Trailery filmowe.
Nie wiem czy już było:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

rozwinięcie tej krótkometrażówki:

I w sumie fajnie, bo klimacik ok, potencjał na więcej też jest, a główny bohater to taki właśnie misiek, którego jakimś trafem nie mogę przestać lubić, mimo iż jest trochę pierdołowaty, by nie powiedzieć zagubiony. Premiera już we wrześniu.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jako, że to międzynarodowa, a nie tylko polska produkcja to daję tutaj. Ogólnie oglądanie tego teasera polecam tylko osobom o mocnych nerwach "Bitwa pod Wiedniem":

Teaser Bitwy pod Wiedniem

Hm, przynajmniej chyba będzie lepsze od Bitwy Warszawskiej.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
O. JA. JEBIĘ.

Polskie kino przekracza kolejne bariery. Kiedy już wydaje mi się, że gorzej być nie może - jest! Jest o wiele gorzej!

Odpowiedz
To jest bardziej polsko-włoskie kino, aby być dokładnym ;)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nawet włosko-polskie bym powiedział. ;-)

Teaser bardziej przypomina 300, niż wcześniejsze polskie kino historyczne, co nie jest ani trochę komplementem. :]

Odpowiedz
Też mi się skojarzyło z 300 - jakby to kręcił ktoś kompletnie pozbawiony talentu i zmysłu wizualnego, z 40x mniejszym budżetem (choć 300 nie było jakieś szczególnie drogie). Najlepsze są plastikowe zbroje, asylumowe efekty, kreskówkowe matte-paintingi, beznadziejne slo-mo w zbyt dużej ilosci fps-ów, pokazujące silącego się na srogość dziadka, i wyczyny kaskaderskie, które z Ziutkiem można nakręcić na polu. W ogóle ten film wygląda jak nakręcony z Ziutkiem na polu w długi weekend. Kolorystyka, zdjęcia, sposób filmowania - wszystko wygląda jak tania, amatorska podróbka. WRÓĆ! - tanie, amatorskie filmy mogą być całkiem fajne. Internauci kręcą dziś lepiej niż europejscy "spece".
I te przekłamania perspektywy w ujęciach z efektami - jakby "artyści" odpowiadający za kompozycję nie wiedzieli zbyt dużo o kompozycji. Dżizas...

Odpowiedz
Krytykowanie polskich filmów to już nuda, można przecież przemilczeć :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Po teaserze przynajmniej wiem, że tego filmu nie obejrzę na trzeźwo ani z przyjemnością.

Odpowiedz
Dobry Wojak P. elegancko podsumowal ogol mysli, ktore przebiegly przez moja dynke podczas ogladania tego "cudu nad Wiedniem" ;) Czy to dzielo jest sponsorowane w jakimkolwiek stopniu przez Minosterstwo kultury/muzeum drozdzowek i jagodzianek w Hawlodnie/ ZUS? ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Kolejne historyczne gówno? Nie, dziękuję. Oczywiście tytuł musi być napisany tym samym fontem, co Ogniem i mieczem. Nie wiem po co, ale tak musi być i już.

Odpowiedz
@Bucho Nie, przez Polską Miedź :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tutaj: http://forumkmf.pl/Thread-Zapowiedzi?pid=270482#pid270482

Odpowiedz
Polskie trailery dajemy do tematu "Zapowiedzi" w dziale o polskim kinie.

Ale "Bitwa pod Wiedniem" to wiadomo polsko-włoska produkcja. Choć szczerze po teaserze wygląda jak sama polska :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mój mały wewnętrzny masochista cieszy się jak dziecko. To jest tak zajebiście złe, że muszę na to pójść w dniu premiery.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(20-08-2012, 15:51)Doveling napisał(a): Po teaserze przynajmniej wiem, że tego filmu nie obejrzę na trzeźwo ani z przyjemnością.
A ja wiem, że nawet nie będę marnował czasu na ten film.

Odpowiedz
Motoduf mam tylko nadzieję że pracujesz w kinie i zwyczajnie za to nie zapłacisz, bo wspomaganie takich dziadostw powinno być karane w jakiś wysublimowany sposób :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zwiastun, jak zwiastun - ani specjalnie zły, ani specjalnie dobry, choć wiadomo, że wyszła kicha, ale to było wiadomo już na etapie scenariusza
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Sonny, spokojna głowa, raczej za to gówno nie będę musiał płacić, sam bym się z tym czuł dziwnie ;)

Odpowiedz
Rozgryzłeś mnie :<

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon