Trailery filmowe.
Śmiechowe :) Ale indyk upieczony mnie rozjebał :) No i scena na sali gimnastycznej. Ała.

Odpowiedz
Ej. Kurde, czy tylko ja jestem taki trochę chory psychicznie, bo ja normalnie zakochałem się w tym zwiastunie! No po prostu GENIALNE :D

Bez kitu, niech on zrobi pełen obraz z tego filmu, bo to jest cudne po prostu. No i bezbłędny tekst:

Dwóch (prawdopodobnie) policjantów, stoi nad trupem z obciętą głową, jeden bierze trochę krwi na palec (tej jej pełno wszędzie, co chyba oczywiste), smakuje i mówi:

- It's blood.
Na to drugi:
- Son of a bitch.

Po prostu piękne. Ludzie piszemy petycję do Rotha, niech on robi z tego film :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):- It's blood.
Na to drugi:
- Son of a bitch.
Zapomniałeś o bardzo istotnym elemencie w tej scence: ten drugi odwraca powoli głowę, dramatyczna pazua = i dopiero mówi :D

Najbardziej rozwaliła mnie scena na trampolinie :twisted:

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Zapomniałeś o bardzo istotnym elemencie w tej scence: ten drugi odwraca powoli głowę, dramatyczna pazua = i dopiero mówi :D

Racja, ale tego się i tak nie da opisać - to trzeba zobaczyć :D Jak to możliwe, że to ta sama osoba, która zrobiła Hostel? To jest cudowne po prostu.

Cytat:Najbardziej rozwaliła mnie scena na trampolinie :twisted:

Oj, aż mnie zabolało na tej scenie. Dobra jest jeszcze scena z tą parą w samochodzie - typiara zajmuje się typkiem, sięga ręką w kierunku jego głowy i nagle czuje, że czegoś tu brak :D BOMBA!

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):typiara zajmuje się typkiem, sięga ręką w kierunku jego głowy i nagle czuje, że czegoś tu brak :D BOMBA!
O ile się nie mylę tego typka zagrał sam Eli Roth.

Odpowiedz
powiem krotko: piekna sprawa. :twisted:

Odpowiedz
Sa jakies wersje tego zwiastunu w mniejszych rozmiarach? ;)

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):Ej. Kurde, czy tylko ja jestem taki trochę chory psychicznie, bo ja normalnie zakochałem się w tym zwiastunie! No po prostu GENIALNE :D

Bez kitu, niech on zrobi pełen obraz z tego filmu, bo to jest cudne po prostu. No i bezbłędny tekst:

Dwóch (prawdopodobnie) policjantów, stoi nad trupem z obciętą głową, jeden bierze trochę krwi na palec (tej jej pełno wszędzie, co chyba oczywiste), smakuje i mówi:

- It's blood.
Na to drugi:
- Son of a bitch.

Po prostu piękne. Ludzie piszemy petycję do Rotha, niech on robi z tego film :)

Nie tylko ty, genialny jest ten zwaiastun. Akcja z trampoliną - masakra.
Aha, chciałbym zauważyć, że jednym z tych policjantów jest \m/ Michael Biehn \m/ !

Odpowiedz
Dla wszystkich, którzy psioczą na STARDUST:

Jeden trailer:
http://www.stardustmovie.com/site.htm [na górze klikać w trailers]

I drugi:
http://uk.movies.yahoo.com/s/Stardust/index-3069976.html [na tej stronie jest link "Stardust Trailer" - obok ikonki telewizorka]

Ciekawe co powie Jakuzzi ;)

Odpowiedz
Nie no, teraz te nowe zwiastuny powalily na lopatki!

Not! ;)

Odpowiedz
Widziałem ten nowy trailer już jakiś czas temu i mam dokładnie takie same odczucia co wtedy. Za to Pfeiffer podoba mi się w nim jeszcze bardziej.

Odpowiedz
Hehe, walcie się ;)
To będzie dobry film, marudy.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/PREMIERA++Zobacz+pe%C5%82ny+zwiastun+do+%22Szkalnej+Pu%C5%82apki+4.0%22,News,id=34267
Czeka nas niezła Jazda :D

Odpowiedz
No, no, tym razem to nawet mi sie spodobal. Choc widac juz teraz, ze glupie to bedzie i do potegi efekciarskie (samochody latajace jak zabaweczki, mysliwiec pod autostrada). No i znowu porywaja bliska osobe herosa, zeby ten mial motywacje, eh...

Odpowiedz
sie zobaczy :) ale wiem jedno już teraz: to będzie najbardziej spektakularna głupota od czasów True Lies :) dwa zastrzeżenia :)

- postać złego bossa - jakiś młody student (znowu młodzież, znowu będzie cool);
- czemu Bruce skacze po budynkach jak superman?

Odpowiedz
Mental napisał(a):postać złego bossa - jakiś młody student (znowu młodzież, znowu będzie cool);
Halo! Gra go Timothy Olyphant, któremu zaraz stuknie czterdziestka. W jakiejś rozdziałce oglądałeś :wink:

Film zapowiada się na 100% rozrywki w rozrywce, ale sam trailer fatalny, zero pomysłu, denny montaż, zupełnie jak Spider-Man 3.

Odpowiedz
E tam, dla mnie bomba ;) Ja niczego po Die Hard ambitnego nigdy nie oczekiwałem, a na każdej części bawiłem się maksymalnie. Oczekuję tego samego po części 4 i tyle ;)

Odpowiedz
Po trailerze zapowiada sie film 10x lepszy niz sie spodziewalem :)
Apetycznie wyglada, tyle, ze trzeba sie bedzie niedlugo pozbyc trylogii na dvd :/
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz
czy mnie oczy myla czy to kevin smith byl w "piwnicy"? :)

Odpowiedz
Nie myla. ;) Mnie irytuje w tym trailerze jeszcze Long, ktory swym piskliwym glosem musi komentowac kazda akcje McClane'a...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon