Trailery filmowe.
Widmo zwiastuna Wolverine'a jest już w temacie obok.

Odpowiedz
Nie zaglądam do działu z komiksem.

Odpowiedz
Dałbym Ci bana des, bo naprawde czasem warto zajrzec, gdy chcesz sie wypowiedziec o filmie komiksowym :P

Odpowiedz
ale ja sie nie chce wypowiadać o filmie komiksowym, a o zwiastunie i uczuciach laika komiksowego :)

Odpowiedz
(27-03-2013, 16:04)desjudi napisał(a): Nie zaglądam do działu z komiksem.
Ale na "pokaż nieprzeczytane posty (X)" chyba można kliknąć, co?

"O, w temacie o The Wolverine są nowe posty." Ciekawe o czym?!

Odpowiedz
Naprawdę chcesz mnie uczyć jak się powinno korzystać z forum? ;) nie korzystam z tej funkcji, bo nie jestem na bieżąco.

Odpowiedz
Bylo ?

Odpowiedz
Było, choć chyba nie ten. No i przede wszystkiem w dziale "zwiastuny" a to jest dział "trailery". Niby to samo a jednak inaczej ;)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Glownie przegladam ten dzial i dlatego wrzucilem :) a to juz niech centrala zadecyduje :)

Odpowiedz
Wahlberg i Washington w buddy cop movie

E, nie wiem. Moze jakby to grał ktoś, kogo lubie. A tak to w kit.

Odpowiedz
Zdecydowanie to kupuje - na dokładkę Bill Paxton. Czekam dziwki!

Odpowiedz
To samo, Marky Mark sie imo sprawdza w tego typu produkcjach (swoja droga, coraz bardziej chlopaka lubie), Denzel ostatnio w formie, pomysl spoko, do tego juz teraz widac, ze humor bedzie całkiem przyzwoity...no i jest Paxton jako kowboj - juz to przegrywam na VHS <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No to chyba jest obok Fast & Furious 6 i Man of Steel najbardziej oczekiwany film wakacji. I LOVE DENZEL!!!!

Odpowiedz
Uważajcie na zdjęcia z planu bo paparazzi uchwycili tam jakiś czas temu mega spoilery z tego filmu.

Odpowiedz
Paula Patton <3

Jak dla mnie wypas trailer, obok Paxtona jest jeszcze EJO ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Reżyseruje jakiś Islandczyk. Amerykanie muszą sięgać po nordycki zaciąg, żeby robić sensacje na poziomie - ten kraj się kończy, ale to osobny rozdział :)

Odpowiedz
Reżyseruje gość od Contraband. Marky Mark spoko, jak ma kogoś fajnego do duetu, ale Denzel zupełnie mnie nie rusza jako charyzmatyczny bohater kina sensacyjnego. Jakby to był Idris Elba to leciałbym do kina ze spuszczonymi spodniami, a tak to nie bardzo.

Odpowiedz
Następny przystanek Marka: moja lodówka. Coś dużo go ostatnio.

Odpowiedz
Cytat:Jakby to był Idris Elba to leciałbym do kina ze spuszczonymi spodniami, a tak to nie bardzo.

Elba nie pasuje do takiego kina. To fenomenalny aktor, ale nie pasuje do kina akcji.

Cytat:Reżyseruje gość od Contraband.

Bardzo podobał mi się ten film, dobrze wiedzieć.

Odpowiedz
Nie wiem dlaczego miałby się nie nadawać. Elba to kozacki aktor z klasyczną, męską charyzmą. Gość idealnie sprawdziłby się w jakimś akcyjniaku. Jakby tego było mało to jeszcze jest odpowiedniej postury. Ilekroć oglądam go w "Lutherze" aż chce się momentami, by ten gość eksplodował na jakimś skurwielu i zrobił sieczkę wpadając z gunem i piąchami (zwłaszcza w drugiej serii). Polecam, jeżeli nie widziałeś. Choćby dla samego Elby. Ten gość jest jak młody, bardziej dopakowany i męski Morgan Freeman. Lowe lowe lowe cyberserduszko

(31-03-2013, 00:25)Mierzwiak napisał(a): Następny przystanek Marka: moja lodówka. Coś dużo go ostatnio.
To oficjalne: Mierzwiak publicznie przyznał, że zamorduje Marka Wahlberga i upchnie jego zwłoki w swojej lodówce. Policja już po Ciebie jedzie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon