Trailery filmowe.
To będzie albo rewelacja, albo totalne gówno. Nie widzę innej możliwości.

Odpowiedz
(05-01-2013, 23:58)Mental napisał(a): Tu jest Renner czy go nie ma? :)

Tu go na bank nie ma :)

Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Film od Harmony Korine, scenarzysty "Kids" i "Kena Parka".

Widzialem tylko Kena Parka i kiedys jakies fragmenty Kids. Po tym moglbym wnioskowac, ze w tym będzie dużo bzykania albo gadania o bzykaniu. I choroby weneryczne.

Odpowiedz
(17-01-2013, 21:59)Crov napisał(a): Film od Harmony Korine, scenarzysty "Kids" i "Kena Parka".
Polecam "Gummo" - idealny "feel-bad movie". Coś dziwnie mejnstrimowo wygląda ta nowa rzecz od niego.

Odpowiedz
Cycki, tyłeczki - muszę zobaczyć. :) Ale na pewno nie w kinie.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Coś za normalny film jak na Korine'a.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Red 2 zapowiada się równie dobra rozrywka co część pierwsza. Helen Mirren jak zwykle świetna.

http://cms.springboardplatform.com/previews/71/video/646167/
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cytat:Red 2 zapowiada się równie dobra rozrywka co część pierwsza.

W takim razie podziękuję.

Odpowiedz
równie co?!
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wyglada lepiej niz jedynka. Szkoda, ze Azjaty nie gra George Takei. ;)

Odpowiedz
Lepiej Sonny Chiba

Odpowiedz
Red był fajny za pierwszym razem. Za drugim już nie.

Odpowiedz
(17-01-2013, 21:59)Crov napisał(a): Film od Harmony Korine, scenarzysty "Kids" i "Kena Parka".

Widzialem tylko Kena Parka i kiedys jakies fragmenty Kids. Po tym moglbym wnioskowac, ze w tym będzie dużo bzykania albo gadania o bzykaniu. I choroby weneryczne.
Piszcie, co chcecie, ale odkąd przeczytałem jeszcze w ubiegłym roku kilka recek tego filmu, jest to dla mnie jeden z najgorętszych tegorocznych tytułów - i to nie tylko ze względu na żeńską część obsady. Z różnych opinii wynika, że ma to-to zadatki na kultowe kino. Czy traktować to w ramach zachęty, czy przestrogi, whatever, i tak nie mogę się doczekać.

Odpowiedz
Kultowe kino? Sorry, ale nie.

Nawet nawet to wygląda, ale jak weszło dubstepowe ścierwo to mi się odechciało oglądać dalej, a informacja, że w filmie znajdzie się muzyka min. Skrillexa to najlepszy powód, by NIE iść na to do kina, w domu przynajmniej będzie można wyłączyć dźwięk w odpowiednim momencie.

Końcówka ze śpiewaniem nieśmiertelnego hitu Spears najlepsza.

Odpowiedz
Nie wiem czy było w temacie. Jak dla mnie zapowiada się komedia roku:

Odpowiedz
Fakt, słabo to wygląda. Ale recki zbiera nienajgorsze. Dla Jessici Ch. obejrzę (tylko dlaczego nie jest ruda?!).

Odpowiedz
Trailery widmowe

Odpowiedz
Chyba nie było.

I wersja polska:

Chyba nic świeżego, bo wygląda jak skrzyżowanie "Zaplątanych" z "Meridą Waleczną" i "Avatarem".
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Sporo mowi się o tym, że w tym roku do kin zawitają dwa filmy będące "Die Hard" w Białym Domu. To jeden z nich:

Drugi z nich to ten z Channingiem Tatumem czyli głównym kopodupcem i Jaime Foxxem czyli filmowym Barankiem Obamą. Ten ze zwiastuna robi Fuqua (meh), a drugi Emmerich (meh). Zwiastun mnie nie ruszył, ale na oba filmy czekam, bo mam ogromną sympatię i do Butlera, i do Tatuma. Chcialbym, zeby to byly dobre filmy.

Druga sprawa jest taka, ze chyba ludzie nie rozumieja, co sprawia, że Die Hard to Die Hard. Nie wiem, jak w filmie Emmericha, ale tutaj glowny hero to świetnie wyszkolony kolo ratujący z własnej woli prezydenta, a nie zwykły detektyw, który chce jak najszybciej uratować własną skórę (i skórę najbliższych) i uciec, by resztą zajęła się policja. Nic w tym trailerze ciekawego nie ma wlasciwie, ale czekam ze wzgledu na aktorow i koncept (ktory jest sam w sobie prosty i spoko).

Odpowiedz
Random action flick.

Przeklinam 300 Snydera, bo od 2006 roku nie mogę patrzeć na Butlera bez brody.

PS. Doceniam analogowe efekty, ale ta eksplozja Białego Domu wygląda jakby się urwała z lat 80-tych i nie jest to komplement niestety.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon