Trailery filmowe.
Rychło w czas obudzili się z rimejkiem Red Dawn:

Jest sporo do poprawienia względem oryginału, ale to będzie chyba bardziej cool-młodzieżowe podejście, choć kilka akcji całkiem fajnych.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie zapowiada się to dobrze, no ale dla Hemswortha może obejrzę.
koronex1989

Odpowiedz
Ten film ponoć jest gotowy od dwóch lat:) Oprzytomnieli:)
Ale obejrzę dla kilku aktorów, ale z drugiej strony film o tematyce jak Red Dawn w PG-13- to nie może się udać.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Coś mi się wydaje, że nowy Czerwony Świt będzie zakazany w Chinach. ;)
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
(10-08-2012, 23:23)Mental napisał(a):
Cytat:ale i tak wiem, że będzie trzymał poziom pozostałych dzieł Clinta

Których pozostałych? Tych ostatnich bezjajecznych/pedalskich/polit-poprawnych (niepotrzebne skreślić) czy których?

Większości jego filmów, bo nie obejrzałem wszystkich. I gwoli ścisłości - może wielu wybitnych w jego reżyseriografii nie ma, jednak chyba każdy trzyma zadowalający, przynajmniej mnie, poziom. To miałem na myśli.

Odpowiedz
(11-08-2012, 10:40)Ash napisał(a): Coś mi się wydaje, że nowy Czerwony Świt będzie zakazany w Chinach. ;)
Miały być Chiny ale jest, ponoć, Korea Pn.
Whatever, film o nastolatkach-partyzantach wychowywanych na grach wideo. Pewnie jeszcze na końcu wypędzą z USraju czerwoną zarazę.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(11-08-2012, 10:40)Ash napisał(a): Coś mi się wydaje, że nowy Czerwony Świt będzie zakazany w Chinach. ;)
Nie będzie, w filmie inwazji dokonuje chyba Korea Północna(sic!). Po protestach właśnie Chińczyków zmieniono przeciwnika, bo pierwotnie to Chinole są agresorami w scenariuszu.

Odpowiedz
Ciekawe po kiego chuja, skoro w pierwotnym filmie nigdy nie precyzowano kto był najeźdźcą.

Odpowiedz
Trailer całkiem niezły, liczę na dobrego akcyjniaka głównie ze względu na wielki sentyment do wersji z 1984 roku :P

Odpowiedz
(11-08-2012, 17:18)Craven napisał(a): Ciekawe po kiego chuja, skoro w pierwotnym filmie nigdy nie precyzowano kto był najeźdźcą.
A właśnie, że precyzowano.
Inwazji w oryginale dokonał sojusz Związku Radzieckiego z Kubą i jeszcze tam paru państw komunistycznych. Ale ewidentnie mówiono o ZSRR i Kubie. A dokładniej wspominał o tym pilot zestrzelonego myśliwca, którego znaleźli bohaterowie.

Odpowiedz
A sorki... z Tomorrow, When the War Began mi się pomieszało.

Odpowiedz
Inaczej, po cholere czajnameni maja atakowac kraj, ktory moga sobie kupic (w sumie juz od jakiegos czasu sa w trakcie "kupowania" ;)) lepiej niech przyjada na amerykanski Road Trip.
Red Dawn, to powinna byc komedia, ewentualnie serial w stylu Trzecia planeta od slonca. Rodzinka z sengczuanskiej wioski rybackiej przeprowadza sie na Manhatan - komicznych sytuacji byloby of groma (rotfl)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Przeciwnikami Jankesów nie są żadni Chińczycy tylko Koreańczycy - ci z północy: http://onlygunsandmoney.blogspot.com/2012/08/they-should-have-left-well-enough-alone.html

EDIT

O, Danus już sprostował.

Odpowiedz
(11-08-2012, 23:25)Mental napisał(a): EDIT

O, Danus już sprostował.

WTF? Ja sprostowałem minutę wcześniej a nikt nie zauważa? Wszyscy mają mnie w ignorowanych? :)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To nie nowy zwiastun, ani nowy film, ale wlasnie go odkryłem i jestem zszokowany, że to prawdziwy film: Chevy Chase jako pies-karate i Jon Voight walczący karate z psem. Mega. Nawet parodie Matrixa w tym zawarli!

http://www.youtube.com/watch?v=McGqeq600D8&feature=youtu.be

Odpowiedz
Jeden z takich filmów o których, nikt nie wie że istnieją, bo każdy kto brał udział w tej produkcji próbuje o niej zapomnieć - Tiptoes

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jak nikt nie wie? Oglądałem to dwa razy : )
A w Karate Dog od parodii Matrixa lepsze śmiechy z Milczenia Owiec!

Odpowiedz
Też oglądałem Tiptoes :) Dawno, dawno temu zresztą, jak ogladalem filmografie Oldmana. :)

Odpowiedz
Reżyserem "Karate Dog" jest Bob Clark. Facet nakręcił jeszcze "Geniuszy w Pieluchach" i "Geniusze w Pieluchach II: Superdzieciaki" (tam też zagrał Jon Voight). Oba te filmy są koszmarnie złe.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(12-08-2012, 16:22)Crov napisał(a): jestem zszokowany, że to prawdziwy film: Chevy Chase jako pies-karate i Jon Voight walczący karate z psem. Mega.

Widziałem kawałek tego filmu jakiś czas temu w telewizji. Był to akurat finałowy dramatyczny pojedynek Voighta z psem. To było tak złe, że aż całkiem śmieszne. ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon