Trailery filmowe.
Fajny! Wood w roli psycholi jest doskonały. A muzyka z Candymana dodaje każdemu trailerowi +10 do przerażalności.:)

Odpowiedz
W sieci można też obejrzeć pierwsze sześć minut filmu. Wygląda ok, bez szału imo.

Odpowiedz
(30-01-2013, 19:27)Strummer napisał(a): Remake "Maniaca"

Poczuj się jak psychopata. To może być dobre.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nowy "Wywiad..." to nie będzie. Nie podoba mnie się.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Neil Jordan generalnie żenady nie kręci (no może poza pewnym dziełkiem z Foster), więc jestem raczej dobrej myśli.

Odpowiedz
Nie wiem czego oczekiwałem, ale trailer kompletnie mnie nie ruszył.

Odpowiedz
Jak zwykle z okazji Super Bowl mamy wysyp trailerów:

http://www.filmweb.pl/news/%22Iron+Man+3%22%2C+%22Szybcy+i+w%C5%9Bciekli+6%22%2C+%22Je%C5%BAdziec+znik%C4%85d%22+w+spotach+na+fina%C5%82+Super+Bowl-92806
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Trailerów do samego blockbusterowego badziewia. ;)

Odpowiedz
Jakuzzi - absolwent filmoznawstwa, fan kina europejskiego. ;) A to na Super Bowl były jakieś inne zwiastuny niż do blockbusterów czy po prostu lubisz stwierdzać oczywistości? ;)

Pojawił się też zwiastun nowego filmu reżysera Best Worst Movie o stereotypowym nerdzie DnD. Historia z potencjałem na dobry slasher (każdy nerd grający w DnD to satanista i przyszły morderca), ale coś czuje, ze to nie bedzie tak dobre, bo twórcy chyba nie widzą w tym tego samego potencjału, co ja:

http://twitchfilm.com/2013/02/break-out-your-twenty-sided-die-and-the-trailer-for-sxsw-selected-comedy-zero-charisma.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TwitchEverything+%28Twitch%29

No i jeszcze doku o VHS

Odpowiedz
(04-02-2013, 21:09)Crov napisał(a): A to na Super Bowl były jakieś inne zwiastuny niż do blockbusterów czy po prostu lubisz stwierdzać oczywistości? ;)

Badziewnych blockbusterów, zapomniałeś dodać. Czyi bardziej złośliwość niż oczywistość. ;)

Odpowiedz
Badziewność to rzecz względna. Obiektywnie rzecz ujmując (tj. z mojego punktu widzenia) nie są badziewne, więc o. :)

Odpowiedz
I tak z rzekomego stwierdzenia oczywistości przeszliśmy do polemiki.

Odpowiedz
(04-02-2013, 21:09)Crov napisał(a): Jakuzzi - absolwent filmoznawstwa, fan kina europejskiego. ;)
Nie szturchaj dziada, bo jako ten wór pierdzin zacznie psuć powietrze :P

Odpowiedz
HBO + Mamet + Mirren + Pacino = Phil Spector

Wygląda spoko, choć póki co Pacino wydaje się po prostu być Pacino. Niemniej czekam, bo eka dobra.

Odpowiedz
Podkręcić głośność, podkręcić basy, ustawić HD i oglądać:

A potem pokazać ludziom, którzy nadużywają słowa "epa" i "epickie" myląc go z "fajne".

Odpowiedz

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/trance/red-band-trailer

Odpowiedz
^
Intrygujące. Wizualnie i ogólnie.

Odpowiedz
Dobra, wiem, że to teatr a nie film, ale i tak podlinkuję. Może ktoś z Opola a nie wie, że szykuje się chyba całkiem niezły spektakl w jego mieście.

http://www.youtube.com/watch?v=456tI1m8DLs&feature=youtu.be
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon