Trailery filmowe.
Nie da rady. Pompa Marka nie zmieści się w jego lodówce ;) Sprawdzone info :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Elba to niech najpierw nauczy się czytać scenariusze albo spłaci kredyty: Prometeusz, Ghost Rider 2, Nienarodzony, Bal maturalny, Plaga... Coś dużo tych kompletnych pomyłek w ostatnich latach.

Odpowiedz
Czy pomyłki? Jestem ciekaw ile łącznie na czekach za te pomyłki zainkasował?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tylko Prometeusz był drogi, reszta miała średni lub niski budżet.

Odpowiedz
Toć Elba dopiero ostatnio stał się gwiazdą wielkiego formatu, choć i wciąż nie jest na tyle wielki, by mógł na luzaku przebierać w ofertach. Nie ma co się dziwić, że wybiera, co wybiera.

Odpowiedz
W sumie racja, choć kiedyś byłem przekonany, że zrobi w kinie większą karierę.

Odpowiedz
Spokojnie, dopiero wyszedł przed szereg. Właśnie teraz zacznie się jego droga na szczyt. Zdecydowanie bardziej czekam na jego wersję Mandeli, niż czekałem na tą od Morgana Freemana.

Odpowiedz
Trzeba było go wsadzić zamiast miśka Perry'ego na Alexa Crossa z dobrym scenariuszem. Czarnoskóra widownia zwróciłaby film, reszta też by poszła a Elba miałby własny kasowy przebój.

Odpowiedz
Też chcialem by grał Crossa, ale potem zobaczyłem film i dziękuję bogom, że Elba w tym nie zagrał. Tylko zmarnowałby czas.

Jasne, z lepszym scenariuszem byloby lepiej, ale tego lepszego scenariusza chyba nikt nie szukał do tego filmu.

Odpowiedz
PISF ogląda Urwany Film i powiedział nam, że jak jesteśmy tacy mądrzy to sami mamy zrobić film. Dostaliśmy odnich dotację i robimy rimejk "Fight Clubu". Mój wielki debiut reżyserski, nasze wielkie debiuty aktorskie, no i w ogóle same debiutujące debiuty. To będzie polski kandydat do Oscara, jedynie musimy komputerowo w post-produkcji dodać Wałęsę i wzmiankę o papieżu, ale da się zrobić.

Wódka Club

I nowy zwiastun Pinapple Express 2 :P

Odpowiedz
Zwiastun "Pinapple Express" przezajebisty xD

Odpowiedz
Mateusz Albin - lepszy Jan Steifer niż Jan Steifer.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Drugi zwiastun This is the End

Odpowiedz
OK, może to jednak będzie fajne.

Odpowiedz
Pierwszy zwiastun był chyba lepszy, ale nadal to jeden z najbardziej oczekiwanych przeze mnie filmów roku. Coś mnie chyba ominęło bo nie spodziewałem się inwazji kosmitów, wygląda to trochę tak jakby Rogen i Goldberg użyli ścinków ze swojego poprzedniego scenariusza do "Straży sąsiedzkiej". Ale, ok trochę akcji nie zaszkodzi.

Odpowiedz
"Hermione just stole all our shit" xD
Dawno nie miałem takiego banana na twarzy przy jakimś zwiastunie

Odpowiedz
Pomysł niezły, ale nie rozbawił mnie ten zwiastun w ogóle.

Odpowiedz
A Single Shot

Sam Rockwell jako redneck ze strzelbą, który zadrze z niewłaściwymi ludźmi. Trailer wydaje mi się trochę mylący (zbyt poetycki), ale scenografia oraz obsada są w pytę.

EDIT

powinno być dobrze - Rated R for some strong violence, sexual content, nudity, language and brief drug use
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
"A Single Shot" trzeba dopisać do listy "must see", czyli filmów niewyświetlanych w polskich kinach ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon