Trailery filmowe.
Asylum's Jon Carver of Uranus.:)

Odpowiedz
A to nie jest jakaś chińska produkcja?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Zapowiedź serialu wyglądającego jako dorosła odpowiedź na Justified.
Podoba mi się głowny bohater - po twarzy widać, że jest zmęczony życiem
(no i plus za to, że gra go ktoś z Australii - ostoja klasycznej męskości)
Ostatnia scena i dialog świetnie to podsumowują.
Zabieram się za oglądanie jak tylko skończę 4 sezon Mad Men.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Dorosła? Niestety, Justified wyprzedza ten serial także jeśli chodzi o kwestię powagi i dorosłości, a sam Longmire jest zbyt nadęty i wypełniony kliszami.

Odpowiedz
Szkoda, bo zwiastun spoko. A Justified jest naprawdę dobre, zwłaszcza dalej. Im dalej, tym lepiej.

Odpowiedz
Meh. To szkoda. I tak zobaczę pierwszy odcinek. Jak będzie słabe to nie tknę reszty.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Pojawił się nowy zwiastun do jednej z najciekawszych premier najbliższego roku, "John Dies at The End":

Pierwszy chyba jednak był lepszy, toteż wrzucam i jego:

Odpowiedz
Dobre lub tandetne, nie potrafię się zdecydować. Chyba trochę jedno i drugie. I obym się mylił, ale wygląda na trochę przekombinowane. Tak czy inaczej, dopisuję do listy obserwowanych.

Odpowiedz
Książka jest ponoć świetna. Z tego, co przeglądałem, jest dobrze napisana, z humorem (autor to David Wong, na co dzień pracujący na Cracked.com). Czego w filmie raczej też nie zabraknie.
Rkowy krwawy red bandowy trailer Hansel and Gretel Witch Hunters. Lepszy niż poprzeni, ale wciąż mnie nie kupił. No i dużo CGI.

Mignął mi troll (?) łudząco podobny do brzydala z jednego odcinków Storytellera.

Odpowiedz

Teaser do drugiej części The Dead - jaram się jak Rzym za Nerona.

Odpowiedz
przyznam, że zombie powoli stają się nudne
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Powoli? Dla mnie ten temat jest martwy od co najmniej kilku lat.

Odpowiedz
3cie podejście do Ip-Mana. Wizualnie będzie zapewne smakowicie a reżyser też z najwyższej półki więc chyba warto. Tylko już przywykłem do Donnie'go.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wygląda mega.

Tylko szkoda, że znowu idą w kruszenie skał, chi i tego typu bzdury. Realistyczny film o kung-fu, w stylu "Blackbelt" czy nawet "Redbelt", byłby mile widziany.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
ale będzie kosa! jaram się tym filmem od pierwszego teasera, a teraz jeszcze bardziej.

p.s. slo-mo wygląda mega, ale ja jestem fanem tych wizualnych zagrywek.

Odpowiedz
Jakbym nie wiedział, że to Wong Kar-Wai to bym zbytnio nie zwrócił uwagi na ten trailer. Miejmy nadzieje, że w gotowym filmie nie będzie(albo bardzo mało) slow-motion i głębokiego basu przy każdym uderzeniu pięścią. Udźwiękowienie bijatyk to w ogóle bardzo niewdzięczny temat, bo nie potrafię z pamięci wskazać filmu, który robiłby to dobrze i żeby dźwięk prawego sierpowego nie przypominał zrzuconych z trzeciego piętra kartonów. Może to dlatego, że odgłos walnięcia pięścią w ciało jest w ogóle nie efektowny.

Odpowiedz
Wygląda to fantastycznie. Filmik z miejsca awansował do mojej pierwszej piątki najbardziej wyczekiwanych tytułów najbliższych miesięcy.

Odpowiedz
(06-11-2012, 14:09)shamar napisał(a): 3cie podejście do Ip-Mana.
Czwarte, jak coś. W dwóch filmach wystąpił Donnie Yen (Ip Man 1 oraz 2), a trzeci film to prequel którego jeszcze nie oglądałem i chyba nie obejrzę, bo zamiast Donniego gra tam jakiś randomowy Azjata który wystąpił w poprzednich dwóch filmach. Niemniej wygląda świetnie.

(06-11-2012, 14:50)simek napisał(a): Udźwiękowienie bijatyk to w ogóle bardzo niewdzięczny temat, bo nie potrafię z pamięci wskazać filmu, który robiłby to dobrze i żeby dźwięk prawego sierpowego nie przypominał zrzuconych z trzeciego piętra kartonów.
Chyba właśnie Ip Man był dobrze udźwiękowiony.

Odpowiedz
(06-11-2012, 14:50)simek napisał(a): Może to dlatego, że odgłos walnięcia pięścią w ciało jest w ogóle nie efektowny.

To zależy kogo bijesz :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(06-11-2012, 18:03)raven.second napisał(a): Czwarte, jak coś.

Trzecie bo ten niby prequel jest zrobiony przez inną ekipę. I nie ma nic wspólnego z filmami z Donnie'm.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon