Trailery filmowe.

Odpowiedz
Hello, widzę, że twórcy "Iron Sky" znowu w natarciu i znowu ciekawie się zapowiada :) Czy i tym razem proszą fanów o wsparcie finansowe?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Przebieram nóżkami czekając na ten film.

Odpowiedz
Michael Caine się nie starzeje, od XIX wieku wciąż zajmuje się magią.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
O kurcze, ekstra. Podoba mi się pomysł no i obsada! Eisenberg nie gra wreszcie totalnego nerda.

Odpowiedz
Mój wewnętrzny fanboizm zabrania mi obiektywnie podejść do tego trailera. Magicy, do tego tajemnicza maszyna... Hm...
Ale może być fajne, no i oczywiście Morgan Freeman jako narrator :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Iluzjoniści + heist + bajkowa obsada. Jak tu nie być fanbojem? :)

Odpowiedz
Ja się tylko boję, że przesadzą z prawdopodobieństwem sztuczek i zaczną robić rzeczy istotnie niemożliwe (tak, wiem teleportacja nie istnieje, ale nie o to mi chodzi).

No i jest Isla Fisher!
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No to jest jak na razie moja jedyna obawa - te cuda w trailerze nie wyglądają jak sztuczki iluzjonistów tylko jak magia.

Odpowiedz
Magiczny hajst muwi zawsze spoko.

Odpowiedz
Jesteście ślepi czy co. Tu gra MELANIE LAURENT. To jest wystarczający powód by iść do kina.

Wygląda wypas.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Film od Nightiwsh"

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kurczę, "Now you see me" zapowiada się świetnie, ale przez wzgląd na osobę reżysera postaram się zbytnio nie napalać.

Odpowiedz
Co się z wami dzieje? Przecież Now You See Me zapowiada się na totalne dziadostwo, które mógłby wyreżyserować jakiś efekciarski wyrobnik, np. Louis Leterrier.

Odpowiedz
Czyli spoko. Leterrier to niezły wyrobnik.

Odpowiedz

"Beautiful Creatures" to jakiś nowy Zmierzch? Czytał ktoś powieść?

A tu z kolei naprawdę nowy Zmierzch, czyli ekranizacja innej powieści Meyerowej "Intruza". O książce słyszałem więcej ciepłych słów niż o Zmierzchu, ale trailer, jak na moje astygmatyczne oko, wygląda naprawdę źle. A szkoda, bo lubię Saoirse Ronan.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Oba wyglądają do dupy, ale The Host ma Saoirse... a jak przeczytałem w internecie opis książki, mam już dość.

Cytat:W ciele Melanie jednej z ostatnich dzikich istot ludzkich zostaje umieszczona dusza o imieniu Wagabunda. Wertuje ona myśli Melanie w poszukiwaniu śladów prowadzących do reszty rebeliantów. Tymczasem Melanie podsuwa jej coraz to nowe wspomnienia ukochanego mężczyzny, Jareda, który ukrywa się na pustyni. Wagabunda nie potrafi oddzielić swoich uczuć od pragnień ciała i zaczyna tęsknić za mężczyzną, którego miała pomóc schwytać. Wkrótce Wagabunda i Melanie stają się mimowolnymi sojuszniczkami i wyruszają na poszukiwanie człowieka, bez którego nie mogą żyć.

Odpowiedz
The Host rezysruje Niccol. Szkoda gościa.

Odpowiedz
Szkoda Saoirse, szkoda Niccola, chociaż już w In Time przegrał sprawę.

Odpowiedz
Szkoda. Po Gattace powinien pozostać przy pisaniu scenariuszy, przynajmniej zostałby zapamiętany jako reżyser jednego, ale rewelacyjnego filmu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon