Trailery filmowe.
Truman Show i Lord of War to świetne filmy.

Edit: Wybacz, Truman Show nie rezyserowal. Ciągle LoW to naprawde dobry film.

Odpowiedz
No nie, jak mogłeś odebrać Weirowi reżyserię Trumana?!

Poza tym racja, zapomniałem o LoW. Ale już takie Simone czy In Time były mocno nieudane. Po adaptacji prozy Meyer w jego wykonaniu też się cudów nie spodziewam...

Odpowiedz
(19-11-2012, 12:03)nawrocki napisał(a): Szkoda. Po Gattace powinien pozostać przy pisaniu scenariuszy, przynajmniej zostałby zapamiętany jako reżyser jednego, ale rewelacyjnego filmu.
+1

Odpowiedz
Nowy trailer do "Oz: The Great and Powerful" i już wiem, że na bank do kina na to nie pójdę. Choć trzeba przyznać, że Rachel Weisz, Michelle Williams i Mila Cunis to niezłe filmowe atuty. Zwiastun koszmarnie mnie odrzuca, wygląda gorzej niż "Alicja". Zresztą nie lubię Sama Raimiego.

Hiszpański horror "Mama" wygląda z kolei na bardzo chore gówno. Choć scenki z tym dziwnym stworem zapowiadają się dość komicznie.

"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
"Oz" zapowiada się na kolejne randomowe fantasy gówno z wielką bitwą na końcu. Czy w Holly jest jakaś mega wpływowa szara eminencja, której staje na widok scen batalistycznych w bajkowych settingach i wszyscy chcą się jej przypodobać? What the fuck?

Za to "Mama" wygląda spoko. Mam nadzieję na doskonale odgrzany, pyszny kotlecik, jak w przypadku "Orphan".
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch, skoro zjechana przez wszystkich Alicja zarobiła ponad miliard $, to chyba logiczne, że kręcą coś podobnego. A że musi być bitwa - zdajesz sobie sprawę ile osób uzależnia seans w kinie od tego, czy będzie można popatrzeć na "coś epickiego", bo jeśli nie, to obejrzą sobie na swoich 19 calach.

Odpowiedz
Ja w tym roku byłem w kinie tylko na jednym "epickim" filmie i najmniej mi się podobał :)
--
Laozi

Odpowiedz
Trzeba było iść na Dredda.

Odpowiedz
Chciałem, ale nie grali w 2D.
--
Laozi

Odpowiedz
Twoja strata :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wiem co to. Mój mózg też nie.

Odpowiedz
Holy Motors jest już dostępne u alternatywnych dystrybutorów filmowych, ale jakoś mnie specjalnie nie ciągnie do takich dziwactw.

Odpowiedz
A mnie ciągnie, odkąd usłyszałem o tym filmie. Dobrych, postmodernistycznych mindfucków mało ostatnio, a ten akurat zbiera bardzo dobre recki.

Odpowiedz
Ponad siedem minut "Hobbita" zmontowane z wszystkich dostępnych zwiastunów. Prezentuje się całkiem przyzwoicie.

Odpowiedz
Zapowiada się fajoska komedia:

Odpowiedz

Z reguły nie chodzę na dokumenty do kina, ale zwiastun całkowicie mnie kupił. Już nie mogę się doczekać.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Czekałem na ten film aż do tego trajlera:

buu!

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/snitch/trailer

Fajna obsada, reżyser od Felona.

Odpowiedz
trailer widmo
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
http://uk.ign.com/videos/2012/12/07/banshee-trailer - uwaga, serial.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon