Trailery filmowe.
(11-08-2012, 09:30)Danus napisał(a): Ten film ponoć jest gotowy od dwóch lat:) Oprzytomnieli:)
Ale obejrzę dla kilku aktorów, ale z drugiej strony film o tematyce jak Red Dawn w PG-13- to nie może się udać.

Ciekawe, że oryginał był PG-13, a rozpierduchy w nim tyle, aż miło! I nawet Wasze ulubione dziury po kulach! :)

Ale to były inne czasy, początki tego wspaniałego certyfikatu,

Odpowiedz
Ja jakimś fanem pierwszego "Red Dawn" nie jestem, więc w sumie ta nowa wersja jest mi obojętna. Nie jest to remake z tych, przy których chce mi się krzyczeć "Nooooooo!". ;) Jak chociażby w przypadku remake'u "Suspirii":

Suspiria 2013
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wyglada mi to na taki Training Day, w którym Robert DeNiro i Forest Whitaker grają Denzela Washingtona, a 50 Cent gra Ethana Hawka. W tle gdzieś przewija się Vinnie Jones i Dana Delany. Oczywiście film straight-to-DVD, choć nie wygląda tak tragicznie. DeNiro musial się z 50 Centem chyba zakumplowac, ze znow razem grają. Pewnie na rap battles razem chodzą do Eminema.

Odpowiedz
Może być dobre.

Odpowiedz
Dziwna sprawa, wygląda jakby 50 Cent chciał w tym filmie uczciwie i porządnie zagrać, ciekawe czy mu wyjdzie. Fajnie, że premiera na Blu, bo nie trzeba będzie długo czekać. Jeśli trailer nie jest lepiej zrobiony niż film to powinno być ok.

Odpowiedz
Miejcie ten film na radarze, bo ja wszystkich tytułów nie dam rady spamiętać ;)

Odpowiedz
No, ja wspomne tylko, że zwiastun odkryłem, bo w moim ulubionym sklepie torrentowym pojawił się wczoraj [bez takich info o ripach, proszę] tego filmu. Toteż może wypożyczę w celu sprawdzenia.

A Pan Pół-Dolar od pewnego czasu wydaje się, że chce grać uczciwie. Schudł, co w tym filmie też wyraźne, do roli bodajże futbolisty cierpiącego na AIDS. Nie wiem, jak tam jego rola, ale poświecenie godne uwagi. Sztunie na pewno mniej chętnie lecą na jego bling i pytona, gdy wygląda jakby miał AIDS.

Odpowiedz
Cytat:zwiastun odkryłem, bo w moim ulubionym sklepie torrentowym pojawił się wczoraj [bez takich info o ripach, proszę] tego filmu.

Potwierdzam tę wspaniałą wiadomość. Dzięki postępowi technologicznemu i idącemu w ślad za nim masowemu łamaniu prawa możemy cieszyć się filmami, o których nasi ojcowie nie śnili nawet!

Odpowiedz
Film zapowiada sie bardzo klasycznie, nawet w trailerze zaoszczedzono mi falujacych dup i hip-hopowych kilmatow. Na moje oko, szykuje sie niezla sensacja <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Dokładnie, Bucho. Zaprawione w bojach oko starych wyjadaczy amerykańskiej klasyki potrafi dostrzec niuanse niedostępne dla przeciętnego śmiertelnika, względnie miłośnika hiszpańskiego kina o homoseksualistach.

:)

Odpowiedz
Jacyś ciency z was wyjadacze, bo dla mnie ten zwiastun choć pozuje na poważne cop drama, to jednocześnie zajeżdża szczynami marnej realizacji i sztampowego scenariusza. Nie bez powodu jak sądzę grają w tym filmie aktorzy, którym nie udało się wystąpić w niczym dobrym od jakiejś dekady. No i straight to dvd też mówi swoje.

To ja już wolę - mimo tej eksperymentalnej kamery - to:

http://www.traileraddict.com/trailer/end-of-watch/red-band-trailer

Odpowiedz
(14-08-2012, 10:45)Jakuzzi napisał(a): jednocześnie zajeżdża szczynami marnej realizacji i sztampowego scenariusza. Nie bez powodu jak sądzę grają w tym filmie aktorzy, którym nie udało się wystąpić w niczym dobrym od jakiejś dekady. No i straight to dvd też mówi swoje
Polać temu panu.

Odpowiedz
(14-08-2012, 10:45)Jakuzzi napisał(a): Jacyś ciency z was wyjadacze, bo dla mnie ten zwiastun choć pozuje na poważne cop drama, to jednocześnie zajeżdża szczynami marnej realizacji i sztampowego scenariusza. Nie bez powodu jak sądzę grają w tym filmie aktorzy, którym nie udało się wystąpić w niczym dobrym od jakiejś dekady. No i straight to dvd też mówi swoje.

Niech pozuje, przynajmniej w zadnym momencie nie bylo cool podjazdow, choc Bob byl blisko lansujac sie na mega twardziela. Sztampowosc to nie jest jakis wiekszy problem, bo dzis i tak trudno o cos oryginalnego, a do tego wole cos sensownego, choc odkreslone od linijki i bazujace na ogranych patentach, niz jakies scenariuszowe akrobacje przemieniajace sie w rozszarpany i dziurawy belkot. Realizacja jest poprawna i wystarczajaca, choc bez fajerwerkow, a do tego nie przeszkadza mi, ze widac ze to produkcja "straight to" - bo niby dlaczego? Aktorsko bedzie dobrze, a to ze DeNiro dawno nie zagral w niczym absolutnie miazdzacym, nie sugeruje, ze nagle zapomnial jak sie gra. Szykuje sie niezla sensacja i tyle - moze dupy nie urwie, ale nie sadze ze bedzie to nie wiem jaka popelina.

PS. End of Watch wyglada zajebiscie, choc wolalbym bardziej klasyczne podejscie do formy...jak w Freelancers ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
End of Watch wygląda jak powrót Ayera do wysokiej formy. Can't wait.

Odpowiedz
Jakuz napisał(a):zajeżdża szczynami marnej realizacji i sztampowego scenariusza

To obejrzyj sobie teraz zwiastun "Brooklyn Finest".

nawrocki napisał(a):End of Watch wygląda jak powrót Ayera do wysokiej formy.

A kiedy to niby Ayer stracił formę? Bo na pewno nie kręcąc "Harsh Times".

Odpowiedz
Street Kings, nakręcony trzy lata po Harsh Times, to był niewypał i najgorszy film w karierze Ayera.

Odpowiedz
Kurde, obejrzałem trailer End o Watch. Niezłe. Kiedy to wychodzi?

EDIT

To jest laska?

[Obrazek: 2e2dr3k.jpg]

Odpowiedz
Dawno, dawno temu Van Damme odgrażał się, że zrobi oficjalny sequel Universal Soldier. Jako, że kanadyjskie filmy telewizyjne były kupowate. Po czym zrobił kloca nieznacznie lepszego (kinowego) a potem kolejnego (dvd)... a teraz znowu... brak słów.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zapowiada się świetnie:

:)

Odpowiedz
Już od samego oglądania trailera humor mi się poprawił :) Walken wymiata :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon