabuła mnie tutaj totalnie wali, to nie będzie dramat historyczny tylko napierniczanka z zombiakami. :) Jeśli nie będzie totalnych głupot w scenariuszu, to łyknę bez problemu. Marka RE już dawno się zeszmaciła w moich oczach.

Odpowiedz
Dla mnie jedynka byla nie do przyjecia a dwójka jeszcze gorsza trojki po prostu nie obejrze.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon