Wysadzanie Białego Domu?!?!?!? Czy w każdej kolejnej części trzeba pokazywać WIĘCEJ, MOCNIEJ, głupiej? Pewnie w DH5 wysadzą Księżyc. Albo cały kontynent przynajmniej.
Wszystkie fragmenty we wnętrzach budynków wydają się mieć klimat DH - dobra sensacja i już. Ale jak dochodzi do wskakiwania samochodem w helikopter, wysadzanie łajt hausu itp., to jestem sceptyczny... Mimo wszystko zabawa może być przednia.
co ciekawe powrocili do tytulu die hard 4.0 :roll:
Może być tak, jak z xXx2. W Polsce było pod tytułem "Następny poziom", w USA "State of the Union", a ja ściągnąłem jakąś wersję (chyba z UK), gdzie też było The Next Level.
Zwiastun 'Simpsonow' naprawdę sympatyczny :). Jest na co czekać... oby tylko bez dubbingu był...
Tymczasem...
Teaser Resdient Evil 3 - nic nie zostalo po jednej z moich ulubionych serii :( . Choć wygląda nieźle (taki tam akcyjniach w klimatach Falloutowych), z grą nie ma nic wspólnego ;(.
A moim zdaniem nowy RE zapowiada się dobrze - właśnie dlatego, że nie będzie miał wiele wspólnego z grą. Dzięki temu nie mają co spartolić. :) Chociaż fanem gry nie jestem i uważam, że poza 1 częścią tytułu spod znaku RE miały najgłupszą fabułę w historii świata.
Kolejny syf... Milla Jovovich nawet w Joannie d'Arc wyglądała seksowniej, tutaj jakiegoś lumpa z niej zrobili. I co to ma niby wspólnego z poprzednimi częściami? Bo nie widzę żadnych punktów wspólnych poza Millą właśnie.
military napisał(a):Chociaż fanem gry nie jestem i uważam, że poza 1 częścią tytułu spod znaku RE miały najgłupszą fabułę w historii świata.
No coz, widzialem glupsze rzeczy juz. Ja tez najbardziej lubie jedynke, dwojke i trojke darze wielkim sentymentem, a ostatnia czworka (mimo najglupszej fabuly w serii) jest wprost rewelacyjna!
Mierzwiak napisał(a):I co to ma niby wspólnego z poprzednimi częściami? Bo nie widzę żadnych punktów wspólnych poza Millą właśnie.
Nawet nie ma pozostalych bohaterow z dwojki... cos mi sie wydaje, ze luke miedzy wydarzeniami konczacymi dwojke a tymi z trojki zapelni napis tlumaczacy co stalo sie na przeciagu kilku lat (bo na taki okres czasu to wyglada).
Karol napisał(a):Nawet nie ma pozostalych bohaterow z dwojki... cos mi sie wydaje, ze luke miedzy wydarzeniami konczacymi dwojke a tymi z trojki zapelni napis tlumaczacy co stalo sie na przeciagu kilku lat (bo na taki okres czasu to wyglada).
Podejrzewam, że będzie coś w rodzaju: USA i okolice zostały nuklearnie zbombardowane po tym, jak wirus się wydostał. W celu - oczywiście - eksterminacji zedów. Jak wyszło - widzimy. Jedyna ocalała Amerykanka to Alis która rimembers ewryfing. :)
Jeśli tego nie reżyseruje ten koleś od RE2, to może być nieźle - fabuła mnie tutaj totalnie wali, to nie będzie dramat historyczny tylko napierniczanka z zombiakami. :) Jeśli nie będzie totalnych głupot w scenariuszu, to łyknę bez problemu. Marka RE już dawno się zeszmaciła w moich oczach.